Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Roxana, mi l-a dat sa il iau cu magneziu.

Am fugit ca nu mai rezist.

Pupicei la toate fetele.

Oana 26+ Eric Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- eu imi pun jumatate din mancarea gatita pe burta pt ca inca nu m-am obisnuit cu noile dimensiuni.. In afara de spereietura nu vad ce se poate intampla.

Denisa, 21 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Denisa Doamne ajuta sa primesti maine vesti bune!
Oana din cele citite, Gynipralul luat cum il iei tu nu da palpitatii. Magneziul asta cred ca-i minunat in sarcina. E indicat impotriva contractiilor si stiu doctori care-l recomanda atunci cand rezistenta e crescuta pe arterele uterine/ombilicala. Va fi bine, sunt sigura!
Roxi nu vad sa fie vreo problema de la picaturile de apa fierbinte! Si eu as fi sarit de teama insa din cauza socului la atingere. Bebitza e bine!
Va pupacesc de noapte buna! Imi tin puiul in brate si dorm pe partea stanga.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa, rebiana

magneziu e folosit si intravenos cand ajungi in spital pe perfuzii cu preclampsie sau tensiune mare, sulfat de magneziu

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Salutare gagici1Va multumesc ca v-ati gandit la mine.Eu azi am avut un traseu de toata minunea.Am inceput cu vizita la eco.Bebe are 1kg, copane frumusele,stomacel cum trebuie,inimioara,vezica,rinichi,plamani,creieras...ce sa mai toate ca la carte ceea ce m-a bucurat enorm.Ii multumesc lui Dumnezeu pt asta.Nu a vrut sa stea la poza 4D nici o secunda.Sa asezat cu barba in piept si a pus si pumnisorul la fata, mai avea si cordonul pe o parte de fata si mai vezi ma-so ceva daca mai poti.Din profil la 2D s-a vazut cum molfaia ceva si era asa haios!!!In schimb, Honey ca sa stai linistita, si sa nu mai zici ceva de fii-miu ..de genu' ca cineva i-a mancat putza bla bla..ca sa te iert tre sa o convingi pe fii-ta sa faca o tura cu fii-miu .Pun dovada la pozele de la semnatura.Sa vezi si tu dotare de maxima qualite.
Am intrebat si eu de contractiile care se manifesta prin intarirea burticii in partea de jos si a zis ca e normal.Trebuie sa ma intind si se destinde burtoaca.Fluxuri sanguine sunt ok.Vitamine....inca zicem pas ca eu ma simt excelent decai nu are sens.Mi-a mai zis o chestie legata de ingrasare.Deoarece hormonii de sarcina sunt anabolizanti tot ce mancam...se depune.A zis ca sa am grija sa nu ajung la cine stie ce greutate si sa ma opresc pe la 14-15.Sapt viitoare ducem vitzica la masurat/cantarit.Cat despre pozitia lui bebeGeo, el sta cu capul in stanga si bucisoarele in dreapta sus sub coaste si ma boxeaza cu picioarele.Oricum a zis ca pozitia e relativa ca el se tot fatzaie.Col inchis si ok .Insa m-a luat la ture ca a zis ca sunt cam obosita si ca trebuie sa ma odihnesc mai mult.Ce e drept e ca in ultimele zile am avut chef si am facut diverse chestii prin casa :intins rufe,spalat frigider,aranjat vase ,haine,etc.Deci : BEBE GEO ESTE IN REGULA,ARE O PUTZA DE INVIDIAT SI INIMA DE LEU.AVIZ AMATOARELOR (si profesionistelor )
TRaseul nostru s-a continuat pe la un depozit de materiale de constructii,apoi al meu a avut de semnat niste hartii si am clocit dupa el apoi am fost si am mancat si dupa am fost si am dat comanda de mobila,canapea,perdele,etc.Dupa putin la piata si in final am ajuns franta acasa.Bebe deja sta cu spinarea in sus semn ca e naravash si ma pune sa ma odihnesc.Dar nu va puteam lasa fara ultimele vesti.Noi mai mergem la dr intre Craciun si Revelion.
Oana ...hmmm!Cam repede te-a pus pe Gynipral.Nu stiu, nu ma pricep.Oricum ..priveste partea plina a paharului:stai acasa.
Pup toata gashca de burtici si bebici.Sa nu uit sa bag "bijuteria" lui bebeGeo la poze!

cuGeorge-Theodor

AMR +14 saptamani !!!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Am pus "dovada".

cuGeorge-Theodor

AMR +14 saptamani !!!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ella felicitari pt ursulet si bijuterii :)

mai eu cred ca te.am luat la kg, serios vb, ma ghidam un pic dupa tine , ca inaltime etc, dar eu la 25 de saptamani ajung la 65 de kg sigur sigur....si daca la 25 am 65 ,iar ajung la 80 inainte de nastere :)))) na m.am tinut tare pana acum si de cateva zile bag in mine de nu ma pot ridica dupa canapea cateva ore bune :))

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Oana, felicitari pentru bebe in parametrii si saltaret. Cat despre uterul intarit, eu cred ca e normal dupa oboseala pe care ai avut-o in ultima vreme. Eu zic sa te odihnesti si ai sa vezi ca trece, apoi profiti si tu de concediu . Sanatate multa

Rebiana, felicitari pentru fetita cu codite, ai nume frumoase.

Apropo de nume, Babyanghel, eu am spus la un moment dat de nume, este SOFIA MARIA, sau cel putin spre sa fie asa (din cauze de tara musulmana, care cica nu accepta doua nume, plus ca vor nume doar de-ale lor). Oricum am ales nume la care sa nu prea aiba ce zice. N-am trecut inca la semnatura din cauza de marile schimbari de pe aici. M-au cam pus pe ganduri, asa ca astept confirmarea de miercuri cand avem intalnire de gradul 1

Ellanik , waw 1kg . Pai sanatos flacaul nu gluma. Cat despre bijuteriile de familie sa-i traiasca ca va avea nevoie de ele .

Mai fetelor eu nu am intrebat de tuse , eu dadeam ideea cu uleiul de masline, mereu. Sau poate am zis ceva ca neuronul meu . Oricum nu tusesc nici eu, nici ai mei, Domane fereste.

Va pupic, noapte buna.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 26+

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Miria,
In general am vorbit/vorbesc si imi dau cu parerea mai drastic despre lucruri vazute si traite de mine, deci experiente personale.
Fiecare are vise, asteptari, sperante toate intr-o interdependenta ce tine de individ: educatie, religie, provenienta sociala, aceasta este indepentanta chiar de unde traieste, in tara natala sau nu.
Cand hotarasti sa pleci din tara natala depinde ce ai lasat acasa si de ce, pentru ce pleci si de ce, sau laolalta daca realizezi toate acestea intr-adevar mai departe in viitor, cum imi spune sotul meu sa poti vedea mai departe de umbra nasului.
sisteme sociale in strainatate... dupa cele traite pe mai multe meleaguri (inclusa tari vest Europene) am ajuns la concluzia ca la noi nici nu stim ce este aia birocratie.
Nu am comentat nicicand daca este de bine sau de rau, le-am luat ca atare, am incercat sa inteleg puncte de vedere diferite de unde vin, din ce izvor al mentalitatii.
Eu una aveam un balon de spuma construit asupra acestei tari continent, dar incet incet toate sperantele, visele, povestile frumoase se spargeau neramand nimic solid in locul lor.
In Australia am intalnit romani care nu spun ca-s romani ca le este rusine, problema lor, care sunt ofuscati ca s-au nascut in Romania si multumesc spalatoriei de creier australiene pentru ce taram minunat au gasit, am ramas de fiecare data masca, dau e optiunea fiecaruia sa culeaga ce doreste de la viata.
Nu povestesc despre sfaturi de bine de la romani ca sa nu mai zic ca-s din Romania ci sa zic tara sotului ca e mai bine pentru mine...
Sunt o o persoana mandra pana-n maduva oaselor de tara mea, de originea mea si de limba mea, asa a fost destinul ca noua mea familie sa fie mai cosmopolita si sa traiesc experiente oriunde in lume, dar cum este cand ma intorc acasa in Romania nu-i nici-unde, indiferent cate pasapoarte folosesc, sau in ce calitate intru in alt sta (daca-s turist sau daca intram oficial datosita meseriei sotului meu).
Australia reprezinta pentru mine o perioada unde am regandit multe din aspectele fundamentale ale vietii, reevaluindu-ne, unde sentimentele nationale s-au trezit brusc surprinzandu-ma, ca nici-unde pe glob.
Eu doresc la toata lumea bafta si e mai bine cand faci o mare schimbare sa fii cat de cat in cunostinta de cauza.

castelana fericita 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

oanaiacovita, ia gata la pat cu tine de acuma si bine ca e bebe bine, asta conteaza, ce te incordezi atata? acuma Gynipral si canapeloase, filmoase, stai linistita si gata!!!

Ellanik, ce campion ai tu acolooooooooooo, sa traiasca mama lui bebeGeo, bravo, asa trebuie sa fie la toate fetele, numai rezultate bune si-i dam tot inainte pana la intalnirea din prag de primavara!

fetele, va pup, nu mai scriu ca trebuie sa ies.
wk-end placut si sa auzim de bine!!!!

castelana fericita 21+

Mergi la inceput