Nou stil de viata (285)
Raspunsuri - Pagina 10
OlgaTarziu spune:
Violeta nu vreau sa-ti dau vise dar eu cand am ramas insarcinata cu fetita aveam la prima analiza rezultatul asa de mic de mi-au zis ca nu-s insarcinata. M-au pus sa repet analiza la fiecare 2 zile si minune! Cu primul HGC valoare 5 am o minune Sophia. Nu e normal sa ai HCG marit daca nu e ceva. Fie si cu cateva puncte amarate. Eu zic sa repeti analiza. Tin pumnii si ma rog pt tine.
Zuzilici spune:
Violeta nu-ti zic decat Doamne Ajuta! sa fie cum zice Olga si sa ai parte de-o printesa. 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
Buna.
Delia, am vazut ieri New moon. Sala de cinema a fost plina ochi. Foarte multi adolescenti...sincer, nu mi-a placut filmul. Interpretarea actorilor mi s-a parut atat de falsa si rigida! In schimb, am admirat cat de bine era lucrat abdomenul lui Jacob,
.
Zuzi, ai o minune de fata, dragalasa foc!
Vio, nu-ti pierde nadejdea. 
va pup pe toate,
nb.
mihaser spune:
Salut!
Fetele ceai, cafea, ou, cereale, iaurt....
Poftiti, poftiti!
Mie nu-mi plac filmele aste cu vampiri..zicea unul mai demult intr-un interviu...dom`ne America asta e mancata toata de vampiri, nu vedeti?!
Pai si cam asa e...avea dreptate omu`...vampiri ne mai lipsesc pe criza asta economica ![]()
Am vazut si eu Amurg, dar in afara de calitatea filmarii si peisajele superbe nu m-a miscat nici macar protagonistul.
Vio ai scris ceva? Abia astept!
mihaser spune:
Vio nu te descuraja! Eu am avut teste negative de sarcina la ambele sarcini! Astept repetarea! 
Zuzi am vazut poze cu Bella si e minunata...cred ca au observat si baietii de la gradi asta! 

CRISCOSTY spune:
'Neata! Miha, multumim pentru micul dejun
Zuzi, am vazut si eu acum pozele...Bella e supera, asa de mult seamana cu tine si ce mare a crescut
Pup obrajii bucalati
Tu cum esti? Mai este mami la tine?
Vio, imi pare rau ca esti trista, dar cum au scris si fetele, nu te descuraja
Ma apuc de treaba..of, am o zi grea azi. Va pupic pe toate
Delidana spune:
'Neata,
Miha, multumim pentru micul dejun. 
Vio, curaj, nu-ti pierde speranta! 
Carmen, asa era in sala si cind am fost eu, numai adolescenti. Mie imi plac foarte mult filmele cu vampiri, si cartile de asemenea, Anne Rice scrie niste povesti...
Secventa din film cind Jacob isi scoate tricoul a fost tare, s-a auzit din sala un aaaaa...
Dar eu tot la Edward ramin, astia prea musculosi ma sperie. ![]()
Zuzi, ti-am vazut si eu printesa, cred ca in curind o sa ai petitori. 
Crys,
sa treci cu bine ziua de azi.
Made, cind mai mergi la sala?
Olga, Anda, 
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
madelaine77 spune:
Salutare gagici!
Vio, offfffff...sper si eu ca fetele poate totusi e un bebic mic.
Delidana, la sala merg lunea, miercurea si vinerea.
Am fost aseara si am lucrat 20 min eliptica,20 min pe climber, 40 de abdomene pt abd inferior si 40 pt superior si 40 de exercitii pt spate. As mai fi bagat si un pic de banda, dar antrenorul mi-a zis ca e suficient![]()
Merg maine din nou si sincer iti spun ca imi da asa o stare de bine incat ma intreb cum naiba am stat pana acum asa ca ursul in barlog.
PT raport: 64,4 kg dar cred ca este retentie de apa,altfel ma impusc in cap.
Va pupacesc pe toate.
Sabina spune:
tin pumnii stransi, Vio!
sunt acasa:)
Am slabit la 65.6, va rog sa treceti acolo, ca face bine la moral:D
Voi manca geb Montignac, dar fara grsimi, fara sare, fara nimic dulce. Din cauza cortizonului e recomadraea si o tin cu sfintenie.
Sa-mi mai dati idei de macarici bune de legume cu indice glicemic mic, mi-a zis sa mananc "gen diabet"
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
louisea spune:
Iau si eu un ceai de la Miha 
Vio nu te descuraja.. Nu la toate valorile sunt ridicate de la inceput chiar daca sunt insarcinate. Ramai optimista...
Filmul ala de care vorbiti voi e ala jucat de niste adolescenti? Vazui ceva reclame la tv
Roxa multam de placinta :) Sa-ti fie de bine si tie ![]()
Tumpiiiiiiiiiiiiiiiii
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()