Nou stil de viata (285)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
madelaine77 spune:
Unde sunteti fetelor?
Eu mai stau cam trei sferturi de ora la birou si o iau la trap spre sala.Vreau sa prind o ora de abdomene si apoi cardio. Sa vad cum rezist.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Delidana spune:
Salutare,
Carmen, e cam tirziu sa zic acum dar totusi multumesc pentru micul dejun. Dau si eu un ceai.
Made, spor la "munca". Bravo ca te tii de treaba.
Crys, sa treaca durerile de masele.
Azi iar a fost un mini tirg cu produse traditionale romanesti, in parc la Unirii. Ghiciti ce mi-am luat. Un borcan de.....
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mihaser spune:
Magiun? Vrabia malai viseaza!
made bafta la sala!
Fetele am vazut un interviu cu monica pop...dr de oftalmo...a slabit 30 de kg intr-un an...A zis ca a mancat mai putin...ca se supraalimenta...si eu am observat ca fac acelasi lucru...acum manac mult mai putin ca inainte...daca as elimina de tot zahar, paine, dulciuri as ajunge si la 52 de kg.
Eu nu vreau lucrul asta ca deja am ceva vergeturi pe picioare acum ...la 57 de kg...Cum sa le mai estompez? Cu laser? Cu Elicina?
Sunt intr-o mare dilema.
violeta70 spune:
Asa cum v-am promis, am intrat sa va zic valoarea la Bhcg de azi: <0,100 . Deci nu mai este nici o speranta. Stiu ca vreti sa-mi ridicati moralul si sa-mi dati sperante dar din nefericire asta este realitatea.
Acum incercam sa ne revenim, incet, merg la servici si astfel imi ocup timpul.
Azi am mers la Diana, si i-am vazut pe cei mici.
Mi s-a pus un nod in gat cand l-am vazut pe Tudor, care este un scump si sa-l aud cum ma striga: "Adi".
Asta este, o sa-mi revin.
Va doresc un week-end cat mai placut.
Pupici
Delidana spune:
Mihaser, vrabia a visat bine.
Cit despre vergeturi, eu m-am impacat cu ale mele, sanatoasa sa fiu...
Vio, poate doar pe patul de moarte nu mai exista nici o speranta dar tu esti tinara si poti sa mai incerci.
Azi mi-am facut ora de gimnastica, a doua pe saptamina asta: abdomene, exercitii cu Leg Master, ceva . Vreau sa am brate frumoase ca se vad si acuma iarna prin haine, mai ales cind port o helanca.
Duminica vine Mos Nicu , ce vreti sa va aduca?
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Citat: |
Duminica vine Mos Nicu ![]() ![]() |
pe Tzuneleta Nicoleta:D
ADi, nu pierde speranta, stiu ca e f f greu acuma, e o mare dezamagire...dar roaga-te in continuare mult de tot.
la multi ani printesele Yasmine si Adela!
Iau si eu un ceai din zbor, cafea nu mai am pofta sa beau.
Azi de dimineata am mancat un avocado moale si buuuun, o felie de cas dulce si o bucatica de paine fara sare, m-am obisnuit cu regimul, doar ieri am exagerat cu ceapa, ca mi se parea ca nimic n-are niciun gust, si azi am avut un pic degetele umflate si 300 de grame in plus, da promit sa nu ma mai cantaresc, deci ramanem la 65.3 pt listuta, cum aveam ieri :-)))
Zuzi, da ce frumoasa fata ai!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
![](hippi.gif)
![](yum.gif)
violeta70 spune:
Buna dimineata si va multumesc mult
Delia nu mai sunt chiar asa tanara, iar mosul la mine anul asta m-a sarit. Ca si in ceilalti ani.
Dar nu ma plang pentru ca probabil ceva am gresit, asa ca nu merit.
Doar Dumnezeu stie.
Va doresc un week-end cat mai placut, iar Mos Nicolae sa va aduca sanatate si multe bucurii.
Va pup
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Nu ai gresit cu nimic, sa nu gandeSti asa!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo
louisea spune:
Neatza gagici
Eu is inca in faza de lenevire. Aseara fui la petrecerea de Craciun la servici.. A fost super fain. Acum incerc sa-mi revin.. n-am baut nimic, dar ne-am dantuit, ras si cantat o gramada si azi nu mai am voce
Delia magiun?
Claudia niste sarmale si pt mine pleaseeee
Vam pupat pe toate si weekend placut
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Delidana spune:
'Neata,
Lou, magiun, bineinteles. Imi place pentru ca nu e asa de dulce ca dulceturile celelalte.
Sabina, am incercat si eu o data avocado insa mi s-a parut super gretos.
Ma bucur ca ti-ai mai revenit si ne vizitezi mai des.
Carmen, unde esti? Cum e vremea la Iasi, n-a nins inca?
Anda, mai zi-ne si tu doua vorbe. Ce gatesti special weekendul asta?
Vio, femeile din ziua de azi fac copii si la 40 de ani, tu ai mai mult? Ca sa nu mai zic de doamna aceea care a reusit la 60.
Sigur, e o lovitura acum, dar incearca sa iei o pauza si sa te bucuri de ce ai: un sot care iti este alaturi, o sora minunata, nepotei cuminti si dulci... Si niciodata sa nu mai zici ca nu meriti! Meriti!
Weekend frumos!