Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 18
lucia2000 spune:
Mie medicul meu mi-a interzis sa fac vaccinul antigripal AH1N1.
Nu e testat pe femeile insarcinate.
31+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
Rebiana27 spune:
Bea ce minunatii ai facut!!
Sunt superbe coronitele! Nu stiam de traditia asta insa mi se pare deosebita! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
lillyka spune:
sex din aprilie de cand am vazut testul pozitiv nu am mai primit..si am amenintat ca ma duc la postas sau la laptar si nimic...nu si nu...asta e...poate dupa...
vaccin nu fac ...pe ultima suta de metri, chiar nu imi trebuie nici un vaccin...
in rest, de kg sa nu va mai aud...eu am 19 kg in plus...nu va e un pic rusine? scoate-ti poza mea la imprimanta si duceti-o la dr si spuneti-le ca daca mai deschid gura, va faceti cat mine 
amenintati! ca de aia sunteti gravide....avem voie orice...9 luni
35+
Luca Alexandru
poze
lucruri bebe
AMR 2+ saptamani..aoleu...
catalutza81 spune:
Am luat rezultatele de la cultura de col...le-am facut preventiv pt ca sotul avea...si ce credeti...cireasa de pe tort, am streptococ betahemolitic in cultura de col. Am citit pe net ca nu e dracu asa negru ca o sa mi se bage antibiotic pe vena in travaliu...
oricum, chiar si cu antibiotic bagat pe vena...tot mai exista riscuri. Mai e cineva in cazul meu? Mai ales mamicile la a doua sarcina...
Catalutza
28+
Irina
bubu_bu spune:
seara buna fetele!eu sunt ca o capiata...tensiunea asta imi joaca mari feste....puncte lucioase din nou nu am mai vazut deloc cateva clipe....acum dureri de cap
dimineata direct la dr sa vedem despre ce e vorba.uff....sex nici sotul nu vrea.....interdictie...si mai suntem si colegi la birou si....tot il prind eu
nepregatit si nu stie ce l-a lovt![]()
ma pun in pat ca nu reusesc sa imi revin ne citim dimineata!
o seara linistita si somn usor gagici si burtici
31+

cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu_bu seara buna fetele!eu sunt ca o capiata...tensiunea asta imi joaca mari feste....puncte lucioase din nou nu am mai vazut deloc cateva clipe....acum dureri de cap dimineata direct la dr sa vedem despre ce e vorba.uff....sex nici sotul nu vrea.....interdictie...si mai suntem si colegi la birou si....tot il prind eu nepregatit si nu stie ce l-a lovtma pun in pat ca nu reusesc sa imi revin ne citim dimineata! o seara linistita si somn usor gagici si burtici ![]() 31+![]() ![]() |
Bafta maine la medic! Sa vii cu vesti bune!
32+
mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui catalutza81 Am luat rezultatele de la cultura de col...le-am facut preventiv pt ca sotul avea...si ce credeti...cireasa de pe tort, am streptococ betahemolitic in cultura de col. Am citit pe net ca nu e dracu asa negru ca o sa mi se bage antibiotic pe vena in travaliu... oricum, chiar si cu antibiotic bagat pe vena...tot mai exista riscuri. Mai e cineva in cazul meu? Mai ales mamicile la a doua sarcina... Catalutza 28+ Irina |
... avand acest rezultat,dr stie ce are de facut (cel putin teoretic); nu iti va fi usor sa stii ca mai faci un tratam in plus,dar antibioticul este obligatoriu... 

si incearca sa fii calma... altfel,simte bb ... cum ziceai tu :nu-i draq atat de negru... 

mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
33+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
bubu_bu iti tin pumnii pe maine la dr...

mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
33+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
cristies spune:
| citat din mesajul lui lucia2000 Mie medicul meu mi-a interzis sa fac vaccinul antigripal AH1N1. Nu e testat pe femeile insarcinate. 31+ Teodorwww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt |
E vorba de vaccinul nostru sau in general? Ca in Franta era recomandat si chiar subventionat de stat... asta la inceputul gripei.
32+