Nou stil de viata (285)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaser spune:
Neata!
Azi ofer eu cafelute, ceai, chiar si un chec ptr cine doreste
Roxa spor la sportuiala...Eu sunt cu rusii pe cap si mi-am cam incheiat activitatea sportiva pe 2009
Ma intorc in 2010 cu forte proaspete!
Donna bine ai revenit!
Ioana si eu tot ca si tine tot pe la 57,5 sunt si tot in pauza!
Paulique de Onitza! Onitza sarcina usoara si las-o mai usor cu miscarea si nemancatul sau mancatul de post ca-ti dau eu tie na na!
Gabi felicitari ptr baietel! Sa ne spui cum iti creste voinicul!
Liris spor la slabit!
Lou sa gasiti un brad frumos sa sa vina cheful de invatat!
Zuzi, Carmen cum o mai duceti? Ati lasat subiectul fara serife?
ptr Ruxi si Tzuni!
Va pup!
Sabina spune:
Dragelor, eu intru la pauza oficial.
va scriu de la spital, de la Fundeni.
Am o boala f ciudatica, anemie hemolitica, nu e feripriva, adica n-are legatura cu ce-ai mancat, cu alaptat, cu nedormit....
este o boala autoimuna parsiva.
Am intrat in spital cu hemoglobina 5 si am primit trasnfuzii, azi e ultima si maine o iau de la capat cu analize si observatie, sa se vada cum rezist fara.
De aia nu aveam eu energie nici de sport nici de nimica. Ajunsesem acum o saptamana/10 zile ca nu mai puteam nici sa ma ridic fara sa-mi fie f rau, stateam la masa si lucram si atat.
va pup si aveti grija de voi, dupa ce termin cu chestia asta trebuie ma mai duc la nustiucati medici, nu zic acuma ca iau si dexametazona(un cortizon) si disper sa nu ma umflu prea rau....desi mananc complet nesarat.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
mihaser spune:
Sabina iti doresc multa sanatate si sa te faci bine cat mai curand! Suntem alaturi de tine!
violeta70 spune:
Buna fetelor!
In primul rand spun si eu La mUlti Ani! tuturor sarbatoritilor lunii.
Sabina sanatate multa si ai grija de tine. Cu anemiile nu prea trebuie sa te joci.
Nu am citit din urma, pentru ca trebuie sa stau mai mult in pat.
Va multumesc mult pentru grija si suportul vostru.
Gabi, Claudia
Nu stiu daca sora-mea v-a tinut la curent, asa ca va zic eu in cateva cuvinte.
Din 4 ovocite rezultate in urma schemei de stimulare, doar 3 au fost buni si au putut fi recoltati. Din acestea 3, doar unul a ajuns pana la capat, asa ca la embriotransfer doctorul mi-a introdus doar un embrion, care este bun, endometrul este foarte bun (13) si mi l-a pozitionat in mijlocul cavitatii uterine.
ET l-am facut vineri, 20 noiembrie. 3 zile a trebuit sa stau in pat, aproape nemiscata, pe spate. Luni am plecat la Brasov, de unde am revenit ieri.
Miercuri este ziua cea mare, cand imi voi face BHCG-ul. Rugati-va pentru puiutul din pantecul meu sa stea acolo prins 9 luni.
Revin Miercuri sa va zic rezultatul.
Doamne ajuta sa fie bine
Va pup ca acum trebuie sa merg in pat. Noroc ca nu e sotul acasa ca "mi-o luam pe cocoasa" pentru ca m-am ridicat din pat. daca ar fi dupa el, mi-as pune pampersi, asa de exagerat este.
Delidana spune:
Buna,
Miha, mersi pentru ceai - mi-am luat unul de la Carturesti (frunze, nu plic), atit de tare ca ma usturat in git dupa ce l-am baut. E adevarat ca amestecul era cam puternic: scortisoara, piper, etc. Data viitoare iau ceva cu fructe.
Sabina, multa sanatate! Ce tratament iei?
Vio, bun venit acasa, odihneste-te mult cum zice doctorul si te asteptam miercuri cu vestea cea mare. Tin pumnii!
O duminica frumoasa tuturor!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Sabina spune:
Deli, fac transfuzii, nu poate sa-mi creasca hemoglobina altfel:(
Imi baga globule rosii noi in mine ca sa creasca valoarea hemoglobinei, la 5 eram dincolo, joi a fot f f nasol, ca nu gaseau sange pt mine, am 0 u rh negativ si e formula rara.... tot fundeniu era alertat, i-au lasat pacientii....nu gaseam cine sa tea cu copiii, mama era plecata, a venit seara, ni s-au stricat telefoanele....credeau astia ca sunt boschetara ca n-aveam buletinu, LOL:))
acu rad, da am trecut printr-o cumpana sinistra.
Multumesc mult de urari, aveti grija la sanatate!
PS Adriana, ma rog din tot sufletu meu a fie bebe mic acolo si sa-i vad nasucu peste 9 luni!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
roxana1974 spune:
Vai Sabina, ma gandesc la tine si trimit energie si ganduri bune cu prastia, keep up the good mood! Numai bine si sanatate multa!
Miha, lasa rusii si nu uita de sport, pana la anu e prea mult...plizz ai rezultate asa de bune !
hcclara spune:
Buna seara!
Onitza, sa-ti traiasca Paul la multi ani!sarcina usoara in continuare!
Violeta sa stii ca te-am pomenit azi dimineata in rugaciunea mea! ma gandesc miercuri la tine, va fi bine!
Sabina multa sanatate!
da, mai fetelor asa e cu pedofilul, in orice caz acum ca stim ca vine iar, suntem cu ochii pe copii...mami imi povesteste ca si ea tine minte cand era ea mica si mergea spre scoala erau indivizi din astia prin tufis (in timi prin parcul Doja cine stie unde e)...eu imi aduc aminte pe vremea cand eram eu studenta mergeam de la uni spre complexul studentesc si era odata unul in tufis, iar eu neputand sa ma abtin i-am zis cateva, si s-a luat ala dupa mine si la trecerea de pietoni l-am simitit cu instrumentul pe haina mea, m-am cutremurat de scarba si am luat-o la fuga cat m-au tinut picioarele pana la prietena mea in complex. pfui
Ieri noaptea (la 4.30) a intrat unul cu masina beat rupt in masina noastra, masina era parcata pe locul nostru, am avut noroc ca il vazuse vecina si ne-a trezit, am chemat politia, el zice vecina a incercat sa plece dar si-a rupt roata si nu mai putea pleca, si era rupt de beat...a venit politia, el plecase intre timp, a fost barbatu-meu si vecina la politie, apoi au venit si i-au luat masina aluia...acum e masina lui barbatu-meu la reparat, ne-a facut kaputt partea stanga, sper sa fie gata pana vineri. asa ca ii dau masina mea ca el face naveta zilnic.
Azi am fost la un muzeu de avioane, automobile, a fost ft frumos si copii neobisnuit de cuminti...si un film in 3D despre dinozauri am vazut acolo.
lou si eu am vrut sa luam brad dar am zis ca e prea repede sa-l luam de acum. bafta in sesiune!
va pup pe toate si va doresc o saptamana buna!
mihaser spune:
Salutare!
Deli si prin Mall-ul nostru sunt Magazine de ceai...chiar o sa-mi fac cadou un infuzor si cateva frunze ca si eu sunt innebunita! Am topuri cu ceaiuri preferate de portocale, de zmeura, de iasomie,irish tea etc. Eu nu prea iau din astea cu condimente...cu exceptia celor cu scortioara iarna.
Noi s-ar putea sa primim brad...Si anul trecut l-am primit de la Mos...si a fost asa dragut.
Vio iti doresc multa sanatate si in vara sa te vedem cu bebele in brate! Tatal vostru ce mai face?
Sabina multa sanatate! Doamne ajuta ca ai descoperit la timp si te-ai salvat. Sa ai grija de tine!
Roxa nu mai pot sa merg la sport ptr ca nu am cu cine sa las kinderii. Sotul meu e plecat in Germania 2 saptamani, iar de sarbatori plecam la parintii mei. De aia intrerup...si mie imi place rezultatul...cred ca m-am imbracat numai in fuste si rochite in ultima vreme...eu care nu ieseam din blugi.
Clau imi pare rau ptr masina voastra...Numai tampiti si pe acolo...de ce naiba se mai urca beti la volan nu stiu...acum sunt tot felul de servicii...vine soferul si te duce acasa si pe tine si pe masina.
Cat despre descentrati din aia e plina lumea...eu asa le-as trage o bataie. L-am vazut pe unul cand am terminat liceu si prima mea reacti a fost sa ma uit daca vad vreo piatra pe jos sa arunc dupa el
Norocul lui ca nu am vazut...ca io-s mai Xena si i-as fi facut felul!
Gusta cum mai esti?
Va pup!
Hopes spune:
Neata si de la mine
Vio ma rog sa stea acolo bebita
Sabina, multa sanatate iti doresc.
Daca ai nevoie de sange trebuie sa-mi spui doar, ptr. ca eu am grupa 0 RH negativ.