Nou stil de viata (285)
Raspunsuri - Pagina 7
Hopes spune:
Fetelor va multumesc in numele lui Eduard ptr. urari, noi ne-am sarbatorit aseara , a fost foarte fericit, si agitat, emotionat tot, ca a primit cadouri, a suflat in lumanari (pe care le-am aprins de nenumarate ori)
Am facut poze, dar inca nu-s descarcate.
Va pup
madelaine77 spune:
Cami, am vazut si eu poze cu Raducu. Este o mandrete de baiat.
La Multi ani pt implinirea celor 10 luni!!!
Despre Roli ce sa iti zic...e mare, e sportiv (merge la bazin de 3 ori pe saptamana si este teribil de incantat) si intr-adevar e frumusel foc ca doar deh...e al meu si il vad rupt din soare. Promit sa ma invrednicesc sa va pun si eu ceva poze, dar recunosc ca am fost asa puturoasa incat am cateva mii de poze nedescarcate din aparat.
Hopes, sa va fie de bine petrecerea. Sa ne arati si noua poze.
Va 'parasesc' pt ca vreau sa ajung cu niste ordine de plata la banca .
mephala30 spune:
La multi ani, Edut scump si frumos! Si destept, manca-l-ar mama!
Hopes, sa va traiasca feciorul sanatos muuultiiii ani!
La multi ani de Sf. Andrei celor ce se sarbatoresc!
Zuzi, te rog, baga-ma la pauza. Simt nevoia, .
Deli, , trec si pe la voi, doar ca nu-mi ajunge timpul. Ce mai faci?
Ti-a raspuns Tzuni la telefon? ce bataita i-as da!!!
Sabina, multa sanatate, draga de tine. Te pup, ai mare grija!
Vio, ma rog sa-ti implinesti visul. Sa-ti ajute Dumnezeu!
Made, spor si determinare, sa-ti atingi targetul. Felicitari pentru abonament.
Salutari si imbratisari tuturor fetelor de pe subiect.
CRISCOSTY spune:
La multi ani Edi! Sa fii sanatos si norocos! Hopes, sa-ti traiasca baiatul, sa fiti fericiti mereu
La multi ani de Sf. Andrei!
Sabina, din tot sufletul iti doresc sanatate, sa te faci repede bine
Vio, ma rog pentru tine
Carmen, sper sa nu ne parasesti daca intri la pauza. Pupici baietilor cu ochi ca marea
Clau, ce povestesti tu acolo ma inspaimanta. Am patit-o si eu odata cu unul in autobuz care se tot impingea in mine...brrr.. nici nu vreau sa-mi mai amintesc. Daca asi avea o putere...vai de capul lor ce le-asi face..
Va pup pe toate azi plec mai devreme, ma duc la cumparaturi de Mos
Mik spune:
La multi ani la toti sarbatoritii !
Sabina, sanatate multa ! Sper din suflet sa te vindeci repede ! (am citit numai balarii despre anemia ta).
Cami, la multi ani pentru cele 10 luni ale puiului tau drag !
Vio, continuam sa stam cu pumnii strinsi. trebuie sa mearga !
Mey, e teribil am pus sunculitze pe burta ! cintarul a luat-o razna caci in week-end am fost plecati in week-end si am mincat la restaurant. Sper sa-mi bag mintile in cap.
O saptamina excelenta la toate !
Tzuni, hai spune ca vii ! te rog !
Sabina spune:
Carmen, Cris, Mik, va multumesc frumos.
Hopes, au gasit snage,. slava Domnului, dar deocamdata nici macar nu e nevoie, mi-a cresut fenomenal, la 11 cu 6, da tre a vada 3 zile daca nu o iau de la capat.....
Mik, eu abia aseara am avut curaj sa citesc. Urmatoarea chestie la mine pe lista de simptome era coma, LOL. E inspaimantator ce scrie de anemia asta, dar din fericire e posibil de tinut in frau.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Delidana spune:
Salutare,
Vad ca s-au mai animat spiritele pe aici.
Eduard Gabriel, sanatate si mult noroc!
Cami, sa-ti traiasca Raducu si sa va aduca numai bucurii!
Roxa, am vazut New Moon, nu pot sa spun decit , iar ultimele minute din film sint cele mai tari!
Carmen, ma bucur sa te "vad", chiar ma intrebam ce e cu tine. De Tzuni nu mai stiu nimic, ma ignora.
Sabina, tine-te tare pe pozitii!
Made, succes la sala si sa ne tii la curent cu evolutia. Nu esti o tradatoare, de unde pina unde, pur si simplu te-ai dus unde ai crezut ca o sa obtii rezultate mai bune. Nu-i nimic rau in asta.
Lou, saptamina viitoare am un examen (oral+proiect), sesiunea propriu zisa incepe din ianuarie.
Bafta si tie la examene.
Pup toate fetele.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Hopes spune:
Sabina ma bucur ca ati gasit. Sanatate multa inca o data
Fetele multumim inca o data ptr. urari. Sunteti tare dragute.
Carmen ce-ti fac frumosii?
O dat D-zeu sa pun si eu niste poze
http://community.webshots.com/album/575726921rdxYhP
roxana1974 spune:
dragutelor!
Delia, super, ma bucur ca ti-a placut. Eu am lasat experienta minunata pe maine. Btw, maine intentionez sa-mi fac un piercing dupa care sa merg la film.
Azi am avut a doua sedinta de Power Plate zzzzzzzzzzzz iar maine dimi daca nu uit, ma cantaresc ... Delia, cum merge treaba cu legu magic? '
pa maine dimi la cafele, pusilici
PS imi dati o idee de ceva prajitura mai de Doamne Ajuta cu piure de castane? Am 4 pachete, mi-am dezghetat frigiderul si trebuie sa scap de ele musai, intr-un fel rezonabil, plssss!!!
Roxa
roxana1974 spune:
Hopes, ti-am vazut toate pozele, sunteti tare draguti, cel mai tare mi-a placut piratzelul, foarte reusita, a doua poza parca...bravo, sa fiti sanatosi
pe maine fetelor!!
Roxa