Nou stil de viata (285)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Fetelor va multumesc mult
zisaCami dr. Zadori nu mi-a spus sa stau tot timpul, dar cat se poate da. Nu stau tot timpul, azi am fost chiar 2 ore la birou (l-am intrebat si mi-a zis ca este ok pentru scurte perioade zilnice). Eu sunt a-10-zi de la ET, miercuri fac Bhcg-ul. Sincer stiu ca totul este in mana lui Dumnezeu, dar vreau sa nu-mi reprosez nimic in situatia in care raspunsul ar fi negativ. Doar exista si aceasta varianta, nu? am inteles eu bine, tu ai avut 5 fiv-uri nereusite si al 6-lea a fost cu succes? Psihic cred ca ai stat foarte bine. Doamne Ajuta sa fie ok ca nu cred ca voi mai face alt fiv.

La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor de azi
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Si io m-am uitat peste poze, mi-au placut protagonistii, .
Hopes, suntem cat se poate de bine pentru anotimpul asta, mergem din raceala in raceala, atat timp cat nu e nimic grav, Slava Domnului!
Voi sunteti bine?

Deli, merg si io maine la film, .
Te pup si bafta saptamana viitoare la examen.

Cris, gata cumparaturile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Eduard Gabriel de Hopes. Sa ne traiesti sanatos si norocos ca frumos se vede ca esti si destept n-ai cum sa nu fi. Am vazut minunatie de poze si protagonisti.

LA MULTI ANI! tuturor celor care-si sarpatoresc azi numele de SF Andrei.

Sabinel sanatate multa si sper sa te pui pe picioare cat mai repede.

Violeta bine-ai revenit acasa si Doamne Ajuta! sa stea bebe la caldurica 9 luni.

Made succes! Ai ganduri mari, dar nu imposibile.

Mihaser felicitari pentru greutatea actuala dar ascult-o pe Roxa ca stie ce zice.

Mephala te trec la pauzate, doar daca imparti Milka cu mine. La ce film mergi?

Roxa-Boxa unde faci piercing-ul? Ma intereseaza zona corpului nu adresa firmei.

Cami ce ma bucur ca ai revenit. Sa te trec in listutza poate te mobilizezi sa intri mai des la noi?

Delidana sa stii ca eu astept pozele de la opereta...

Lou pentru tine un ceai de fructe la ora asta.

Dragelor va pe toate si ne mai vorbim.

p.s. GUSTA mi-e dor de tine....

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna seara, doamne frumoase!

La multi ani tuturor sarbatoritilor , sa fie sanatosi si sa li se intample numai lucruri bune!

Sabinutz, sanatate multa! M-am infiorat cand am citit ce ai scris tu acolo... Macar e bine ca se poate controla.

Vio, ma rog pentru tine, sa fie bine si bb sa se prinda!

Eu sunt prinsa cu un proiect ca a venit sfarsitul de an si la noi asta e perioada propice pentru proiecte, da-s obisnuita.

Va las ceaiuri si cafele pentru maine dimineata. Si urez La Multi Ani, Romania! Ca doar e trecut de miezul noptii si e deja 1 Decembrie.

Noapte buna,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

O zi de odihna pentru toate miine !
Pun ibricul preatit pe aragaz si prima va face cafeaua.

Miine intru mai tirziu.
Am pus poze cu vegetatia exotica ici :
http://mihaelaquoideneuf.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineata, e gata , ceaiul e pregatit pentru Lou si cerealele pentru Delia.
Pentru celelalte fete, un baton de cereale. Si portocale.

Mik, foarte frumoase pozele!

Daniela, spor la proiect.

Zuzi, sa-ti pastrez Milka azi?
Merg la The Twilight Saga: New Moon, l-ai vazut?

, sa aveti o zi senina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Salutare! La multi ani Romania!

Noi ne pregatim de plecare, iesim in parc si la o gustarica. Din pacate sunt doar eu si Dany, tati a trebuit sa plece. Am vrut sa mergem la defilare, dar este cam frig. Asa ca avem zi mami si Dany
Hopes, am vazut pozele...o familie frumoasa Edi este superb ca si pirat si nepotelul este frumos foc.
Sabina, important este ca acum esti bine si ca va fi bine
Carmen, gata cumparaturile..imi statea pe creier ca nu aoucasem sa iau tot si era singura zi cand eram fara Dany dupa mine. Imi este dor de Iusti si Teo..cand ii mai vedem? O zi frumoasa sa ai

Va pup pe toate si va doresc o zi superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

La multi ani Romania!!!! Ce dor mi s-a facut de acasa :(
Imi inchipui ca-s sunt o gramda de activitati azi prin orase

Carmen multam de ceai

Mik ce interesante unele plante. Cum e vremea la voi?

Tumpi ce mai faci? n-ai mai dat pe aici.. Te-a furat Mosul?

Va imbratisez pe toate. Sa aveti parte de o zi superba cu mult soare

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao dragelor,

savurez acum cafeluta no. 2 si m-am gandit sa vad ce mai ziceti.

Zuzi , vreau (inca) sa-mi pun un cercel in buric. Daca gasesc la salon cercelul adecvat, s-ar putea sa merg pana la capat. Cercelul e foarte ba chiar cel mai important. Ar trebui sa aiba pietricica mov .

Carmen, esti zgarcita dimineata asta, io vroiam niste Milka

pe curaaaaand
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

Zuzi din pacate la sala nu o sa pot merge ca sunt singura cu astia mici, dar o sa mai fac pe acasa ca am dvd-uri.

hopes la multi ani pentru Eduard, sa creasca mare si sa fie sanatos! sunt foarte frumoase pozele.

roxa si eu am o fixatie pentru pietre mov...am vazut una superba la o expozitie din asta ezoterica, dar era acum ceva ani 32 de euro...era semipretioasa...m-am imbolnavit!

Am facut si eu niste pui la cuptor si sper sa le fac si un chec celor mici...Si noi suntem singurei...ascultam colinde ca afara e frig!

Va pup!

Mergi la inceput