Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 19
bobita2010 spune:
buna fetele,
ma intreba kossir si dayanara cum am reusit sa-mi fisurez oasele de la picior
, simplu plecam la servici dimineatza (culmea nici nu ma grabeam) scarile de la iesire erau ude si mi-a alunecat piciorul pe ultima treapta 
nu am vrut radiografie, si doctorei (ortoped) i s-a parut ca nu am nimic, dupa o saptamana m-am dus la urgente la ortopedie ca muream de durere, iar acolo ma-au lamurit ca e fisurat si ca era bine daca ar fi fost pus in gips, dar ca e prea tarziu si sa folosesc o fasa elastica 
marti fac 3 saptamani de stat in casa - de marti am inceput sa pun piciorul jos, si pt. ca de ieri sunt singura
(sotul meu se intoarce azi) ma bate gandul sa vad daca ma descurc singura - am masina in fata scarii si as vrea sa dau un tur de bloc sa vad daca ma descurc, daca nu ma intorc la loc
, ma mai gandesc un pic
pana una alta abia astept sa vina ziua de luni ca mergem la morfofetala (la pozat si masurat) - e adevarat ca am emotii, dar
si sper sa fie ok
DPN 02.04.2010 
bobita2010 spune:
am uitat sa va spun (dupa peirderea lui BB de anul trecut sunt si mai paranoica
) - am simtit pulsatii puternice si constante in abdomenul inferior, deasupra pubisului toata noaptea (marti, parca) nu erau contractii, ci pulsatii ca ma chinuiam sa-i explic si doctorului ce simt, motiv pentru care mi-am trezit sotul de dimineatza
si m-am dus la spital, de l-am speriat si pe doctor cand m-a vazut cu carja dupa mine
am facut o eco (un 2 D, in care eu nu am vazut mare lucru) lucrul cel mai important fiind ca am vazut inima lui BB
, e la locul lui, dar se tot misca si nu sta locului, asa ca m-am linisit, cat de cat ![]()
acum stau si ma gandesc ca dr mi-a spus ca nu-i place secretia mea (asta e nu poti multumi pe toti) si mi-a luat pt. analiza - eu nu am niciun simptom aiurea, dar nu pot sa nu ma gandesc 
ma duc luni la eco si miercuri la controlul ala adevarat
, asta a fost de urgenta si pe fuga
pe toate
_
DPN 02.04.2010 
Ina_3040 spune:
Neatza fetelor! inca o zi glorioasa de vineri, abia astept sa mai dorm si eu dimineata.
Am intrat sa fac si eu felicitarile de rigoare, Ellei pt bebe grasunel si dotat, Deliei pt burtica frumoasa si rotunda.
De asemenea ii urez Miriei multa sanatate pt micuta Dami, sa se faca bine cat mai repede. Kossir drum bun, rabdare si tuntun (asta cu tutunul la figurat desigur)in trafic, si eu cunosc asta cu bara la bara, zilnic fac o ora dus si o ora intors pana la servici.
Mai vroiam sa mentionez pe cineva dar am uitat
.
va
si o zi cat mai buna.
Ina
22+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
Ina_3040 spune:
ah fetelor am citit de papanasi, nu mai stiu cine zicea parca Anca? nu imi dati si mie reteta please (sau un link cu o reteta buna/testata)?
si ca tot am vazut atatea burtici rotunde si frumoase mi-am pus si eu 2 poze cu o burtica tuguiata
, burtica "de baiat" cum zic batranele.
va pup si spor la toate.
Ina
23 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
honeybaby spune:
Ina- ce burtica mica si haioasa ai la 23 de sapt. Arati foarte bine
Bobita-
sa-ti treca piciorul cat mai repede.
Am fost la farmacie, doftoricit pacientul, acum doarme pe perna mea
. Cica vrea si el una.
Eu ar trebui sa ma depilez dar nu am chef de durere.
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
nibi_niki spune:
Am recuperat din urma ce ati scris,am terminat si mancarea de facut. Vad ca ati inceput iar sa discutati despre kg.Azi mi-a zis doctorita ca daca o sa continui in stilul asta o sa ma ia de ciuf.Am pus in ultima luna 3 kg..acum in total am +8 de la inceputul sarcinii.
rebiana sa-ti fie sanatoasa bebilina si sa stea la mami in burtica pana la termen
oana priveste partea plina a paharului...mai mult timp liber pentru tine.Concediu placut
ellanik sa-ti traiasca barbatelul...1kg spuneai...waw
miria sanatate Damianei
kossir drum bun si distractie placuta
24+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
dayanara spune:
bobita nasol cu piciorul, bine ca e bebe ok si stai linistita ca la eco 2d se vad mai multe decat la 3d , se vad toate organele de aia morfofetala se face tot asa, apoi se pune 3d pt parinti :)
ina arati bine de tot, esti slaba rau, n.ai pus deloc deloc in afara de burta
denisa sanatate sotului
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
cristina30 spune:
Buna dimineata tuturor,
eu abia apuc sa va citesc, cand sa mai scriu ceva nu mai apuc... ma bucur ca problemele Selinei si a celorlalte fete au trecut si aveti o atmosfera mai relaxanta... vad ca discutati despre perne de alaptat... e cea mai buna inventie care s-a descoperit, eu am inca de la Magnus atunci am cumparat-o cand aveam cam +5 luni si am folosit-o din prima zi, e de 1,80 lunga in forma ovala si e umpluta cu microgranule asa ca se aseaza cum vreti voi. Eu dorm mult pe ea, mai ales pe partea stanga si a ajuns sotul s-o urasca ca e tot timpul intre noi :). Cand mi-e mai rau atunci baiatul meu mi-o aduce, deabia o cara dar imi zice ca am nevoie de ea si o sa-mi faca bine. E un dulce. Firma de la care o am e cea mai tare de pe aici, Theraline, dar e si foarte scumpa, partea interioara cam 50 EUR plus fata care se poate spala cam vreo 15 EUR pe langa, dar merita toti banii, e buna la alaptat, si eu am avut-o si in spital la sarcina trecuta si a fost ceva "de acasa" care a contat foarte mult. Aici aveti o fotografie www .theraline. de/english/still-original.htm
In rest eu am zile cand mi-e mai bine, zile cand mi-e mai rau, dar asta e, luni merg sa fac testul de diabet.
Cristina
23+
Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)
dayanara spune:
bafta cristina si eu tot luni am testul de diabet si alte analize :)
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
nemary spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Rebiana27
.. banuiesc ca mesajul meu nu l-ai citit... Mami de Luca again I can't fake with dignity so i'll not try!! |
nu l-am vazut, mii de scuze
si multi pupici 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
21+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria