Nou stil de viata (285)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaser spune:
Hopes ce frumos din partea ta! Si eu as fi facut acelasi gest daca aveam RH negativ!
tuturor Andreelor si Andreiutilor!
hcclara spune:
'neata!
Hopes, la multi ani pt Edi, sa va traiasaca, sa fie sanatos si sa-i dea DD mult noroc! petrecere frumoasa si asteptam poze si povesti!
tuturor pupici si o saptamana buna!
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Am citit mesajele voastre, insa nu am apucat sa va raspund ... scuze tuturor . Ne-am intors acasa, iar aici am gasit o gramada de probleme ce trebuiau rezolvate si abia am apucat sa intru sa citesc, dimineata la cafea.
Intru pe scurt acum si incerc sa mai intru mai tarziu sa raspund celor care mi-au scris.
Violeta nu trebuie sa stai nemiscata in pat! Ti-a spus dr. asa ceva?! Am avut acelasi dr. ( Zadori ) si mi-a spus doar in prima zi sa stau la pat, apoi sa ma comport normal, fara efort fizic intens. Eu am facut plimbari usoare inca de a doua zi dupa embriotransfer ( in primele 5 zile ), apoi m-am comportat absolut normal, am condus inclusiv masina. Si a rezultat ... Raducu ! La primele mele incercari tot asa, stateam la pat, imi amortea spatele si nu am reusit. Incercarea norocoasa a fost a sasea si ultima, cand m-am comportat cat mai normal cu putinta, ca in vacanta! Sa stii ca implantarea embrionului se produce de regula in a 4-a zi de la embriotransfer, atunci poate e bine sa stai cat mai linistita si sa nu faci efort.
In ce priveste datele tehnice ( endometru, calitatea embrionului ) e totul perfect, ai sanse mari sa reusesti!
Sabina multa sanatate si ai grija de tine! Nu-ti face griji cu Dexametazona, eu am luat mai mult de 1 an de zile ( pt. cuperoza ) si nu m-am umflat, desi mancam sarat, sigur nu in exces.
madelaine77 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE ANDREEA, ANDRA, ANDREI,si derivatele lor!
LA MULTI ANI EDUARD GABRIEL (HOPES)!
Sabina, multa sanatate!
Cami, ne bucuram ca ne-ai scris. Chiar imi era dor de tine. Te asteptam pe baricade.
Vio, doamne ajuta sa fie un bebic mic.
Anda, Puskin,
Eu de astazi mi-am propus ca pana la Craciun sa schimb categoria, adica sa arate in sfarsit si la mine cantarul sub 60 de kg.
Mi-am reactualizat abonamentul la sala si diseara ma prezint acolo sa vorbesc cu un antrenor personal sa vedem ce poate face din mine pana la sarbatori.
Voi incerca sa va scriu mai des, sper sa nu va plictisesc,pentru ca asa reusesc sa nu o mai iau pe aratura.
Am incercat tot felul de diete minune, am scris chiar si la alt subiect (tradatoarea de mine) dar trebuie sa recunosc ca aici cu voi ma simt cel mai bine.
Am remarcat ca nu mai posteaza nimeni meniul zilnic. De ce?
Va pup si ma duc sa imi fac treaba pt ca azi am mult de umblat: banca, cumparaturi (vreau sa imi cumpar un pantalon pt sala), stomatologie, sala.
Mai bag eu cate un oki pe aici pana plec la banca.
madelaine77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Zuzilici
Made scuze dar n-am actualizat mai pe nimeni ca n-am avut timp. Ma pregateam in weekend sa actualizez listutza. Dar am sa schimb la tine imediat. Cuba 2009 Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006) |
Merci. De aceea te iubesc eu pe tine.
Sabina spune:
Hopes, la multi ani lui Edi iubit!
Iti multumesc din ufolet pt gandul tau, nu tiu cum -ar putea face de la iasi, in mod norml as refuza, dar acuma, daca Doamne fereste e nevoie, arunc orice pudoare....
ca e nasol rau cu sangele asta pt mine, sper sa gaseasca azi, bine ca e preventiv, adica ei cred ca nu mai am nevoie, ci vor sa-l aiba ca maine e 1 dec, zi libera i doamne fereste.
Cami, multumesc de incurajare cu Dexa. Exita deci si preparat pe gura? ca m-am saturat de branule....
raducu e un minunaaaat! Abia astept sa-l vad pe viu. ma bucur i c ai reusit sa alaptezi atata.
made, wow, esti ambitioasa rau:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
louisea spune:
Hallo
Claudia merci ... La noi e traditia sa avem luminitele aprinse in brad la primul advent
Nu ca e diferit sa vezi filmuri 3D? Am fost si noi vara trecuta la un parc de distractii si acolo am vazut un film cu tot felul de soricei care invadau, de aveai senzatia ca se suie pe tine.. brrr
Sabina sanatate
Delia am patit si eu asa cu un ceai Amestecul suna interesant si am cumparat. Tu cand intri in sesiune?
Eduard
la restul fetelor (nu va enumar ca sa nu uit pe cineva)
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
madelaine77 spune:
Sabinelule, sper sa fiu si realista...
Pana la urma-urmei sunt 4 kg in aproape 4 saptamani.
Nu stiu cat sunt de ambitioasa, dar pur si simplu am obosit de scuze ca pana la 5 ani de cand l-am nascut pe Roli nu am mai ajuns si eu macar apropae de cum eram inainte sa raman insarcinata.
Imi doresc sa mai ajung si eu macar odata in viata slabaaaaaaaaaa...sunt constienta ca 47 de kg nu va mai arata cantarul meu in vecii vecilor, dar macar pe la 55 sa ajung pana in vara.
zisaCami spune:
Madelaine ce ma bucur sa te vad! La multi ani pt. Roli, sa-ti traiasca, sa fie sanatos si norocos in viata! sa-mi trimiti si mie poze noi cu el, cred ca rupe deja inimi de frumos ce este!
Sabina scuze, am confundat Dexametazona cu Detralex-ul. Eu am luat Detralex. Dexametazona stiu ca se face bebelusilor ce risca sa se nasca prematur, pt. maturizarea plamanilor.
Sper sa te pui pe picioare cat mai repede sa-l vezi pe Raducu ce mare si scump s-a facut, azi implinim 10 luni! Nu mai am tel. tau, ca mi s-a furat telefonul inainte de Paste si am pierdut multe contacte.
Hopes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Hopes, la multi ani lui Edi iubit! Iti multumesc din ufolet pt gandul tau, nu tiu cum -ar putea face de la iasi, in mod norml as refuza, dar acuma, daca Doamne fereste e nevoie, arunc orice pudoare.... ca e nasol rau cu sangele asta pt mine, sper sa gaseasca azi, bine ca e preventiv, adica ei cred ca nu mai am nevoie, ci vor sa-l aiba ca maine e 1 dec, zi libera i doamne fereste. Cami, multumesc de incurajare cu Dexa. Exita deci si preparat pe gura? ca m-am saturat de branule.... raducu e un minunaaaat! Abia astept sa-l vad pe viu. ma bucur i c ai reusit sa alaptezi atata. made, wow, esti ambitioasa rau:) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina nu e nici o problema . De ce sa nu accepti?
Din cate stiu, daca se doneaza ptr. o anume persoana stiu ca sunt metode sa ajunga la tine. Nu stiu exact procedura, dar stiu ca sunt posibilitati.