Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 11
honeybaby spune:
Jeni- ciudat asta cu mameloanele. Daca nu le dau cu crema se cojesc de mama-mama. 2 zile au stat fara crema pt ca mi se terminase si aratau de parca as fi mers taras pe ele.![]()
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
greenfrog spune:
sensibila eu inca nu vreau concediu prenatal, ma gandeam abia din ianuarie sa imi iau concediu, dar binenteles ca le-am spus sefilor ca asta este in functie de cum ma voi simti.
27+ 
http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica/2009Bebe?authkey=Gv1sRgCKnYjLjNpqGIZg#
dayanara spune:
eu stiu ca nu e bine sa masezi sanii, cel putin nu pana in ultima luna, deoarece asta poate da contractii
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
miria_cristina spune:
ACTE NECESARE PENTRU ĪNTOCMIREA DOSARULUI PENTRU ALOCATIE NOU NASCUT:
-certificatul de nastere al copilului nou nascut (copie si original)
-certificatele de nastere ale copiilor nascuti anterior (copie)
-adeverinta de la primaria din localitatea unde s-a nascut copilul - īn cazul īn care acesta nu s-a nascut īn municipiul respectiv
-livretul de familie (original)
-BI/CI a reprezentantului legal
Cristina +17
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
jeni_h spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Jeni- ciudat asta cu mameloanele. Daca nu le dau cu crema se cojesc de mama-mama. 2 zile au stat fara crema pt ca mi se terminase si aratau de parca as fi mers taras pe ele. Denisa, 21 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
Honey, nu stiu ce sa zic!!! V-am spus si vou ce mi-a zis si mie doctorul. Eu am increderere foarte mare in docturul pe care il am.
Ramane la latitudinea fiecaruia sa faca cum o vrea. Eu ii urmez sfatul. Aaaaa, inca ceva. Il cred pe cuvant pt ca si sotia dumnealui a nascut de curand (o cunosc, este tot medic) si tot timpul imi spune ce ar trebui sa fac si ca asa a facut si Cristina (asa o cheama).
Te pupic sa sa ne auzim numai de bine
25+
AMR 15 sapt :)
honeybaby spune:
Roxana nu as spune ca le masez. Arunc repede crema si o intind ca sa scap. Mai mult le mangai
.
Sensibila- nu zic ca nu are dreptat dr. Dar ce sa le fac daca se cojesc, ajung sa usture.
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
POZE
oanaiacovita spune:
Ella, nu ai venit de la dr????
Sensibila eu o sa vad cand intru in concediu in functie de ce imi zice azi la dr. Am zis ca daca sunt bine mai stau pana la sarbatori sa incep si eu de la 1 ianuarie, ca si asa sunt multe zile libere in perioada asta si mai tare imi stric zilele de preatal.
Roxana eu imi iau doar daca e nevoie. E pacat sa stric zilele acum cand sunt atatea libere. Dar sa vedem.
Denisa vreau si eu perna.
Tre sa caut sa vad daca nu gasesc.
Scriu pe scurt si pe fuga ca nu prea pot. Ma tot iscodeste o colega.
Oana
26+
Eric Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Oana- comanda dupa net una Bertoni. E 60 ron, cu tasport cred ca tot la 65 ron ajungi
. Eu nu aveam chef sa mai astept curierul asa ca am cautat in magazine. Cicasi in farmacii ar avea...
Ella cred ca e la plimbare in oras. Aseara am visat ca a ramas fara putza bbGeo.
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
POZE
oanaiacovita spune:
Denisa o sa ma uit si pe net sa caut.
Sa vezi ce iti face Ella daca e adevarat ce ai visat.![]()
Oana
26+
Eric Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
sensibila spune:
Am aflat !
Am sunat la Starea Civila si mi-au spus ca pentru persoanele necasatorite livretul de familie se elibereaza odata cu certificatul de nastere al copilului.
e in burtica
+25 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!