P.S. - intrebare in soapta
Raspunsuri - Pagina 4
alina023 spune:
Permiteti-mi sa va susur usurel in urechiuse ca e un subiect taaaare amuzant! Si da, v-am citit in soapta!
Ssshhhhhhtt!!! Plec tip til, tip til, sa nu cumva sa creez vre-un sunet altfel decat cald! ![]()
PS. Ah...mi-am pus shoshoni de pasla ca sa ma asigur ca reusesc! ![]()
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
marius spune:
Psss... a venit vacanta pt copii. Va spun asa incet ca ma dor urechile de cat a strigat Ioana cea mare a mea.![]()
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
malla spune:
in soapta, m-am reantors sa va spun ca tare sunt fericita ca mi s-a sfarsit tura, si plec acasa la familie. ![]()
marius spune:
Pssttt... cred ca am uitat sa va soptesc ceva important. Sa aveti un an nou fericit! ![]()
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Delphinas spune:
Sssstttt.....Multumesc. La fel si tie.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
marius spune:
Azi noapte mi-au iesit 105 puisori de prepelita. Pssst... incet ca acum dorm lipiti unuii de altii!![]()
Pagina legislativa
Lali_mete spune:
In shoapta va spun ca atunci cand vreau sama binedispun recitesc aici si ascult " it's oh so quiet",zambesc nitel,in shoapta,asa,acum am si motiv:imi doarme piciul.. Va
,incetisor,asa...
Lali,mami
+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor ![]()
Noi trei...un inceput de viata!
dani3lla spune:
Am ras in gandul meu
de ma doare burtica
.Am citit asa de atent toate paginile si atat de cufundata am fost incat cand a inceput fimiu sa miorlaie m-am intors brusc catre tzarc si i-am zis "shhhhhhhhh"![]()
O zi buna!