Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina97 am gasit si eu unul 1 = 5 2 = 25 3 = 325 4 = 4325 5 = ? va puuuuuup si va doresc week-end placut tuturor cristina 5+ |
Cristina ai plecat si ne lasa fara raspunsul corect?
si eu zic tot 54325 ca si fetele
am fost si la medicul de familie de unde mi-am luat trimiterea la analize, reteta pt duphaston, adeverinta pt servici si concediul medical
...cica caiete de garvida nu sunt si sa imi cumpar un carnetel normal
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
beluistef spune:
Si la mine a gasit unul cu chiu cu vai si era si ultimul, se pare ca au criza.
Eu am dus azi adeverinta la lucru si astept confirmare ca pot pleca la 16.
Cristina vrem raspunsullll. Nu ne lasa asa ...
O seara placuta in continuare !!!!
Elena, 8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
cristina97 spune:
pai raspunsul e in enuntul problemei, v-am spus de la inceput ca 1 = 5
asa ca 5 =.....1
v-am pacalit, nu prea e problema de perspicacitate asta
cristina 5+
Isa_Cris spune:
Buna seara mamicutelor!
Am fost miercuri la dr si mi-a facut doar un control. Nici macar nu m-a pus la ecograf...a spus ca dupa 10-14 zile sa merg la eco. Speram sa-mi confirme sarcina, dar nu a facut-o. Mi-a dat Elevit si 1 duphaston/zi si... am atat. Nici nu mai stiu ce sa cred. Simptome nu prea am, decat trezit noaptea cu vezica super plina si foame mai tot timpul.
Sper sa nu fie nici o pb...dar nelinistea asta ma omoara!
6+
Poze
Strumphuletul meu
mirela2 spune:
fetelor
cu durere va anunt ca sarcina mea s a oprit din evolutie. atat a fost sa fie.
(a fost sarcina obtinuta prin fiv)
aveti grija de voi, voi mai veni sa va citesc, am fost colege de odisee, chiar daca prea putin.
sarcina usoara si bebei la termen sanatosi si frumosi.
ooana spune:
citat din mesajul lui cristina97 pai raspunsul e in enuntul problemei, v-am spus de la inceput ca 1 = 5 asa ca 5 =.....1 v-am pacalit, nu prea e problema de perspicacitate asta cristina 5+ |
Super tare!!!
...cand o sa ma intorc la servici o sa trimit un e-mail colegilor, sigur ii pacalesc pe majoritatea
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
laura113 spune:
buna seara si bun venit si noilor venite de cand nu am mai scris!
mie din pacate mi-au curs cateva picaturi maronii-rosii,sunt inca in sapt. 5, ce ar trebui sa fac? nu sunt cele de nidatie!
sa ma duc la doctor? tin sa mentionez ca ieri am fost la doctor si mi-a umblat,ma rog m-a consultat, nu stiu de ce tind sa cred ca de la asta....
+5
ooana spune:
citat din mesajul lui laura113 buna seara si bun venit si noilor venite de cand nu am mai scris! mie din pacate mi-au curs cateva picaturi maronii-rosii,sunt inca in sapt. 5, ce ar trebui sa fac? nu sunt cele de nidatie! sa ma duc la doctor? tin sa mentionez ca ieri am fost la doctor si mi-a umblat,ma rog m-a consultat, nu stiu de ce tind sa cred ca de la asta.... +5 |
Laura daca te uiti pe paginile anterioare, eu am patit acelasi lucru in sapt6 si acum stau acasa in pat fara efort fizic.
eu as zice sa mergi la medic
Mirela imi pare tare rau ...sa ai putere sa treci peste si te asteptam inapoi cat mai curand!
Noi 2...
lalala13 spune:
mirela imi pare tare rau. eu de cand am aflat ca sunt insarcinata( si incerc de muult) mi-a fost frica fie sa nu fie extrauterina, sa nu aiba embrion sau sa se opreasca din evolutie. cum inca sunt in sapt 5 si nu s-a vazut decat sacul gestiational inca am muuuuuuuuuulte emotii. iti urez sa treci pe cat posibil repede peste aceasta dura incercare si poate de craciun vei ramane natural
cat despre control..nu e bine sa va faceti control acum..abia se fixeaza sarcina..doctorita mea de familie mi-a zis sa refuz orice control ginecologic. numai eco transvaginal..atat
----------------------------------------------
my somebody....
5+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
gabrielaene spune:
Buna fetelor
Ma inscriu si eu in clubul vostru.Am si eu un delfinas mic in burtica de 4 saptamani.Va urez sarcini cat mai usoare si bebici sanatosi!