Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui PrettyBaby

mersi fetele de raspunsuri..nu am putur raspunde ieri ca nu a mers netul,,parcalarisel ma inteba culoarea la carut daca nu ma insel...iubita ce sa spun...la morfo-fetala mi-a spus ca e fata dar nu este sigur ca nu avea pozitie buna..statea cu spatele..asa ca nu se pronunta dar crede k e fata..nici nu pun mare pret pe ce o sa fie sanatos sa fie....mai multe ce sa spun eu am mai vb pe aici pe forum dar daca nu m-a bagat nimeni in seama m-am simtit aiurea si nu am mai vb insa citesc fiecare rand..sunt alaturi de voi din umbra

lillik stai linistita ca daca pierdeai lichid iti dadeai seama..eu cans pierdeam simteam..de ex cand ma ridicam din pat simteam pe picior cum curge cand ieseam din dus nici nu ma stergeam bine cand sa-mi iau chilotii pe mine cand ma aplecam iar curgea...asa ca daca pierdeai..stiai..stai linistita...

la toate fetele..ma duc sa fac...mai bine nu mai spun sa nu fac

P.S. pas si eu la din sapt 26

Diana 31+

Dupa cum vezi a venit iarna asa ca umbra nu mai foloseste. Te asteptam mai des si promitem ca citim si noi fiecare rand.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Acum mi-e si mie clar Lucia.
Merci.

Fetele in numarul trecut a pus Doxa o intrebare... Cum procedam in acest caz? O aducem in cap. asta? Ea o sa stie sa citeasca aici?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neuronul meu e dus rau de acasa...la ce intrebare te referi cristies?... si cine-i DOXA?

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 33+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Bea, sunt super coronitzele.

Lucia2000, aici politica vaccinarii e tocmai invers. Mie ginecologul mi-a zis, chiar a notat si in carnet , sa ma vaccinez. Femeile gravide fac parte din grupa de risc si ar trebui sa il facem desi eu una nu sunt convinsa de utilitatea lui. Si cum zicea si Cristies, aici e gratuit.

PrettyBaby, nu mai fi trista, cum sa zici ca nu te baga nimeni in seama.

Acum 31+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Gratis este si la noi vaccinul numai ca nu-l poate face oricine vrea.
Si chiar daca gravidele sunt considerate si la noi persoane cu risc crescut chiar la stiri au spus ca nu se recomanda copiilor mici si femeilor insarcinate pentru ca nu este testat pe nici una dintre categori.

31+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt

Mergi la inceput

Sunt sigura ca fetele sunt pe la tv sau deja in patutz. Nu au de ce sa faca bisericute cand sunt atat de bine aici cu noi.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Poftiti la un capitol nou plin de vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

cat mi-e de rusineeeeeeeeeeeeeeeee...iarta-ma doxa...... danyelana multa sanatate sotului tau ... lucia te rog si eu pt cozonac ... se vede ca azi am intrat doar spre seara si am citit pe diagonala...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 33+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Gratis este si la noi vaccinul numai ca nu-l poate face oricine vrea.
Si chiar daca gravidele sunt considerate si la noi persoane cu risc crescut chiar la stiri au spus ca nu se recomanda copiilor mici si femeilor insarcinate pentru ca nu este testat pe nici una dintre categori.

31+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt

Eu stiam ca oricum mare parte din medicamente si vaccinuri nu se testeaza pe femei gravide sau e copii mici dar asta nu inseamna ca nu se recomanda. Cel putin aicii asa este.

Cristies, nu faci si tu un nou capitol, plizzzz , ca daca se mai scrie cumva in seara asta sa nu facem unul dublu.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

fetelor de ce nu se recomanda vitamina A in timpul sarcinei???face ceva rau la bebe????? ca eu azi am realizat ca fructul care il mananc(curmale japoneze) de cateva sapt. la rand in fiecare zi e foaaaaaaarte bogat in vitamina A!!!!

si mai cred ca tot de la asta a inceput sa am niste mancarimi pe tot corpul,sper sa nu fie vreo intoxicatie si ca ficatul o da cam la greu!!! si eu cu hepatita asta.... mi-e frica sa no patesc ca mami care la toate 3 sarcini se scarpina pe tot corpul pana la sange si tot cu hepatita!!

aaa si inca o intrebare: mai are cineva dureri permanente in partea dreapta sub coaste,ca nici pe partea stanga nu pot sta nici pe dreapta nici pe spate nici asezata!!!!!!si asa doare........asa parca niste intepaturi ????

28+ Ioannis-Dionisios

baby in burtica
hainute bebe

eu am dureri in partea dreapta si intepaturi ca la apendicita asa... si sub coaste si jos sub burtica...

35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

Mergi la inceput