Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!
Felicitari, ELLA pentru bebe si, intr-adevar, poza e super explicita!

DELIA - Ai o burtica tare mandra! Sa fie bine pana la sfarsit si sa ramai la fel de zambareata!

OANA - Sarcina sa decurga bine, in rest sa nu te superi de nimic.

ATE - Drum bun si distractie placuta cu parintii!

Maaama, m-am dus cu capul! Nu mai stiu la cine ce am citit.

Cristina +17 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Dau raportul cu ce am facut ieri!
Ziua incepe relativ bine, doar ce aveam in minte drumurile pe care trebuia sa le fac dupa-amiaza. Pe la pranz, insa, ma suna de la gradinita ca Dami are febra mare si sa ma grabesc sa vin sa o iau. Asa ca, am intrat in alerta de gradul 0. Urca-te in masina si mergi s-o culegi pe pitica. Era, saraca, rosie ca un trandafir la fata si cu ochii injectati de temperatura.
Dupa ce-am ajuns cu ea acasa, am bombardat-o cu medicamente si am plecat lasand-o cu sotul. Eu trebuia sa ajung la medic sa imi prelungesc concediul.
Nu pot sa va zic prin ce nervi am trecut si drumuri am facut ca incep sa ma agit din nou.
Ideea e ca am ajuns la Batistei la policlinica, am luat concediul, apoi du-te la nedicul de familie care era in partea cealalta a orasului. Asta vede ca e ceva in neregula cu certificatul si ma trimite inapoi la policlinica sa-l modifice. Si toate intr-o aglomeratie de nedescris, iar eu cu gandul la fata.

Seara, cand am ajuns acasa nici sa mananc nu mai aveam chef.

Acuma, Dami e bine, dar inceata si bleguta. Cateva zile o tin iarasi acasa, dar de dus trebuie sa o duc ca vrea sa participe la festivalul de dansuri unde a fost selectionata.

Noroc ca nu se lucreaza luni si marti si astfel se mai prelungeste statul acasa.

Eu am inceput sa ma scol umflata la fata si maini si asta imi da o stare proasta. Parca am doua randuri de falci.

Merg sa vad ce face fata si ma intorc.

Cristina +17 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !

Sunt si eu la cafea. Mai stai un pic si dau o fuga la farmacie sa-i iau sotului pastile. Iar e racit, partea buna e ca sta acasa. Partea prosta e ca eu am o gramda de drumuri de facut si nu o sa prea fiu acasa.
Miria- sanatate lui Dami. Saracuta ce des a racit.
Eu sper totusi ca nu toti copii racesc asa de des ca m-ar termina psihic.

Denisa, 21 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Vio- ma gandeam ca si burta mea e un pic tare seara si simt ceva presiune pe vezica. Culmea ca asta se intampla seara cand ma asez in pat. Poate ca e normal dupa o zi intreaga de stat in picioare.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Miria, imi pare rau pt Dami..e tare nasoala perioada asta! Nepotica mea de doar 1 an e in spital cu insuficienta respiratorie data de o bronsiolita

Asa ca Honey, dupa ce copilasii nostri merg la Gradi, sunt foarte foarte expusi la virusi si in primul an sunt "prastie" cu imunitatea..asta in majoritatea caurilor , ca de ex. Vladimirescu nu a avut nici o problema cu Vladimir, pt ca l-a protejat la maxim!
Dar noi trebuie sa fim puternice si sa stim la ce ne putem astepta!

Anca
in 26s cu Codrin (Martin sau Fabian)
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

delia ma bucur sa te vad! mi.am adus aminte pt ca inainte sa dispari iti admirasem pozele :)

denisa sa stii ca si eu am contractii usoara cand ma pun in pat, mai ales dupa ce mananc...dar oricum daca.s cele braxton hicks e ok, sunt foarte normale si nu scurteaza uterul, le.am avut la prima sarcina de prin saptamana 26 iar la 41 de saptamani uterul era lung si tare :))

babyangel asa e, primul an de colectivitate e groaznic, eu aici n.am vazut copi care sa mearga la gradinita sau scoala si in primul an sa nu prinda de toate, asa ca cel putin din punctul asta stau linistita si n.am sa ma sperii la anu, cu toate ca ivan mergand des in parc pana sa raman gravida, a intrat mereu in contact cu copiii de la gradinita bolnavi, cateodata a luat cateodata nu...pt ca aici tre sa.i puna febra la pat ca sa stea in casa altfel nu, se merge la scoala normal, si pe urma in parc

denisa zi.i sotului sa stea aici de vorba cu noi, cdaca se plictiseste :))

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Anca- eu sper sa mosteneasca sistemul meu imunitar, ca daca il mosteneste pe al lui tacsu e jale.
Eu nici la cand eram la gradinita nu raceam. Doar cu gatul aveam probleme. La cata zapada si turturi mancam era si cazul..

POZE

Mergi la inceput

Roxana- mai bine lasa. Macar aici sa pot sa barfesc si eu in liniste. Nu se plictiseste, are telefonul lipit de ureche, zici ca e dispecerat la noi.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria sanatate damianei! si ai grija sa nu faci si tu ceva

denisa eu sper sa mosteneasca sistemul imunitar al lui leo, nu de alta dar pe bune ca el mananca tot ce gaseste, daca expira ceva tre sa.l arunc neaparat ca sigur il mananca , nu se uita niciodata la termene , mananca de toate de oriunde i se face foame, fructe direct din plasa cum vine cu ele, fara sa le spele, iar eu acum imi spal merele si mandarinele cu buretele si fairy :))))
ei bine el nu are nimic, nici eu nu ma plang, dar eu imi iau masuri

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

neatza si de la mine burtici fericite
tocmai am luat micul dejun: 2 oua fierte, o tartina cu pasta de peste (crap) facuta de soacra mea , o tartina cu cas proaspat si cateva codite de ceapa verde si o tartina cu branzica Almette(nu fac reclama dar tare mult imi place). am savurat si o ceasca de cappuccino cu putin laptic si dupa ce am citit ce ati scris de aseara ma apuc cu drag de facut trebusoara prin casa, atat cat ma lasa burtica, putin aspirat, un dat cu mopul, pus cateva hainute la spalat, de pregatit ceva de papa bun (habar nu am ce sa mai fac de papa) si vreau sa le termin pe toate azi ca maine sa am zi libera 100% numai pt mine. vreau sa merg sa imi fac un masaj la picioare, o manichiura si pedichiura, o mascuta hidratanta pt fata si ce imi va mai tuna maine. m-am cam neglijat in ultima vreme caci am fost in razboi cu timpul, dar a venit si vremea mea
felicitari ella pt vestile asa bune de la echo. sa ai si tu grija cu alergatul.
oanaiacovita, asa cum ti-au spus si fetele, sa privesti partea plina a paharului, ca vei fi f odihnita daca stai acasa si totul va fi bine prin aceasta perioada de desfatare. vei avea timp sa citesti, sa te uiti la filme. eu m-am uitat weekendul trecut la toata seria de desene animate cu tom si jerry si asa am ras cu pofta.
va poop pe toate si sa aveti o zi minunata

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
26+ - Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput