Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
beluistef spune:
Cristina gata am inteles si iti dau dreptate in gandire ca si eu as face la fel ca tine.Mda, se zice ca atat timp cat iti este rau ( greturi, ), bebe este bine, asa ca mai bine cu stari din astea decat cu stres ...daca are ceva...daca nu e ceva in regula...
Mya ma bucur ca esti bine (exceptand greturile), totul este binisor pana nu apare .Eu am facut analizele uzuale la sange gratis cu bilet de trimitere de la medicul de familie.
Elena, 8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc Neataaaaaaaa Azi ma simt excelent! Nu ma mai doare nimic, nici stomacul, nici capul, nuam greata si nici ameteli. Cat de bine e! Acuma sper sa se fi obisnuit corpul, si sa nu fie vreo problema cu bebele. Oricum nu am ce sa fac decat sa astept. Am fost sa fac analize azi, si pentru ca am deja o sarcina oprita in evolutie, am repetat testele de coagulare. O gramada de bani! Asta e! mirela, nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar nu iti pierde inca speranta. Repeta testul de sange si vezi ce iese. lia, eu am facut prima eco la 5 saptamani fix si se vedea un punct negru la eco. A2a eco am facut-o la 7 saptamani si 1 zi si i-am auzit inimioara. Abia dupa ce i-am auzit inima mi-a dat analize de facut. 7+ Vine bebe! |
adriana iti multumesc...si la mine tot asha se vede unu mic mic...dar mi-a zus sa vin la 5 sapt ... asha ca joi sunt pe metereze
+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
Lia73 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi HEELLOOO va multumesc frumos pt incurajari!! mi-ar fi placut sa prind odiseea asta, ca aici sunt multe fete dragi... dar nu-i nimic...eu voi deschide odiseea cu ancad...nu asa ancule??? lia, la eco, la 4-5 sapt , s a vazut exact un punctulet mic negru de care dr nu era sigur ca e bebe sau nu...doar testele de sarcina o aratau..... ramo, cum esti??? cate zile mai ai pana tre sa vina uratzii??? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 |
bb_yasmi a scris sarcina incipienta 4 saptamani...test de sarcina pozitiv,,,yo ma refeream ca nu a vazut daca e in uter sau trompa
+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
tina_80 spune:
Buna ziua dragi mamici!
Mya! Si eu am fost ieri la dr de familie si mi-a dat trimitere sa fac analizele uzuale gratis. Azi dimineata am fost si le-am facut, iar acum nu ramane decit sa astept pina miine rezultatele. Luni, sunt in 6 sapt. si merg la Bucuresti la un ecograf. Oare imi face intravaginal sau normal?
Durerea de burta a mai disparut cu nospa, acum iau 3 pe zi. Pofte nu am, greturi nu am....oare e bine?
Sa auzim numai de bine!
tina +6
bumblebee spune:
Salu burtici!! As dori sa ma alatur clubului de iul_aug2010, dpn-ul meu e 3.08.2010. Am 24 de ani, sunt din Bacau, am avut mai multe experiente neplacute in incercarea de a face un bebe, dar acum sper sa mergem pana la capat fara evenimente deosebite. Astept cu nerabdare sa ma primiti in grupul vostru:).
beluistef spune:
Fetelor hai sa va dau un test ca sa va mai inseninati fetele :
Daca:
2 + 3 = 10
7 + 2 = 63
6 + 5 = 66
8 + 4 = 96
atunci
9 + 7 = x
cat este x ???
Bafta
Cum creste samburelul
cristina97 spune:
citat din mesajul lui beluistef Fetelor hai sa va dau un test ca sa va mai inseninati fetele : Daca: 2 + 3 = 10 7 + 2 = 63 6 + 5 = 66 8 + 4 = 96 atunci 9 + 7 = x cat este x ??? Bafta ******************************************************************* Elena, 8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) Cum creste samburelul |
144
cristina 5+
cristina97 spune:
am gasit si eu unul
1 = 5
2 = 25
3 = 325
4 = 4325
5 = ?
va puuuuuup si va doresc week-end placut tuturor
cristina 5+
ancadragoman spune:
5=54325
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
beluistef spune:
5=54325 ?????
Bravo pentru celalalt atat era 144.
Cum creste samburelul