Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
RAMONELLA spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
lasa ca facem tura 2 de bulgarasi ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
Asa cred si eu.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

nushulica spune:
ramo,ancule vin si eu cu voi la bulgarasi ca am ratat si eu delfinasii
de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
CarmenAlbu spune:
Anca ia ce am scris ca iau, e ca o mancare pt copii, de fapt e fibra, si ajuta la reglare permanenta,si cel mai important e bun in sarcina!!
Eu il iau de 3 zile si efectul a venit inca de ieri!!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
4+
ilinca79 spune:
Carmen,
eu sunt cea care am cerut indicatii despre tratamentul constipatiei
. Am cautat insa pe net si produsul imi apare ca o pulbere-medicament care se dizolva in apa...asa ceva ai luat si tu? Pe prospect scrie ca nu e indicat copiilor sub 12 ani, deci o fi ceva diferit?!
Multumesc.
Ilinca
CarmenAlbu spune:
Ilinca scuze, eu am un borcan, o fi comercializat diferit in Ro, dar stiu de la medicul meu ca e singurul pt gravide, si copiii intradevar nu au voie sa bea uite-te si la indicatiile pentru gravide si vei vedea ca e recomandat!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
4+
peta spune:
fetelor scuze de absenta, am luat o pauza zilele astea si acum am incercat sa recuperez tot ce am pierdut...
imi pare rau pentru cele doua vesti groaznice primite...
eu sunt bine, poate prea bine ca nu am absolut niciun simptom...doar balonari si constipatie de zile mari. Vineri ma duc si eu la eco de confirmare, sper sa fie totul bine. Am vazut ca multe lume se plange ca se duce des la baie...eu pana acum nu m-am dus niciodata noaptea...in schimb ma trezesc in fiecare noapte si nu mai pot adormi
romibo spune:
Buna seara la toata lumea. Nu vrea nimeni sa ma treaca si pe mine in lista ? Repet datele. UM 05.11.2009- DPN -12.08.2009.
Lia73 spune:
neata feteleeeeeeee
ceiuc?
Vroiam sa va intreb daca a anuntat cineva la munca de starea de graviditate? si daca nu e prea devreme la 5 saptamani sa anunti
+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 neata feteleeeeeeee ceiuc? Vroiam sa va intreb daca a anuntat cineva la munca de starea de graviditate? si daca nu e prea devreme la 5 saptamani sa anunti ![]() +4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
Neata si de la mine.
Multumesc de ceiuc chiar bun.
Eu am anuntat seful meu direct pe la 6 saptamani, asa ca poti sa-l pui in tema...daca vreo data iti este rau si nu poti sa mergi la lucru sa stie de ce...
si o zi placuta.P.S. Ieri nu am intrat si nu am putut trece noile gravidutze in lista promit astazi daca am timp sa le trec. Bun venit gravidutelor si sarcini fara probleme.
Elena,
8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)