P.S. - intrebare in soapta
Raspunsuri - Pagina 7
ni-na spune:
Am tropait si boncait de frustrare in subsol cautand subiectul.Acum chiar nu mai sunt motive de incantare in acea sectiune!
My_Lady0091 spune:
pash-pash....lasa subsolul...nu iti place linistea de la demisol??
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
bonta_bonta spune:
am mai prins um moment de liniste si cand sa-l impartasesc nu-mi mai gaseam subiectul... cel linistit
azi m-am furishat tiptil, trimis familionul la pissssssscina si in liniste ma delectez cu lolita in teheran
in surdina, sa nu auda cenzura
ma bucur ca nu mi-am pierdut subiectul :) va zambesc in soapte
My_Lady0091 spune:
iti zambim in pauze de soapte...
si iti spotim bine ti-ai dat peste subiect...si te las sa ii spui ce dor soptit ti-a fost de el..
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
rodyka spune:
ooo... si eu am dat buzna aici cu piticoata mea lipaind laptic... sshhhttt... revenim
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
asa cum am promis, revin... dupa 5 zile de galagie, soptesc si eu: ce bineeee eeee aiiiiiiici... shhhhhtttt
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
danaiulia spune:
Rodyka bistriteanco... ssshhhttt cine iti face tie galagie...
deMI(Mihail-28.09.2007) si David Gabriel(11.06.2010)
danaiulia spune:
tot eu...oare sa-i spun la David ca mami, tati si Mi pleacain concediu.....sssshhhhhtttt
My_Lady0091 spune:
coooooooooooncediuuuuuuuuu placut..si linistit!!!shtttttttt...
makydenis spune:
credeam ca e ultimul tacnet, dar... uite ca acusica se face anul intrebarii in soapta... BESTIAL... psssssttt!
daca ar fi fost la generale, ar mai fi domolit spiritele...