Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

va pup si va doresc o seara buna tuturor..eu nu mai rezist

Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

va pup si va doresc o seara buna tuturor..eu nu mai rezist

Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Odihna placuta!!! Sau somn usor, cum doresti!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Seara buna fetele!
Vad ca si alti bebelusi au unelte prin burtica. Fi-miu face stretching de ceva vreme dar cred ca are si un ciocan ceva.

De vaccinat nu ne vom vaccina niciunul. Nu am facut nici gripa sezoniera nici vaccinul antigripal obisnuit vreodata.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 31+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linioara spune:

Am vazut ca la carrefour o sa lanseze Andreea MArin o colectie pt bebelusi cu body-uri care se pot folosi de la 0 la 18 luni ca sunt gandite sa se intinda. Daca ajunge vreo mamica pe la Carrefour, dupa 1 decembrie cand e lansarea, sa ne zica si noua daca a vazut si cat costa un asemenea specimen (ma astept sa fie un pret destul de piperat). Detalii www.carrefour.ro/index.php?pg=lansare_carte_banica" target="_blank">aici. Eu am primit un newsletter cu poze pt hainute... daca va intereseaza, il trimit pe mailul comun.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cris.mario, o seara placuta in continuare si sa te odihnesti bine. Noapte buna.

Pupici

Acum 31+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

eu nu voi face vaccinul antigripal. nici daca nu eram gravida nu l-as fi facut, acum in niciun caz. oricum parerile sunt impartite, unii spun ca vaccinarile sunt interzise in sarcina altii le recomanda. mie mi se pare periculos mecanismul de imunizare in conditiile in care exista un bebelus in organism.

ma gandesc ca in caz de doamne fereste ma imbolnavesc si il pun pe bebe in pericol or sa il poata scoate, maine implinesc 34 sapt.

33+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

linoara, am vazut body-ul respectiv la maruta in emisiune acu cateva saptamani. diferenta intre un body obisnuit si asta de la andreea marin este ca partea de jos, care acopera scutecul, este "creatza", nu dreapta si se extinde. mie mi s-a parut o prostie, bebe creste cu totul, i se lungesc si manutzele, nu-i creste doar popoul/trunchiul. plus ca nu cred ca vine bine la umeri, fiind marime unica.

33+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

fetele m-am intors si eu de la doctor..si ca de obicei am muuult noroc.
am ajuns acolo si aflu ca dr e in operatie si ca nu se stie and vine, daca mai vine...etc. si ar fi fost varianta sa ma duc la celalat dr lemete parca asa il cheama. io care n-am mai fc eco de la 23...am zis ca ma duc. m-a primit si...ztiti reclama aia in care se fol "vederi la intrare"? e..cam asa a fost si la mine. mi-a fc control si eco. ce-am inteles io...ca din eco nici macar n-am putut sa urmaresc asa repede misca. ca am colul destul de scurtat ...ca bb se afla in grafic..desi era cu 1 sapt mai mare ca lichidul e cam la limita si cam atat. si ca la multe dintre voi..repaus..fara efort etc. mi-a zis sa iau nospa..nu mai tin minte cate..parca 2 pe zi. in fine m-am dus bou si-am iesit vaca. intr-un fel e bine..ca m-a speriat si ca aveam nev de un dus rece sa ma potolesc pe de alta parte...tre sa ma reprogr la al meu...care e un dulce.

hai ca citesc ce-ati mai scris...ce spuneati voi pt lichidul amiot. sa beau ce?

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Citat:
citat din mesajul lui linioara

Am vazut ca la carrefour o sa lanseze Andreea MArin o colectie pt bebelusi cu body-uri care se pot folosi de la 0 la 18 luni ca sunt gandite sa se intinda. Daca ajunge vreo mamica pe la Carrefour, dupa 1 decembrie cand e lansarea, sa ne zica si noua daca a vazut si cat costa un asemenea specimen (ma astept sa fie un pret destul de piperat). Detalii www.carrefour.ro/index.php?pg=lansare_carte_banica" target="_blank">aici. Eu am primit un newsletter cu poze pt hainute... daca va intereseaza, il trimit pe mailul comun.

29+

Sincera sa fiu, in afara faptului ca mi se par scumpe, nu mi se par cine stie ce....un body cu maneca lunga 45 ron???chiar daca el se poate folosi pana la 18 luni....sa fim sincere....pentru un bbe asa mic sa folosesti un produs vestimentar 18 luni????
si rochitele 220 ron....avand in vedere cat le folosesti(ca timp)...dar cred ca intra mult material....

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxa spune:

salutari la toata lumea!!!
fetele, am si eu o nedumerire; sunt in sapt 31 si vreau sa va intreb daca este obligatorie morfologia de trim III. am fost la doctor sapt trecuta si am uitat sa il intreb iar el nu mi-a zis nimic, oricum il voi suna dar vroiam sa mai aflu si alte pareri.

va rog explicati-mi si mie care este chestia cu capitolul nou, cred ca am scris in 3 cap pana in prezent, trebuie sa ma obisnuiesc

pupici

Mergi la inceput