Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

merci fetelor
pupici si floricele si aveti grija de puiuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura113 spune:

multumesc de raspuns,

la mine tot continua sa ma curga, asa ca-n prima zi de ciclu....maine la 7 dim. ma duc la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura113 spune:

Citat:

lalala13 Publicat la - 27/11/2009 : 20:57:24
--------------------------------------------------------------------------------
mirela imi pare tare rau. eu de cand am aflat ca sunt insarcinata( si incerc de muult) mi-a fost frica fie sa nu fie extrauterina, sa nu aiba embrion sau sa se opreasca din evolutie. cum inca sunt in sapt 5 si nu s-a vazut decat sacul gestiational inca am muuuuuuuuuulte emotii. iti urez sa treci pe cat posibil repede peste aceasta dura incercare si poate de craciun vei ramane natural

cat despre control..nu e bine sa va faceti control acum..abia se fixeaza sarcina..doctorita mea de familie mi-a zis sa refuz orice control ginecologic. numai eco transvaginal..atat

----------------------------------------------
my somebody....

din pacate sunt aproape sigura ca de la control mi se trage, m-a palpat la ovare (care ma dor la palpare de la o anexita mai veche), si apoi am inceput sa fac pipi mai rosu toata ziua, asta a fost ieri si acum seara a inceput sa curga... eu nu vreau sa pierd sarcina asta...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna seara fetelor sunt si eu o burtica de august 2010, um 28 oct 2009, dpn 4 august 2010, prima sarcina obtinuta natural dupa 2 ani de incercari, totul a decurs bine la primul control!
Va multumesc si va doresc sarcini frumoase!
Cineva a spus de sangerare, eu as merge acum la medic la urgenta ca pana maine se poate agrava, sau opri, cum credeti ca e mai bine!
Cum puneti gravi la semnatura? Multumesc

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura113

multumesc de raspuns,

la mine tot continua sa ma curga, asa ca-n prima zi de ciclu....maine la 7 dim. ma duc la spital.

iei vreun tratament pentru sustinere?
eu la prima sarcina am avut pete maronii din a 5-a saptamana si era iminenta de avort.am avut tratament cu utrogestan pana in sapt 20.
Si eu as fi mers de urgenta la medic. Sa dea Domnul sa fie bine!Iti tin pumnii

4 saptamani

Mergi la inceput

Test semnatura:-)

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
Doamne Ajuta-ne!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

am facut eu si se vedea o pata mica de tot neagra ,dr nu s-a putut pronunta daca e bb sau nu .Mai stai macar pana la 6 sapt

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

sar'mana de raspuns....pe mie m-a chemat la 5 saptamani...adik joia viitoare sper ca atunci sa-mi confirme ca e in uter fixat

+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

fetelor vroiam va zic ca yo nu dorm noaptea ma trezesc si nu ma mai ia somnul......mai este cineva care nu doarme??

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

fetelor vroiam va zic ca yo nu dorm noaptea ma trezesc si nu ma mai ia somnul......mai este cineva care nu doarme??

paunita

Neatza
Si eu ca si tine,adorm foarte greu daca ma trezesc si are si cine sa am trezeasca,piticul meu de 1 an si 4 luni care azi-noapte a cerut suzeta la 4 jum si la 6 jum era deja in piciioare

4 saptamani

Mergi la inceput

Buna dimineata maminci!
Am uitat sa scriu data nasterii
17/08/79
Laura ersi mai bine?

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
4+

Mergi la inceput