P.S. - intrebare in soapta
Raspunsuri - Pagina 6
alina023 spune:
Tot in soapta si eu...Marius...psssssttt...sa nu mai spui nimanui, dar stiu un secret: dupa vreme rea vine si vreme buna!
Toti avem probleme, mai ales acum...dar...psssssttt...uita-te in ochii fetelor tale si-ti vei lua puterea necesara!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina023 Tot in soapta si eu...Marius...psssssttt...sa nu mai spui nimanui, dar stiu un secret: dupa vreme rea vine si vreme buna! Toti avem probleme, mai ales acum...dar...psssssttt...uita-te in ochii fetelor tale si-ti vei lua puterea necesara! Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003) Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! Povestea nasterii Anei ************************** Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!! |
.... no words -
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Lali_mete spune:
De cate ori sunt trista,si imi vine sa plang oricum ,numai in soapta nu,intru aici. Fara sa vreau citesc in gand,in soapta ,si zambesc sau rad de-a binele,tot in soapta.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
marutzu spune:
pash, pash....ssshhhhhh....ma furisez si eu si shoptit va spun ca am citit toate cele 6 pagini,rad singura,si tot incetisor pe varful mousse ului ies si ma duc prin alte subiecte...
bonta_bonta spune:
buna dimineata va spun incetissssssssshhhhhor, cu o cana de cafea aburinda
m-a trezit alarma masinii (in surdina, strange, e prima data cand aud alarma masinii asteia), afara la mine ploua fin si incet, dorm copiii, doarme husbandul, doarme mama, porcusorii de guineaa stau tolaniti si fericiti dupa un mic dejun matinal, catelul leneveste in curte si din cate il cunosc motanul noastru fara coada toarce si el printr-un pod
asa ca, it's all so quite, it's all so still - pana si tastatura asta e mai linistita asa de felul ei... (thanks IT guys)
o dimineata linistita va doresc...
Lali_mete spune:
Tot in stropi de ploaie,d-aia mici ,vin si eu. Subiectul asta mi se pare cel mai amuzant din cate exista pe forumul asta,si eu as spune ca nu prea elocul lui aici,ci mai degraba la "un ochi rade,altul e vanat". Nu stiu cum,dar bonta-bonta a reusit sa faca o gramada de lume sa citeasca in soapta.. super tare.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
My_Lady0091 spune:
pash-pash..vin si eu..si o sustin pe lali..mutati subiectul lui bonta..la un ochi rade,altul e vanat..pe bune....e super haios..ca in filmele cu Charlie Caplin..nu vorbeste...dar totusi mori de raz(ce mai..suntem o armata de nebuni....SA NE TRAIM!!!)
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
sar-manaaaaaaaaaaaaaaaa
......siiiiiiii nb!!!!(bineinteles...IN SOAPTA
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Lali_mete spune:
hi,hi,in soapta asa,ma uitam daca a mai citit careva in soapta si nu gaseam subiectul..Am luat-o pas-pas catre locul unde recomandasem sa ajunga,si uite-l.. hi,hi...
My_Lady0091 spune:
in sooooooooooooaptaaaaaaaaa...tiptil.....va spun ca m-am saturat de vremea asta cu "toane"...si vreau o vara ca-n copilaria mea..."cu razele soarelui..ce imi mangaiau intreaga fiinta"