Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Mie medicul meu mi-a interzis sa fac vaccinul antigripal AH1N1.
Nu e testat pe femeile insarcinate.

31+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Bea ce minunatii ai facut!! Sunt superbe coronitele! Nu stiam de traditia asta insa mi se pare deosebita!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

sex din aprilie de cand am vazut testul pozitiv nu am mai primit..si am amenintat ca ma duc la postas sau la laptar si nimic...nu si nu...asta e...poate dupa...

vaccin nu fac ...pe ultima suta de metri, chiar nu imi trebuie nici un vaccin...

in rest, de kg sa nu va mai aud...eu am 19 kg in plus...nu va e un pic rusine? scoate-ti poza mea la imprimanta si duceti-o la dr si spuneti-le ca daca mai deschid gura, va faceti cat mine
amenintati! ca de aia sunteti gravide....avem voie orice...9 luni

35+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 2+ saptamani..aoleu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Am luat rezultatele de la cultura de col...le-am facut preventiv pt ca sotul avea...si ce credeti...cireasa de pe tort, am streptococ betahemolitic in cultura de col. Am citit pe net ca nu e dracu asa negru ca o sa mi se bage antibiotic pe vena in travaliu...

oricum, chiar si cu antibiotic bagat pe vena...tot mai exista riscuri. Mai e cineva in cazul meu? Mai ales mamicile la a doua sarcina...

Catalutza 28+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

seara buna fetele!eu sunt ca o capiata...tensiunea asta imi joaca mari feste....puncte lucioase din nou nu am mai vazut deloc cateva clipe....acum dureri de capdimineata direct la dr sa vedem despre ce e vorba.uff....sex nici sotul nu vrea.....interdictie...si mai suntem si colegi la birou si....tot il prind eunepregatit si nu stie ce l-a lovt
ma pun in pat ca nu reusesc sa imi revin ne citim dimineata!
o seara linistita si somn usor gagici si burtici

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

seara buna fetele!eu sunt ca o capiata...tensiunea asta imi joaca mari feste....puncte lucioase din nou nu am mai vazut deloc cateva clipe....acum dureri de capdimineata direct la dr sa vedem despre ce e vorba.uff....sex nici sotul nu vrea.....interdictie...si mai suntem si colegi la birou si....tot il prind eunepregatit si nu stie ce l-a lovt
ma pun in pat ca nu reusesc sa imi revin ne citim dimineata!
o seara linistita si somn usor gagici si burtici

31+

Bafta maine la medic! Sa vii cu vesti bune!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Am luat rezultatele de la cultura de col...le-am facut preventiv pt ca sotul avea...si ce credeti...cireasa de pe tort, am streptococ betahemolitic in cultura de col. Am citit pe net ca nu e dracu asa negru ca o sa mi se bage antibiotic pe vena in travaliu...

oricum, chiar si cu antibiotic bagat pe vena...tot mai exista riscuri. Mai e cineva in cazul meu? Mai ales mamicile la a doua sarcina...

Catalutza 28+ Irina
nu ai de ce sa fii atat speriata...da,nu este ceva ce sa te bucure,dar stii cum se spune:un om prevenit e un om pregatit... ... avand acest rezultat,dr stie ce are de facut (cel putin teoretic); nu iti va fi usor sa stii ca mai faci un tratam in plus,dar antibioticul este obligatoriu... si incearca sa fii calma... altfel,simte bb ... cum ziceai tu :nu-i draq atat de negru...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 33+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

bubu_bu iti tin pumnii pe maine la dr...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 33+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Bea, superbe coronitele!!! Cum se fac? Si mai ales tin pana la Craciun?

32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Mie medicul meu mi-a interzis sa fac vaccinul antigripal AH1N1.
Nu e testat pe femeile insarcinate.

31+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt

E vorba de vaccinul nostru sau in general? Ca in Franta era recomandat si chiar subventionat de stat... asta la inceputul gripei.

32+

Mergi la inceput