Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

adica o sa trebuiasca sa fac un drum la primarie... livretul de familie am inteles ca se da cand faci cununia civila.. noua nu ni l-a dat.. am aflat de existenta acestui document la cateva luni de la nunta cand o cunostinta s-a casatorit la sectorul 1 si a primit asa ceva...

si telenovela continua... azi cumnata matusii mele a sunat-o direct pe mama... ca cica a zis domn doctor ca el a observat ceva in neregula cu sarcina si mi-a mai dat luni sa fac o analiza in afara de eco... oare eram eu hipnotizata si nu stiu?? sau mi-a transmis telepatic si nu am prins eu ideea?? dar ma intreb daca e atat de ingrijorat de soarta mea de ce nu m-a sunat direct ca doar are nr meu de tel??

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 25+

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

salutare tuturor!!!

abia acum am reusit sa va citesc si eu pe ziua de azi!!!

2anke felicitari pt fetita!!! Sarcina usoara in continuare si o bebelina sanatoasa !!!

Fetelor nu stiu voi dar eu la birou abia daca mai am chef de ceva . N-am spor deloc!!! Abia astept luna ianuarie sa stau acasa .
Nu spun ca noaptea nu mai am somn si ma trezesc, ma plimb prin casa...ma uit pe pereti, apoi il zgaltai nitel si pe sot si il rog sa ma lase sa ma mut eu in locul lui...doar doar ma ia somnul la loc

jeni-h si eu patesc la fel cu cojitul sanilor daca nu ii dau cu crema. Nu pun multa, doar asa putin cat sa se hidrateze nitel.
bluekidoo nici noi nu am primit livret de familie la cununia civila...si am inteles ca acum la nastere este necesar.
Din ce ne-am interesat am inteles ca trb sa mergem la starea civila si ni se va elibera un livret dar pt care treb sa platim o taxa de vreo 25 de lei pt neridicare!!De parca am fi noi de vina ca nu am primit unul la casatorie.
O sa ma mergem pana acolo sa vedem ce si cum..

asteptam un 24+ Theodor Stefan

http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf

Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bluekido, chiar telenovela, mai bine il ignori si pe el si pe asistenta...sau spune.le ca nu ai ce discuta cu cineva care nu stie sa vorbeasca...tare nasol, auzi sa transmiti printr.o mie de persoane ca nu stiu ce are sarcina, ce lipsa de ...de toate

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

bluekiddo ciudat rau comportamentul medicului asta, e mai bine sa il ignori si sa mergi sa afli si o a doua opinie. trebuie sa fie tare stresant sa comenteze toata lumea asa...

27+

http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica/2009Bebe?authkey=Gv1sRgCKnYjLjNpqGIZg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

si vorba sotului... cica " iti dai seama cum a ajuns mesaju la tine dupa ce a facut telefonu fara fir pe a atatea persoane?"... probabil lu nenea doctoru ii e teama sa nu ma apuc sa ma vait la tanti asistenta si isi ia masuri de siguranta sa fie primu care se vaita ..sa fie sigur ca se cunoaste versiunea lui...

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 25+

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

M-am intors de la morfofetala!
Bebelina a ramas bebelina.. a facut d-na doctor o poza cu explicatie ca sa imi intre si mie in cap! E bine, are 520 de grame si e foarte activa! A lovit de cateva ori burtica in locul unde se afla capatul aparatului pe care-l plimba pe burtica dr. Isi pastreaza evolutia.. adica mai mare decat varsta sarcinii conform UM si asta ma bucura nespus!
Colul are 34mm, spre surprinderea dar si bucuria mea.
Stresul meu era legat de arterele uterine si cea ombilicala.. aici avusesem probleme si-n sarcina cu Luca si, iata, ca si acum tot pe artera dreapta si pe cea ombilicala am rezistenta crescuta. Deocamdata stiu ca nu influenteaza dezvoltarea bebelunei insa este un factor predictiv pentru patologia de trim III (pe Luca l-am nascut prematur; ma umflasem in luna a opta destul de mult, crescuse tensiunea...) asa ca incerc sa-mi iau masurile de precautie/tratament si sper sa fie totul bine!

Andira trimite reteta! Iti dau un anticipat si iti spun, dupa ce o pregatesc, daca si cum mi-a iesit!
bluekido nu te lasa afectata de ceea ce-ti transmite dr/asistenta prin rude sau cunostinte! Mergi la dr la care te-ai programat si uita de "distinsul" doctor! (zic ce-as face eu!)

Voi pune o poza-doua de la eco in albumul de pe picassa si incerc s-mi creez o semnatura personalizata.. asadar i'm around!

Mami de Luca again

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

2anke felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

anke felicitari pt fetita!

rebiana ce vesti bune ! numele ales e foarte frumos! felicitari si tie

ti.a dat deja tratament pt rezistenta arterelor?

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

anke felicitari pt fetita!

rebiana ce vesti bune ! numele ales e foarte frumos! felicitari si tie

ti.a dat deja tratament pt rezistenta arterelor?

POZE

Sar'na! Prenumele erau alese de multisor si stateau cuminti, in asteptare, pe prima pagina. Nu le-am mai adaugat la semnatura pt ca nu stiam daca ramane sau nu fetita.
Tratament inca nu iau insa de indata ce ajung la doctorita care-mi urmareste sarcina imi va da cu siguranta. La fel a procedat si la sarcina cu Luca si a fost bine.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Rebiana ma bucur tare mult pentru vestile bune de la eco . Foarte frumoase intr-adevar si numele. Ai tacut chitic sa nu ti le fure mamicile de fetite?

cu bebica de 22+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput