Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

bubu_bu Si azi nu ai fost la dr? Posibil sa fii avut o crestere brusca de tensiune...oricum nu suna bine...

aylin_tarcan Bine ai revenit! Ti-am trimis pm.

lillyka Eu intentzionez sa-mi iau mameloane de silicon dar nu stiam ca si alea sunt pe masuri.

alexutzza Aleze se mai numesc...poti sa le folosesti cand schimbi bb-le de pampers, dar si daca il mai lasi in funduletzul gol sa mai respire si el. Si am citit ca sunt bune si pt mamici la spital sa nu se pateze cearceaful. Eu le-am luat de la metro...5 buc la pachet, vreo 8-9 ron pachetul.

Pampersii nr 1 new born cica sunt pt 2-5 kg. Chiar or fi bb-i mai mari pt nr 2 din prima?

lia_2009 Tu pt cic o sa depui o situatzie a veniturilor nu a prezentzei. Fiind vorba de contract civil nu cred ca influenteaza ca se suprapune cm de la jobul 1, dar nu stiu sigur.

cristies Sa-l stapanesti sanatoasa! (pe robot )

irrinaa Initzial luam 1 dopegyt/zi dar acum sunt cu 2/zi. Aspenter nu mai iau de la 32 saptamani, dar fac clexane in continuare.

Off...am obosit si sa citesc...ma opresc la pagina 10 si continui maine. Azi am calcat toata ziua (cred ca lejer mai calc 3 zile in cap) si am fost la metro si real sa caut lenjerii de pat (pt noi), dar nu am avut succes...erau scumpe si uratzele.

35+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2

AMR maxim 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

fetelor prenatalul nu se plateste de catre angajator si doar prin intermediul lor.
Banii vin in schimb de la casa de sanatate.
Am o intrebare si eu pt fetele care au ceva idei de contabilitate sau care chiar lucreaza in domeniu.
Daca inafara de jobul principal mai am unul de 2 ore, de la al doilea job mai primesc bani pe prenatal?

31+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt

ca sa iei banii de prenatal tb sa fii in prenatal in ambele joburi, societati. nu se poate sa fii si sa nu fii in acelasi timp in concediu, in acest caz.

eu asa stiu.

35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

cristies draga...ne-a disparut schimbul trei...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 33+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Aici sunt... am fost obraznica azi am fost la shopping pt mine si bebel... acum citesc de zor sa recuperez si revin!

35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

Mergi la inceput