Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ella- o tura cu yachtul.
Ma bucur ca bebeGeo e mare, sanatos si putzos

Eu imi iau masa matinal ....iar.

Denisa, 21 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata burtici!

Dau un bol de lapte cu cereale sau o pentru doritoare.
Ancai ii pastrez niste clementine.

Fetele, multumesc de gandurile bune.
Am trecut cu bine peste 2 doze de gynipral si in afara de niste palpitatii usoare e totul ok. De ce imi era mai frica am scapat.

Din toata povestea asta cel mai tare ma termina gandul ca trebuie sa stau in spital. Nu as fi vrut sa fac cunostinta cu maternitatea inainte de nastere, dar pentru bebe facem si asta.

Ella am adormti cu gandul la tine si imi era ciuda ca nu te-am mai strigat o data poate apareai. Ma bucur ca bebe Geo este foarte bine si grasun si am observat si eu cata dotare.

Pupici si incerc sa intru mai putin de la lucru sa nu am probleme cu isteata de colega a mea care ma tot iscodeste ca stau pe net.

Oana 27+ Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

NEATA FETELELE! Va invit la , laptic sau ceiut, ce doriti ,eu tre sa beau ceai de manta cu sunatoare ca m-am trezit deranjata la stomac. Dupa o absenta destul de mare ( o sapt cred), am intrat sa fac prezenta ca nu se mai poate asa . Eu sunt bine, doar ca am o perioada ff incarcata si ajung acasa obosita.Am tot intrat sa va citesc ,dar bineinteles ca aici erau romane si nu apucam sa citesc decat cateva pagini apoi inchideam ca eram f obosita si nu mai apucam sa scriu. V-am vazut zilele trecute burticutele la toate, care mai de care e mai dragalasa.Am retinut burtoanca lu ella ca se aseamana cu a mea la marime si falcutele ei sunt tare dragalase, am vazut ca sunt si fete asa de subtirele si ele se plang ca sunt grase, parca babyangel dk imi aduc bine aminte se plangea ca a pus nu stiu cate kg ,da aata asa bine si Dayanara. Am pus si eu cateva poze cu burtica sunt de o sapt si ceva facute, intre timp burta a mai luat proportii .A ,mi-a amintit nu mai stiu cine a zis sa faca un album de craciun cu toate burticile e super ideea. Am vazut si fete noi, BOBITA si Cami,sper ca imi amintesc bine numele bine ati venit la odiseea noastra sarcini usoare si la termen. ELLA, felicitari pt putzos ma bucur ca totul este bine si ca e grasan ( 1kg). REBIANA, deci acum esti sigura ca e fetitasa fie sanatoasa si sa stea acolo la mami in burtica pana la 40 de sapt. Un mare pt DAYANARA si ANDATA ca mi-au simtit lipsa. Cu siguranta am mai sarit eu pe cineva , dar bineinteles ca neuronul meu de gravida si de somnoroasa....

Delia13 23+ David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

am uitat sa modific semnatura. ca sa-mi vedeti burtica da-ti pe link mai intai apar pozele cu bebeu pe care le-ati mai vazut apoi dk aveti rabdare sunt pozele cu burticuta mea

Delia13 24+ David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Intru si eu de dimi sa va urez una-alta si ce vad putza lu' bebe Geo! Mno, Ella, am inceput ziua cum nu se putea mai bine! Sa fie sanatos grasunelul (ce fericire ca are 1 kilogram ) si sa stea cat mai mult la mami in burtica.
Delia ma bucur ca te simti mai bine!
Carmen faine prenumele alese pt fetita! Sper sa te lase sa le folosesti pentru mica ta minune!
Castelana week-end placut si tie!
Pup si intru mai tarziu ca acum plec la scoala!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'Neata la toata lumea,

Oana , accept cafeaua cu placere, si sa nu mai zic de clementine..Ieri m-am aprovizionat asa pentru vreo 3 zile..Se uita vanzatoarea la mine cu o fata Dar uitandu-se la burta...a inteles!

Ela,
gata...ne-ai convins..bebe Geo e un adevarat barbatel in miniatura...1 kg?? Iti dai seama ca bate toate standardele la varsta lui

Delia13,

Super misto burtica ta...seamana cu a li Ella si cu a mea..adica rotunjoara si nu foarte joasa! Super ok!
Cat despre kg, nu ma mai compara cu Dayanara ca saracuta de ea se poate simti nedreptatita: ea are 65 kg iar eu 73kg Deci ea face parte din manechinele odiseei, iar eu ma incadrez la categoria grea

Anca
in 26s cu Codrin (Martin sau Fabian)
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

buna dimineata!!!
Ce de fete matinale in dimineata asta. Ma bag si eu la o cafeluta langa voi aici.

Oana important e ca bebe e bine. Ai sa vezi ce bine va fi acasa...stai si de odihnesti si uiti de grijile de la birou. Poate nici nu va fi nevoie sa mai ajungi la spital. Asa ca priveste partea buna a lucrurilor.
ella felicitari pt bebe geo grasunel. Am vazut pozele cu bijuteria .

Azi e vineri in sfarsit!!!!! Weekend prelungit..noi avem liber si luni si marti si vrem sa dam o fuga la mangalia la parintii mei. yuuupiii abia astept!!!
Cred ca marti cand ne intoarcem o sa am de recuperat 5 capitole

asteptam un 25+ Theodor Stefan

http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf

Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Am vazut ca ieri ati vorbit de ceva retete..Ei eu mi-am facut papanasi cu dulceata si smantana, si vreau sa zic ca e prima reteta care iese asa cum imi doream..adica ca o gogosica pufoasa

Kossir, frumoase nume..Sophie e foarte la moda si aici!

Oana, uitasem sa iti spun ca ar trebui sa te bucuri ca dr ti-a dat concediu de la 1 Dec. Sa stii ca efortul prelungit in general aduce contractii nedorite...Si din cate ne-ai povestit chiar ca ai fost mult prea prinsa cu treburile pentru o graviduta..
Asa ca bebe e ok, si tu te vei simti mult mai bine acasa...ai sa vezi!

Anca
in 26s cu Codrin (Martin sau Fabian)
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

denisa, neata, mie nu mi se pare prea tare burta, e un pic mai tare, parca, dar pt ca acu e mare, si tre sa se sustina si ea, asa cum sta mai mare si putin tuguiata in fata. parerea mea. pai, daca ar fi moale, cum ar mai sta?? nus ce sa zic, acum... o sa vad ce zice la morfo, peste 3 sapt. incerc sa nu ma stresez, dar cand vad aici fetele cu probleme de col si altele, ma ia putin "capul". stii cum e...

vio asteptand pe bebe 18+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

denisa, bafta maine la dr pt rezultate. sa dea DD sa fie bune!! asteptam vesti cand vii.

vio asteptand pe bebe 18+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput