Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Buna ziua burtici

mai dragelor, vad ca va tot vaitati de kg luate si tot asa... Pai eu ce naiba sa mai zic? Cand am ramas insarcinata aveam undeva in jur de 63 - 65kg. Oscilam. Acum am ajuns cu brio sa fiu fericita posesoare a 79 kg. Ok, recunosc, sunt genul de persoana care are oasele grele. Nu se vedeau kg. Sunt inalta de 168. Deci... acum va mai vaicariti ? Si mai avem inca 3 luni . De abia acum incepe greul. Au inceput deja sa ma doara incheieturile si mai nou, de vreo doua zile au inceput sa ma doara oasele de la bazin. (am citit ca este normal, se pregateste sa o ajute pe bb s iasa fara probleme)
Va las acum, merg sa-mi fac o cafea pt ca bebelina mea e lenesa si n-am simtit-o astzi deloc. daca-i dau cafea, o trezesc imediat . Vreau sa vad ca-i ok si pe urma o las sa doarma
Va pup pe toate fara exceptie si ne auzim mai tarziu

25+ AMR 15 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

ellanik Felicitari pt cel mai mare grasunel!
Multumesc Oana, Delia pt . Acum o servesc.
Delia am vazut burtica. E frumoasa si iti sta bine ..
Mie imi place sa se vada burta.
miria_cristina de la ce oare o fi facut febra Damiana? Cand e festivalul de dansuri? Poate pana atunci ii trece..insanatosire grabnica!
oanka80 spor la treaba! Ai grija sa nu te fortezi, obosesti..daca e nevoie te odihnesti si apoi continui!

Va doresc o zi placuta!

Eu am plecat sa o pun pe Ioana la nani si apoi ma duc la biserica la Sf. Maslu.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 19+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna dimineata!
rebiana multumim pentru recomandari, pentru rezistenta pe artera ombilicala ce ti-a dat? Ca si mie mi-a iesit un pic crescuta (asa zicea doctorita, dar eu am vazut ca era inca in limite adica 0,75). Mie mi-a zis doar odihna 2-3 ore pe zi pe partea stanga, fara alt tratament. Sunt curioasa cum mai este, am marti control.
oana stai lnistita, mananca multe fructe si legume pentru vitamine, mai vezi ce poti lua naturist pentru anemie, ca sa eviti internarea.
ella esti o frumoasa, normal ca si bebeGeo este perfect!
delia13 esti superba si bebele la fel.
atb tie si lui Nicholas. Si noi cochetam cu numele de Cristian
Noi suntem bine, la oboseala resimtim uter contractat, dar avem no-spa la nevoie si am mai experimentat niste intepturi in col (cred) acum cateva zile. Sper sa fie doar de la oboseala, fara repercursiuni asupra bebeului.
Vreau si eu perna de alaptat!!!! Maine ma duc sa-mi iau, mi-a spus sotul ca a vazut la babyshop. Cum se foloseste? Sau gasesc pe net instructiuni?
O zi faina sa aveti, eu trebuie sa ajung la o conferinta, iar diseara e masa festiva, deci o sa dansez ca acum am si partener
Pupici la toate burticile!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata si de pe aici,

Bobita de tine mi-am amintit dimineata asta. Auzi oasele labei piciorului fisurate!!!, da cum ai reusit? Sanatate multa.

Ella, vazut poza graitoare. Sa traiascaaaaaaa si la mai mare!!!

Delia 13 frumoasa burtica si frumoasa mamica.

Anca , zici ca e la moda Sophie in Romania? Nu stiam, nu prea sunt pentru numele la moda, de fapt nu le suport, ca e ca o uniforma, cum era Andreea, Andrei, o perioada. Dar ce sa-i faci, asta e, acum am ales, si nu mai vreau sa caut alte variante care sa mearga si aici, mai ales ca si familia noastra, partea musulmana e de acord, ceea ce e mare lucru, am reusit . Doar ca o sa o cheme Sofia, tot din cauza de moda franceza de pe aici SOPHIE, care nu ma incanta foarte tare.

Noi am amanat plecare pentru dupa masa, Mihai invata azi, fiind la scoala franceza, nu prea au treaba cu sarbatoarea marocana, asa ca vom pleca dupa ora 4, cand vom merge bara la bara probabil, cel putin 100KM (cu totii sun 300km). Si eu conduc, sotul nu are permis .

Asa ca va dorec un weekend placut, ne auzim luni

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 26+

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

kossir drum bun! sa ajungeti cu bine

eu n.am citit de bobita, sanatate multa, dar cum ai reusit asa ceva?^

distractie placuta child!

si ca tot ziceam aseara de magneziu, in general bananele sunt recomandate pt potasiu care ajuta foarte mult in caz de hipertensiune si preeclampsie, ajuta la eliminarea proteinelor din urina si a lichidelor

roxana 23 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

De obicei cand salut nu ma dau cu capul de pereti, scuze .

Voiam sa-i spun Damianei sanatate multa. Offf saracuta cred ca e asa dezamagita pentru dansuri. Stiu cat pot fi de entuziasti pentru o activitate in comun. Sper sa reuseasca, pana marti mai e mult, iar ei dragalasii se refac repede, sunt puternici.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 26+

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Am uitat sa schimb semnatura

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

buna dimineata si de la mine.Acum am ajuns de la eco.Bebilina e bine,cantareste 750 grame.Totul e in grafic.M-au apucat niste contractii azi dimineata si de frica am dat fuga la doctor.Mi-a spus doctorul ca sunt normale in sarcina numai sa nu se repete foarte des si sa nu fie de lunga durata.Mi-a mai dat acum si magneziu...sper sa nu mi se transforme casa in farmacie..Ma duc sa citesc din urma si revin

24+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

am uitat sa schimb semnatura

26+ AMR 14 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Desi s-a sculat bine, fata, acuma arde din nou. Am bagat-o din nou in pat si am doftoricit-o. E infundata, tuseste, adica a patit ce-mi era teama daca va merge la gradi.

Multumesc pentru urari! Si eu sper pana in serbare sa fie mai bine, ca are si repetitii.

Si e asa capoasa de data asta! Deobicei ma inteleg cu ea, dar acuma comunicam mai greu si ma face sa ma rastesc ca s-o conving, ca altfel nu vrea sa inteleaga. Urasc, cand se intampla chestia asta!

Cristina +17 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput