Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 19
PrettyBaby spune:
mersi fetele de raspunsuri..nu am putur raspunde ieri ca nu a mers netul,,parcalarisel ma inteba culoarea la carut daca nu ma insel...iubita ce sa spun...la morfo-fetala mi-a spus ca e fata dar nu este sigur ca nu avea pozitie buna..statea cu spatele..asa ca nu se pronunta dar crede k e fata..nici nu pun mare pret pe ce o sa fie sanatos sa fie....mai multe ce sa spun eu am mai vb pe aici pe forum dar daca nu m-a bagat nimeni in seama m-am simtit aiurea si nu am mai vb insa citesc fiecare rand..sunt alaturi de voi din umbra![]()
lillik stai linistita ca daca pierdeai lichid iti dadeai seama..eu cans pierdeam simteam..de ex cand ma ridicam din pat simteam pe picior cum curge cand ieseam din dus nici nu ma stergeam bine cand sa-mi iau chilotii pe mine cand ma aplecam iar curgea...asa ca daca pierdeai..stiai..stai linistita...
la toate fetele..ma duc sa fac...mai bine nu mai spun sa nu fac 
P.S. pas si eu la
din sapt 26
Diana
31+
mamidepuiuti spune:
beatrice sunt super coronitele! te pricepi de minune! felicitari! nu stiam de traditia cu aprinsul lor duminicile pana la craciun... inca o data,felicitari!

mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
33+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
cristies draga...ne-a disparut schimbul trei...![]()
![]()
![]()
mami de
33+
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucia2000 fetelor prenatalul nu se plateste de catre angajator si doar prin intermediul lor. Banii vin in schimb de la casa de sanatate. Am o intrebare si eu pt fetele care au ceva idei de contabilitate sau care chiar lucreaza in domeniu. Daca inafara de jobul principal mai am unul de 2 ore, de la al doilea job mai primesc bani pe prenatal? 31+ Teodorwww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt |
Eu stiu ca banutii vin pe cardul de salarii si exista si o politica de vizitare a bolnavilor la domiciliu la o firma la care am lucrat si de-aia am crezut ca angajatorul plateste.

32+
lucia2000 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
E vorba de vaccinul nostru sau in general? Ca in Franta era recomandat si chiar subventionat de stat... asta la inceputul gripei. 32+![]() |
Este vorba de vaccinul nostru.
Mi-a zis ca in caz ca fac gripa asta iau tratament ca oricum copilul e suficient de mare. Dar categoric nu vaccinul.
31+
Teodorwww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidepuiuti cristies draga...ne-a disparut schimbul trei... mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 33+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze |
Ca bine zici
. Dar speram ca sunt cumintele in patut, nu fac bisericute cum a zis Alexutza... ca altfel...

.
32+
cristies spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
Este vorba de vaccinul nostru. Mi-a zis ca in caz ca fac gripa asta iau tratament ca oricum copilul e suficient de mare. Dar categoric nu vaccinul. 31+ Teodorwww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt |
Oare cat o fi avut bebe care s-a nascut prematur si acum e bolnavior?
32+
lucia2000 spune:
Eu stiu ca banutii vin pe cardul de salarii si exista si o politica de vizitare a bolnavilor la domiciliu la o firma la care am lucrat si de-aia am crezut ca angajatorul plateste. ![]() 32+![]() |
Este adevarat ca banii vin pe card. Ii vireaza chiar angajatorul Numai ca el cand trebuie sa platesca contributia celorlalti angajati la casa de sanatate scade din ea suma pe care o primim noi cele in prenatal.
31+
Teodorwww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
mamidepuiuti spune:
Ca bine zici . Dar speram ca sunt cumintele in patut, nu fac bisericute cum a zis Alexutza... ca altfel...![]() ![]() . 32+![]() |

... nu le mai place in "catedrala" noastra? 

mami de
33+