Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 14
Ioanact spune:
Rebiana ma bucur tare mult pt vestile bune, si bebelina a ramas
. Sa fie sanatoasa si sa stea in burtica cat mai aproape de termen sau chiar la termen.
Oana va fi bine si ultimile 3 luni.
Cu siguranta daca vei sta acasa va fi mult m bine..vei vedea.
Asa te vei odihni si nu te vei mai stresa' la servici.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
19+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ina_3040 spune:
Fetelor va multumesc tuturor pt sfaturile despre sutien. un
pt toate si scuze ca nu mai nominalizez. in weekend merg la shopping de sutiene, il iau si pe sotul ca aia ii place sa se uite ![]()
perna de alaptat am si eu tot aia in forma de U dar inca nu am scos-o din ambalaj. poate o scot sa vad cum dorm cu ea.
Selina ma bucur pt vestile bune, Doamne ajuta si in continuare.
Rebiana, felicitari pt fetita confirmata, si intr-adevar ai ales nume frumoase.
Oana, o sa iti prinda totusi bine repausul, si asa ziceai ca pe la lucru e stresant de multe ori. ai timp sa te uiti la filme, sa citesti. eu o sa incerc sa merg pana in ultima zi
ca sa nu pierd din concediul de dupa, dar nu stiu daca o sa ma descurc.
Blekidoo iti tin pumnii la control, sa fie bebe sanatos ca in rest nu conteaza cu doctorii astia.
o seara placuta tuturor.
Ina
22+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ina_3040 Rebiana, felicitari pt fetita confirmata, si intr-adevar ai ales nume frumoase. |

Despre sutiene nu stiu ce sa spun ca eu inca nu le-am schimbat pe cele vechi... probabil imi voi lua direct din alea pt alaptare!
Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
oana important e ca bebe e bine, si cum spune si rebiana e normal sa mai apara contractii, si daca nu ti.au scurtat colul inseamna ca sunt din cele normale care apar pe la sfarsitul trim.2
iar concediul o sa.ti faca numai bine
rebiana ce spuneai tu despre sfaturile date de doctorite , la fel ne.a spus si noua moasa la cursuri :) e foarte bine sa dormim pe stanga mai ales de acum incolo cand creste bebe
vio ma bucur pt rezultatele bune la control:)
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Rebiana mi-a dat 0,25mg de Gynipral la 6 ore(jumatate de pastila) timp de 3 zile. Stiu ca da palpitatii si de aia mi-e teama, dar sper ca doza sa fie mica. Din ce am citit pe prospect sa da 1 pastila la 3-4 ore, deci jumate la 6 ore e destul de putin sper eu. Am luat acum prima tura.
Multumesc de sfaturile pentru fier. Eu nu pot sa mananc verdeturi de nici un fel, dar cu restul o sa incerc sa ma conformez.
Alina, Roxana , multumesc. Si eu sper sa fie bine dupa ce stau acasa.
Ina si eu am vrut sa merg cat mai mult dar din pacate nu a fost cum am vrut.
Am uitat sa va zic ca bebe are 927 de gr (vinerea trecuta avea 838gr) deci ia conform graficelor in greutate, e vioi iar la controlul pe masa dra a simtit ca e cu piciorusele in colul meu.
Cam atat, sunt in urma cu recuperatul dar de marti ne face tati culcus in pat si nu mai scapati de mine.![]()
Acum va zic noapte buna la toate si somn usor.
Oana
26+
Eric Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Rebiana- ma bucur pt vestile bune de la dr. Mai ma bucur ca a ramas pasarica
. Frumoase nume si mie imi plac ( dar doar mie, sotului nu)
Vio- nu cred ca sunt probleme, daca erau iti spunea. Tu simti ca ai burta tare ,sau doar dr si-a dat seama?
Oana_ ca si Rebiana eu cred ca de vina la tine e munca obositoare si stresanta, dupa care vi acasa si faci papica , una alta... in conluzie nu prea te odihnesti. Ma bucur ca stai acasa de marti
. Cu siguranta iti vei reveni si nu o sa fie nevoie de internare.
Ina-scoate perna din ambalaj, e tare utila.
Azi mi-a crescut tensiunea la 13 cu 8
. M-a tinut asa cam 2 ore, simteam cum am capul umflat, dupa care si-a revenit. Durerea de cap a ramas ca doar nu putea sa fie totul perfect. Maine ma duc la dr sa-i povestesc si ei despre asta si sa-mi iau rezultatul de AFP pe care am repetat-o. A zis ca trebuie sa vb cu mine, sper sa nu fie grav

Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
honeybaby spune:
Oana- pana unde si-a bagat mana de si-a dat seama unde sunt picioarele lui bebe

??
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
kossir spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara kossir cam cand ai inceput sa simti miscarile deasupra buricului?:) eu chiar de asta eram ingrijorata ca il simt foarte jos, mai ales acum cand sta cu picioarele in vezica ...cam cum spunea si selina il simt roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Draga mea deabia ieri, alateieri am inceput s-o simt asa sus. Si eu ma ingrijorasem, dealtfel nu mai stiam de la Mihai si nu voiam sa par paranoica, asa ca am asteptat cumintica. Eu sunt in saptamana 26, sambata intram in 27, deci nu te ingrijora.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
26+
http://community.webshots.com/user/kosscar
oanaiacovita spune:
Denisa, ia ghici pe unde? ![]()
Mi-a facut control pe masa ceea ce inseamna ca isi baga mana pe unde nu prea a mai ajuns nimeni de ceva timp.![]()
Oana
26+
Eric Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
kossir 
oricum o simt ceva mai sus decat zilele trecute, nu chiar deasupra dar oricum:)
oana mi.aduc aminte ca am citit din greseala la alta odisee, despre gynipralul asta, intr.adevar da palpitatii dar fetele spuneau ca il iau cu ceva, o vitamina sau alta complement , nu.mi dau seama, pt ca aici nu se da, dar ma gandeam ca poti intreba la un nou subiect ceva
azi cand faceam piure pt ivan si am scurs apa la cartofi, fierbinte, mi.a sarit pe burta :( si m.a durut un pic, sper sa nu fie nimic grav
nah ma sperii din orice ce sa.i faci, voi stiti cum e....
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE