Nou stil de viata (285)
Raspunsuri - Pagina 11
hcclara spune:
Salut!
Zuzi ce bella e Bella! si seamana cu tine leit! l-am intrebat pe Marc care e cea mai frumoasa fetita din grupul de copii, si stii pe cine mi-a aratat, nu? pe Bella...are gusturi baiatul meu!
Violeta nu iti pierde increderea!
Carmen mi-a fost dor de tine! si de Anda, Tumpi, Marilena mi-e dor!
Hopes tare frumusei sunteti! si te-am vazut cu o fetitza in brate, te pregatesti?
bafta![]()
Mik ft frumoase pozele!
Marc e de marti acasa cu febra, dureri gat, muci...l-am dus la dr marti, i-a facut un exudat a zis ca are rosu in gat dar in urma testului a zis ca nu e nevoie de antibiotic...insa febra asta nu mai conteneste, tuseste si il doare nasul de la atata sters, si inca nu vin mucii afara. L-am auzit si pe Luca tusind putin azi dimineata, insa el e la gradi, ma duc acum dupa el.
Am facut lectii, ne-am impodobit geamurile si noi cu luminitze...
tuturor si sa ne auzim numai de bine!
CRISCOSTY spune:
Salutare! Eu sunt jumatate anesteziata, am fost la stomatolog.. trece incet anestezia si presimt ca in seara asta nu voi dormi
Sabina, ce bine ca esti acasa
Ai si diagnostic final? Cat iei cortizon? Matusa mea are hepatita autoimuna si o sa o intreb pe ea ce mananca, are regim de 2 ani de cand a descoperit boala si ia cortizon.
Clau, sanatate lui Marc
si sa speram ca nu este si Luca bolnavior.
Made, sunt un pic invidioasa pe ce faci tu acolo la sala..in sensul bun, binenteles
Imi doresc si eu mult sa-mi fac un abonament la o sala, sper ca din martie sa-mi fac.
Delia
Cuscra, ce este cun tine? Esti bine? Mai intra macar sa ne zici ca esti bine
mephala30 spune:
Buna tuturor.
Sa ne traiasca sarbatorita de azi:
La multi ani, Yasmine! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!
Clau, multa sanatate lui Marc.
as mai sta, dar sunt obosita,
nb,
.
violeta70 spune:
Olga si celelate fete, sunteti dragute, dar din pacate betaHCg-ul meu a iesit 0,361, deci foarte mic. Ca sa confirme sarcina, ar fi trebuit sa fie peste 5.
Va multumesc mult pentru ca sunteti alaturi de mine, dar sincer nu cred ca este nimic de data asta.
Azi am fost la munca, ca daca stateam acasa cred ca innebuneam.
Maine merg sa-mi fac iar Beta, dar probabil va iesi la fel.
Am sa va scriu maine sa va zic cat este.
Inca odata va multumesc.
Pupici si Doamne-Ajuta.
mephala30 spune:
'Neata.
Va las cafea, ceai, fructe si cereale si va doresc o zi buna.
La multi ani, Adela!
Sigrid, sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa! Cum mai sunteti?
hcclara spune:
'neata!
Crys, Carmen multumesc mult!
La multi ani, Yasmine!
La multi ani, Adela!
sa fiti sanatoase si norocoase!
Tzuni unde esti? ce mare a crescut Meri si ce frumoasa e! va pup pe amandoua, sper ca sunteti bine.
Marc doarme inca, a fost nelinistit si azi-noapte si cald, eu fierb niste sarmale acum. maine sper sa ajung si eu in oras.
pupici si un we placut tuturor.
mihaser spune:
Clau cred ca Tzuni si-a inchis contul pe DC...nu cred ca va mai scrie, dar am putea noi sa-i scriem pe mail.
madelaine77 spune:
La multi ani, YASMINE!!!
La multi ani, ADELA!!!
Clau, sanatate multa lui Marc!
Meph, multumim de tratatie!
Vio, hai cu vestea buna!
Crys, si pe mine invidia m-a determinat sa ma apuc de traba. Adica fostul sot..el poate si eu nu?![]()
Am si eu o intrabare cam pe aratura, dar sper sa nu va suparati: voi v-ati vaccinat copiii impotriva gripei? Ma refer la vaccinul clasic: vaxigrip, ca cel impotriva 'porcinei' nici nu-mi trece prin cap.
La mine este primul an cand nu l-am vaccinat inca pe Roli si nici nu stiu ce sa fac.Asa ca heeeeelllllllppppppp sugestii!!! si scuze de aratura.