Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 10
andira spune:
Honey - cand il vezi pe bebe cam uiti de tot.
Eram fericita s-a terminat cu bine, si preocupata de problemele care inca erau.
Dupa ce am vazut-o prima data ce frumoasa e, dimineata in jur de ora 8 (eu am nascut noaptea) i-am dat mesaj sotului ca mai vreau inca 5 copii cu el
.
Deci, serios, uiti durerea si nu mai conteaza decat sa fie copilul sanatos. Si ai atatea pe cap cu care sa te acomodezi...
dayanara spune:
andira asta cu tinutul de nas n.am mai auzit.o 

bine ca cel putin i.a venit o idee moasei :)
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
miria_cristina spune:
ANDIRA - De ce se schimba punctajul si cum?
Mie Noua Zeelanda si Australia imi plac cu toate reclamele bune sau rele care se fac. Infractionalitatea e 0, lumea civilizata, peisaj frumos, sisteme sociale bine puse la punct nu mai enumar.
In plus, sunt multi veniti, dintre care mai rau vazuti sunt asiaticii si indienii, care sunt mai multi si tot continua sa vina pe continent.
In rest, nu merg sa fur, am profesie si statut social.
E adevarat ca, in functie de experientele pe care le-ai avut pe acolo sau pe oricunde esti indreptat sa-ti spui parerea.
Dar sunt sigura ca oriunde pe glob te-ai duce si oricat de bine ar fi, momentul adaptarii este dificil, ca si cel al acceptarii de catre societatea respectiva.
In orice tara ai merge ca turist esti bine primit, iar daca te duci la interviu pentru o slujba incep suspiciunile, controversele sau intrebarile deranjante.
Problemele critice ale australienilor cred ca, personal, m-ar deranja mai putin decat ma deranjeaza problemele create in tara in care m-am nascut, iar fata de alte tari ele sunt floare la ureche.
In plus, eu visez sa-mi vad copiii jucandu-se cu delfinii decat cu rromi din parc, care asculta manele la telefon urcati pe banci si mancand seminte.
Cristina +17
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
sensibila spune:
Multumesc burticilor pt incurajari.
Am o intrebare fetele care trebuie sa nasca in februarie , nu intrati in prenatal ? Ca eu dupa calcule pe 15 decembrie pot intra in prenatal cu cele 84 de zile.
Si inca ceva pt fetele care locuiesc in tara ! Voi stiti ceva ca ne-ar trebui livretul de familie pt alocatie pt bebe si trusou obligatoriu ? E valabil si pt cele necasatorite ? Adica trebuie sa ne dea si celor necasatorite livretul asta ?
e in burtica
+25 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
miria_cristina spune:
Legat de vergeturi, eu m-am ingrasat 36 de kg in sarcina cu Damiana. In primele luni, am luat destul de putin, dar din a adoua jumatate a sarcinii am explodat. A fost nasol, doar in ultima saptamana cand eram de-a dreptul umflata.
Am nascut in noiembrie, iar pana in ianuarie aveam 58kg de la 86kg. Nu stiu cum. Apoi, pana in vara am facut 52-53 kg, adicamai putin decat cand ramasesem gravida.
Dar nu am ramas deloc cu vergeturi si nici sort (adica surplus din ala de piele) nu am avut, ca doar am purtat pana acuma blugi cu talie joasa.
In schimb, am ramas cu vezica sensibila si cu durere de coloana.
Asa ca, modificari tot apar.
Unele fac varice. Acuma depinde de la organism la organism.
Surplusul de piele nu-l repari decat chirurgical, dar pielea trebuie hidratata intens oricum, iar dupa sarcina (asa cum am mai zis) se strange burta, ca si sanii, intr-o centura mai tare care sa o ajute sa se reaseze. Pielea ramane, totusi, un organ elastic.
Cristina +17
honeybaby spune:
Andira- mai bine sa nu ma doara si sa nu am ce uita
. Poate uit pe moment, dar sigur imi aduc aminte cand imi trece trin gand sa ma apuc iar de bebe
.
Miria- in orice tara inafara de Romania esti bine primit ca turist.
.
Eu lucrez cu australieni si mi se par foarte ok. Conosc o gramada care s-au mutat din tarile nordice in Australia fara sa regrete si spun ca austalienii sun foarte open-mind. Eu iubesc chestia asta, e ceva ce de ex japonezii nu vor fi in veci. Mie una mi-e imposibil sa lucrez cu japonezi.
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
miria_cristina spune:
ACTE NECESARE PENTRU ACORDAREA TRUSOULUI DE NOU NASCUT:
-certificatul de nastere al copilului pentru care se solicita dreptul (copie)
-BI/CI al parintelui care solicita dreptul (copie)
-cerere tip
Cristina +17
briza_marii spune:
Uff! hai ca am reusit sa intru si eu putin sa imi mai arunc un ochi pe la voi (rau e sa fii dependent forum
)
Fetelor, cand ziceam ca sunt de categoria grea ma refeream la kg
, iar cand ii am zis ca eu am burtoi, il comparam cu al lui Niki sau alte fete din categoria "fluture".
Dayanara, da, faceam TaeBo inainte de sarcina. Si tocmai cand o luasera kg la vale, am facut o intindere musculara, si apoi la putin timp am ramas si insarcinata. Sper sa imi revin cat mai repede dupa cezariana ca sa ma pot intoarce la antrenamente, ca tare bine ma simteam dupa ele, plus ca se vedeau si rezultate bune.
www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze
21+
jeni_h spune:
Salutare burtici ![]()
Carmen, nu ma mai trage de urechi
ca intru pe fuga. Am fost si sunt destul de agitata. Ba am umblat teleleu dupa mobila pt bebelina. Pe urma am aranjat camera, acum urmeaza sa ne mutam si noi cu tot calabalacul
ca-mi vine sa fug. Ma agit ca vreau sa inchiriez garsoniera
... Ce sa mai , destula agitatie. Nu mai spun ca in ultimile 2 saptamani am avut parte numai de vesti foarte proaste. Sapt trecuta a murit tatal unui prtieten si vecin. Aseara a murit tatal altui prieten. Si azi noapte a murit socrul unei prietene. Deja m-a dat peste cap toate astea. Dar asta-i viata. N-avem ce sa facem, trebuie sa mergem mai departe. Ok, hai sa trec si la vesti bune.
Permiteti sa raportez
:
Aseara a fost activitate intensa in burtica . M-a trosnit piticania de mi-au iesit fulgii. Cred ca o apucase sughitul pt ca miscarile erau ritmice si a tinut-o asa cam 10 min. Aceeasi miscare. In fine, s-a linistit, eu mi-am intrerup activitatea ( calcam niste bluze si blugi de-ai lu ta'su
). Probalil ca a vrut sa-mi spuna ca nu-i place calcatul
. Bine , si eu nebuna, n-am avut rabdare pana sambata cand vine tanti sa ma ajute cu treburile de genul asta
.
Hai sa va intreb si pe voi ca eu una ma cam panicasem dar m-a linistit nenea doctorila si chiar mi-a spus ca-s o norocoasa. De aprox doau sapt au inceput sa-mi curga sanii. Nu in fiecare zi, la cateva zile. Si nu foarte mult, dar imi pateaza maieul. Altadata stateam in brate la sotul meu si a curs destul de multisor pt ca din pozitia in care stateam a reusit sa curga pe mana lui.
Scuzati ca dau detalii de astea, dar imi permit pt ca aici suntem toate gravidute si mai devreme sau mai tarziu probabil ca o sa trecem cu toatele prin astfel de momente. In fine, am vb cu dr meu si mi-a explicat ca este foarte bine, asta inseamna ca nu sunt canalele infundate si o sa-i fie mai usor lui bebe sa se hraneasca. Eu, sperioasa, am intrebat ca nu-i totusi prea devreme. Raspunsul a fost negativ, si mi-a tot repetat ca-s norocoasa.
Si acum vis-a-vis de chestia asta i-am spus eu lui doctorila ca dau cu multa crema hidratanta pe sani si pe mameloane si la busit rasul. A spus ca fac exact ce nu trebuie. Adica pe mameloane trebuie sa le frec cu un prosop mai aspru dupa baie si in nici un caz sa nu le hidratez sa le fac moi si pufoase
. Trebuiesc sa fie ferme, nu pufoase
. Va imaginati ce hlizeala pe mine cand mi-am dat seama ca habar n-am de astfel de lucruri. Ok, sanii ii dam cu crema dar nu si mameloanele.
Gata, ma opresc aici, v-am plictisit destul.
Va pup pe toate fara exceptie

25+
AMR 15 sapt :)
miria_cristina spune:
DENISA - Da, la asta m-am referit. Stiu oameni plecati din tari super civilizate in Australia sau chiar din Romania si nu am auzit de vreo marginalizare sociala pe acolo doar pentru ca sunt emigranti.
Din contra parerile au fost la superlativ toate. Iar acestea veneau de la oameni diferiti, cu studii diferite si care stau in zone diferite, deci nu vreo comunitate anume.
Si toti vorbeau despre relaxarea, cheful de glume, sociabilitatea si exagerata politete de care dau dovata locuitorii fara exceptie.
Cristina +17