Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 8
ioanaa28 spune:
freedelia, sa va insanatositi cu totii cat mai curand !! Imi pare rau pentru mami tau, sanatate multa si LA MULTI ANI !!!!

lindal, parerea mea e ca in cazul vergeturilor fiecare isi gaseste "tratamentul" de preventie adecvat. Si eu am ami discutat cu prietene pe tema asta dar nu am gasit retete univerasl valabile. Ba mai mult unii sustin ca de fapt toate cremele si lotiunile sunt inutile, iar vergeturile tot apr acolo unde exista predispozitie.
Eu una nu cred asta, zic ca totusi trebuie sa ne ingrijim, cu produse cat mai naturale si masaj usor.Eu incerc (desi nu-mi iese fiindca deseori ma preseaza timpul sau sunt prea obosita), sa folosesc dupa dusul zilnic o crema "usoara" ii spun eu, pe tot corpul. Cert e ca nu doar burtica e zona careia trebuie sa-i dam atentie , pot sa apare te miri unde.
La sarcina anterioara nu am avut deloc vergeturi dar acum ma simt mai vulnerabila
mai ales ca o prietena de-a mea care a nascut acum vreo 4 luni a ramas cu o burtica atat de "dungata" ca m-am speriat. Desi a folosit si ea creme de toate felurile ..dar e adevarat ca a acumulat ff multa apa in organism pe sfarsitul sarcinii, a pus in total catre 30 de kg. o fi asat cauza?..nu stiu.
Astept si eu alte pareri ca ma intereseaza subiectul.
Dupa prima sarcina mi-am revenit, fizic, atat de repede, chiar nua au ramas semne, si abdomenul s-a remodelat rapid, asa ca m-as bucura daca si acam s-ar intampla la fel.
LA MULTI ANI sotiorului !!! Sa aveti o zi frumoasa
.
pupici tie si bebelinei

Referitor la sutien, de ceva vreme renuntasem si eu la al mai purta, stand mai mult pe acasa, ca ma incomodau
...da trebuie sa reiau totusi bunul obicei, multumim de avertizari.
E adevarat ca acum sunt tare "mandra" de forme
, dar n-o sa dureze o vesnicie., asa ca , de acord, trebuie sa avem grija. Mai ales ca eu nu am fost prea "cadorisita" in acest sens de mama natura, iar dupa alaptat oricum nu vor mai au aceeasi tinuta, dar na...pe cat e posibil incercam sa prevenim 'deformarea'![]()
![]()
zi frumoasa tuturor !1![]()
![]()
![]()

Ioana,
24+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE
andira spune:
Intrebare: a fost cineva la targul de carte Gaudeamus?
E acum, la Romexpo, si ma gandeam sa trag o fuga.
Nu de alta, dar am vazut ieri la stiri ca sunt multe carti pentru copii, cu reduceri si de pana la 50%.
Si cum vin Mos Nicolae si Craciunul, as fi vrut sa le iau matzelor mele niste carti de colorat etc.
andira spune:
Rebiana - daca vrei, iti dau zilele astea reteta de ciocolata de casa pe care o am eu si pe care o fac mereu, si-ti spun cum sa o faci si tu, pe fiecare pas. Simplu de tot.
Imi zici si-ti dau PM ![]()
greenfrog spune:
Buna dimineata,
briza am vazut si eu pozele tale cu burtica, e foarte frumoasa..nu stiu unde vezi tu ca te incadrezi in categoria grea
ina eu mi-am cumparat sutien cu aceeasi masura dar cupa mai mare. abia acum pot spune ca se vad si sanii mei, inainte erau foarte mici.
selina ma bucur mult ca bebe este bine si au disparut grijile, conteaza mult o a doua opinie si un ecograf mai performant.
andira nu inteleg de ce comentau colegele in legatura cu examenul tau, pana in vara mai e timp.
25+ 
http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica/2009Bebe?authkey=Gv1sRgCKnYjLjNpqGIZg#
andira spune:
Miria - chiar ca te-a ametit dr, sincer nici eu nu stiu care sint alea 45 de zile in plus, dar sigur sunt curioasa sa le aflu.
Bafta si spune-ne si noua cand vii!
Si vezi ca pregatesc actele pentru Australia, ca de la anul ne incadram la alt punctaj, din cauza varstei ![]()
andira spune:
Greenfrog - examenul il am acum in decembrie, pana pe 15, nu in vara, de-aia se uitau asa.![]()
Si am fugit, ca deja numai postarile mele sunt pe aici
, ma duc sa mai citesc nitel.
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Miria - chiar ca te-a ametit dr, sincer nici eu nu stiu care sint alea 45 de zile in plus, dar sigur sunt curioasa sa le aflu. Bafta si spune-ne si noua cand vii! ![]() Si vezi ca pregatesc actele pentru Australia, ca de la anul ne incadram la alt punctaj, din cauza varstei |
Australia??????????????
Scuze ca ma bag in seama, chiar vreyi sa va mutati acolo????
Ganditi-va de doua ori inainte sau mai bine de trei, de patru ori inainte de a face pasul.
castelana fericita
21+
michelle_sf spune:
| citat din mesajul lui andira Rebiana - daca vrei, iti dau zilele astea reteta de ciocolata de casa pe care o am eu si pe care o fac mereu, si-ti spun cum sa o faci si tu, pe fiecare pas. Simplu de tot. Imi zici si-ti dau PM |
Neata, neata. Andira vreau si eu reteta!

Am intrat repede sa vad ce mai faceti, ma duc la bucatarie, fac piftelute de bureti ca mi-e o foaaaaaameeeee....
cu bebica de 21+ 
cum creste bebelusul meu drag
Yaia spune:
| citat din mesajul lui selina-d Acuma eu tocmai am terminat de citit vreo 2 cicluri de romane de Frank Herbert absolut bestiale. |
Daca iti place Frank Herbert, sotul meu iti recomanda cu caldura Peter F. Hamilton. Are vreo 2-3 cicluri bestiale...zice el, eu inca nu am apucat sa le citesc.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
andira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui castelanaC
Australia?????????????? Scuze ca ma bag in seama, chiar vreyi sa va mutati acolo???? Ganditi-va de doua ori inainte sau mai bine de trei, de patru ori inainte de a face pasul. |
Australia sau Norvegia, astea sunt primele pe lista, ma tenteaza un sejur de vreo 2-3 ani
Acum zi-ne si de ce sa ne gandim