Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 13
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle_sf Rebiana ma bucur tare mult pentru vestile bune de la eco . Foarte frumoase intr-adevar si numele. Ai tacut chitic sa nu ti le fure mamicile de fetite? cu bebica de 22+ ![]() cum creste bebelusul meu drag |
Nuuuu... prenumele fetitei au fost trecute impreuna cu caruciorul roz pe prima pagina inca de la 16 saptamani! Numai ca la atatea schimbari de sex de la un eco la altul la atatea fete mi-am zis sa nu ma entuziasmez prea tare.
mercic dulce!Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
bobita2010 spune:
buna fetele,
am intrat sa va spun ca la Sala Polivalenta e un targ de dulciuri
, sora mea a fost azi si mi-a adus una alta - sunt dulciuri sanatoase
, unele fara zahar, altele fara fainoase, sunt de toate
eu as vrea sa merg in weekend ca sa merg cu sotul pt. ca inca nu mi-a trecut piciorul (desi sunt pe drumul cel bun)
asa ca daca va intereseaza 
DPN 02.04.2010 
babyangel spune:
| citat din mesajul lui kossir Babyanghel, poate noi si familia ta nu vedem aceeasi persoana? ![]() ![]() Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 26+ http://community.webshots.com/user/kosscar |
Carmen,tu esti o dulce
..familia e invatata cu "Anca fotomodel" si nu pot ei sa accepte ca nu ne tinem de diete si de obsesii de look, chiar pe sarcina
...Dar tu cand ai de gand sa ne dezvalui preferintele voastre pt numele bebelinei? Si al meu bebeloi misca sus cand vrea

Anca
in 26s cu
Codrin (Martin sau Fabian)si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
oanka80 spune:
rebiana felicitari pt bebelina si pt frumoasele nume. sa fie sanatoasa si mancacioasa 
kossir cat am fost racita am tusit si eu de credeam ca rup patul si doctorita nu mi-a dat voie sa iau nimic decat ceai cu miere si lamaie. am facut 2 leacuri babesti si asa m-a lasat tusea de a doua zi. am ras cartof si am incalzit putin alcool sanitar amestecat cu otet si am pus intr-un prosop pe piept pana s-a racit si urmatoarea seara mi-am facut o turtita din tarate de grau(ca o mamaliga mica fierbinte), si am tinut-o tot asa pe piept si pe gat pana s-a racit. la mine a functionat de minune si am scapat de tuse. in special noaptea tuseam si imi era frica sa nu pateasca bebe ceva. doctorita mi-a zis sa intru in panica daca voi face febra dar m-a ferit Dumnezeu. sanatate multa 
am pus si eu 2 poze cu perdelutele mele. cand mai am timp le pozez si pe cele de sus.
o seara buna tuturor 

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
26+
- Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*
babyangel spune:
| citat din mesajul lui 2anke Buna dimineata fetelor. N-am mai scris de fff mult timp si nici ultimele capitole nu am apucat sa le citesc ce ne-am dorit asa de mult. In rest suntem bine, dr zicea ca bb ii putin mare, are 454 g. Incerc sa citesc din urma.Anca 22+ cu si Lucas 4 1/2 ani |
Ancule ce coincidenta sa avem in odisee 2 mamici cu numele Anca , care au baietei cu numele Lucas
..mai departe vad ca nu ne continuam la fel povestileSa-ti traiasca fetita si sa creasca mare!

Honeybaby eu sunt convinsa ca acuma dr-ii au grija sa nu mai trecem prin travalii de ore in sir...cred ca iti administreaza de la inceput medicatie de dilatare si sincera sa fiu, nu am mai auzit la nimeni in zilele noastre sa dureze mai mult de 2-3 ore....
ba..sa nu mint..cumnata mea din Viena, dar acolo medicii merg pe conceptul "cat mai natural"
Anca
in 26s cu
Codrin (Martin sau Fabian)si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
bordeancavio spune:
rebiana, felicitari pt rezultatele bune la morfo!!! sa fie bebelina sanatoasa si tu alaturi de ea.
bine ca e ok cu colul. 

am fost si eu azi la dr meu, sa vada rezult la TT. nu mi-a mai facut eco, ca am morfo peste 3 sapt, s-a uitat doar putin pt col (la eco pe burtica) si mi-a zis ca e aproape de 4mm, si burtica e un pic cam tare. mi-a dat nospa 3 pe zi, si a zis sa vedem la morfo cum o sa fie colul. nu mi-a zis repaos, sau nici o restrictie, nici macar la sex. nu parea ingrijorat, mai mult preventiv cred, dar m-a ingrijorat putin pe mine. credeti ca ar fi vre-o problema? cu burta un pic cam tare, si ca mi-a dat nospa? acu stau stresata pana la morfo peste 3 sapt. of....
vio asteptand pe bebe
18+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
Rebiana27 spune:
Oanka 
Eu tocmai ce-am sunat-o de vreo ora si un pic pe doctorita mea intrucat indicele de rezistenta pe artera uterina dreapta e destul de mare si nu mai aveam rabdare pana la urmatorul control. Departe de a fi o persoana panicoasa sau care sa panicheze mi-a explicat care ar putea fi motivul pentru care are acei parametrii sunt crescuti si mi-a recomandat sa incep sa iau Aspenter si Actovegin.
Pentru a preveni astfel de probleme este recomandat:
~ sa facem des exercitii de respiratie in aer liber sau in fata unei ferestre deschise
~ sa evitam sa mancam f sarat intrucat asta ar putea conduce la cresterea tensiunii arteriale si nu ar fi indicat
~ sa consumam multe legume si fructe
~ sa evitam situatiile stresante
~ sa dormim pe partea stanga
Sper sa va ajute si pe voi aceste sfaturi!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
oanaiacovita spune:
Servus fetili!
Vin si eu de la dr de data asta nu cu vesti asa bune. De fapt nici rele nu sunt, dar nu ma asteptam sa le primesc. Din 1 decembrie acasa la pat, uterul meu este foarte contractat si bebe este inghesuit tare in parte de jos a uterului. M-a trecut pe tratament cu Gynipral pentru contractii. Colul pe masa este lung si inchis ceea ce e bine, dar dra nu e multumita de uterul sensibil.
Mi-a schimbat tratamentul de anemie si mi-a zis pe 17 decembrie sa merg sa repet hemoleucograma si daca iar iese anemie severa ma interneaza.
Off, pe de o parte ma bucur ca stau acasa, pe de alta mi-e teama parca ca nu e totul ok si ma sperie ideea de a sta internata atunci inainte de sarbatori.
In fine, important bebe sa fie bine ca le-om duce noi la capat. Asa ca de marti, (ca dra vroia de maine, dar am semnat ca inlocuiesc o colega luni si nu mai pot da inapoi) intru in concediu medical si din 15 in prenatal.
Ne rugam sa fim amandoi bine si sa treaca astea 3 luni ce le mai avem.
Merg sa fac papa si revin. 
Oana
26+
Eric Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Rebiana27 spune:
Vio
Sa dea Dumnezeu sa fie bine!! Si eu m-am bucurat ca e ok colul!
Carmen uitasem sa dau
bubulinei saltarete din burtica! Si eu am simtit miscarile bebelusei in dreptul buricului si m-am entuziasmat de numa' la gandul ca se face mare!
Despre cum contracaram tusea nu stiu dar sunt cu ochii pe-aici poate vin fetele cu idei bune de aplicat si invat la randu-mi!
Oana nu fii supi!
Vei vedea ca va fi bine! E firesc sa fie colul contractat de vreme ce tu ai un volum atat de mare de munca si stai atata timp, pe scaun, la birou!! Odihna face minuni; colul se va destinde si nu vei mai avea contractii! Sper sa iasa bine analizele pentru anemie ca sa nu fie nevoie sa te internezi!
Ella ce faci puiu'? Hai de zi-ne despre bebe Geo! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
Rebiana27 spune:
Oana cat Gynipral iei/zi? Stiu ca da palpitatii puternice (dar nu stiu sigur in ce doza)
Pentru anemie.. pe langa fierul pe care-l iei, ma gandesc sa mananci spanac, carne (cea rosie), oua, caise (macar in compot), verdeturi (recomand salata de patrunjel), cereale integrale, seminte de dovleac plus fructe bogate in vitamina C (ajuta la absorbtia fierului). Fructele uscate ca stafide, prune sunt de asemenea benefice. Mazarea este iarasi buna (daduse si Ella o reteta faina). Nucile!!
Editez.. am mai gasit ca ananasul este bogat in fier ~ 100 g ananas proaspat contine 145 mg fier! Sfecla rosie am citit ca e bogata in fier (o poti prepara cu morcov, ridiche alba si putina maioneza si iese delicioasa salata)
Se pare ca si amidonul din cartofi ajuta la absorbtia fierului asa ca un pranz cu piure de cartofi si o friptura de vita ajuta si la anemie si la pofta! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana