Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 20
Isa_Cris spune:
Neata si de la mine...cred ca un ceiuc e numai bun!
Am inceput sa am si eu niste stari ciudate...nu-mi vine sa
dar nici departe nu ma simt. Din pacate eu mai trebuie sa astept pana prin 14 dec confirmarea la eco.
In legatura cu spusul la serviciu despre sarcina, crede-ma ca-mi vine sa strig in gura mare, dar cum mi-au mai spus si alte prietene, trebuie sa ma abtin. Cel mai indicat este sa spui dupa vreo 12 saptamani... este destul timp pt sefi ca sa-si gaseasca inlocuitori daca e cazul.
Va pup si o saptamana usoara in continuare.
6+
Poze
Strumphuletul meu
beluistef spune:
Isa Sa mai dai odata datele pentru listutza, ca o sa deschid capitol nou si sa te trec ...
Elena,
8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
stefania_97 spune:
Neata fetelor,
La mine ziua nu incepe bine, incepe cu scurgeri maronii. Mi-e o frica de avort de nu mai stiu de mine.
Am contactat medicul, acum astept sa vad ce imi spune dar aici nu prea se da tratament de sustinere. Oare scurgerile astea maronii la inceput sunt mai mereu semnal de avort spontan?
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
5+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefania_97 Neata fetelor, La mine ziua nu incepe bine, incepe cu scurgeri maronii. Mi-e o frica de avort de nu mai stiu de mine. Am contactat medicul, acum astept sa vad ce imi spune dar aici nu prea se da tratament de sustinere. Oare scurgerile astea maronii la inceput sunt mai mereu semnal de avort spontan? ![]() Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 5+www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina O romanca in Danemarca |
Atata timp cat nu devine sange si nu curge mai abundent nu ai motiv de ingrijorare, mai sunt fete care au scurgeri maro pe perioada sarcinii. Insa ai grija sa nu devina sange si mai abundent. Poti lua Duphaston, pentru sustinere, de ala iau si eu, 3 pe zi.
Tinem pumnii sa fie totul bine

Elena,
8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul