P.S. - intrebare in soapta
Raspunsuri - Pagina 5
My_Lady0091 spune:
V-a innebunit Baselu de tot...
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
desprecopii spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 V-a innebunit Baselu de tot... Blackmoon Lady&lipishtocul
|
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
My_Lady0091 spune:
uite asa in soapta...ne iau astia banii din salarii,pensii....si ei zic.."sssssssshttttttttt...in soapta...sa nu ne prinda nimeni"
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
...ati mutit de tot sa inteleg...ca nici in soapta nu mai scrieti..eh..eu va spun tot in soapta...ca am un fluture in camera.care doarme pe perdea..
marius spune:
Uneori si sa vorbesc in soapta poate fi o adevarata provocare pentru mine. Asa incat in soapta... chiar nu sunt Ok, dar sa nu mai spuneti nimanui.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Androix spune:
In soapta iti spun ca se vede, asa de la cineva care nu mai petrece pe-aici asa de mult timp ca inainte si totusi am remarcat. Imi pare rau si sper sa-ti revii
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
marius spune:
Multumesc din nefericire cel mai potrivit cuvant si poate cel mai cuprinzator desi dureros de scurt se scrie "LOST". Asta e
Eu pur si simplu / Pagina legislativa