Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
Lala86 spune:
Buna fetelor!
Ce mai faceti? imi cer scuze pt absente am fost la tara la bunicii mei putin pt ca nu s-a simtit bine bunica mea
... promit sa recuperez.
Eu sunt in 7 saptamani acum si parca pe zi ce trece mi se inrautatesc starile de voma si ametelile..in plus am inceput sa am si arsuri de stomac :( si sa ma simt balonata ..iau no-spa pt dureri de burtik si acid folic..vineri merg la dr sa-mi vad si eu puricelul sau puricica 
![]()
Am vrut sa urez si eu un sincer LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de Andrei, Andreea!!
Si LA MULTI ANI tuturor de 1 Decembrie!!
Fie ca 1 Decembrie sa va aduca multa sanatate, fericire si multa, multa bucurie alaturi de cei dragi si apropiati!!

minune mica in burtica
Laura 
izvoria spune:
Salut fetelor,
Saptamana trecuta am fost la ecografie si ne-am vazut pentru prima oara puiul: 6s si 3z, 7mm, 126 bpm. A trebuit sa fac o eco vaginala ca sa se vada mai bine. Nu o sa uit niciodata clipocirea inimioarei! Cred ca a fost unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-am vazut in viata mea! Asistentul care a facut ecografia a fost insa mut ca un sfinx (trebuie sa astept sa merg sapt. asta la cabinetul dr-ului pt interpretare - un sistem cam ciudat). S-a indurat totusi sa ne spuna ca totul pare ok. Ii multumesc Domnului ca lucrurile arata bine.
Nu ne-a placut regula spitalului cum ca nu avem voie sa filmam ecranul cu puiul nostru. Nici nu ne-au dat video-ul ecografiei (cica aparatu lor nu inregistreaza video). Poate exagerez, dar ne gandim sa schimbam spitalul cu unul mai prietenos, care ne lasa sa adunam amintiri ale unei perioade unice din viata noastra.
Eu m-am simtit oribil cam 1 sapt. jumate. Nu m-am putut da jos din pat si a trebuit sa stau acasa, nu am putut sa mananc mai nimic si chiar am slabit cam 1,5 kg. Le recuperez eu, nu-mi fac griji.
Am mancat insa la greu grefe, ananas si mere. Din fericire nu am vomat niciodata. Apropo fetelor, daca vomati, sa beti multe lichide pt ca distractia asta deshidrateaza teribil. De duminica insa ma simt muuult mai bine; chiar am fost in stare sa stau langa alimente si sa gatesc. Dar gandul la mancare inca imi creeaza repulsie. Sper totusi sa fi trecut cele mai nasoale episoade. Azi am 7 saptamani si 2 zile.
Le urez din inima succes in viitorul apropiat celor care ne parasesc deocamdata grupul. Am incredere ca tristetea de acum va fi inlocuita de bucuria de maine, care va fi pretuita cu atat mai mult dupa necazul asta. Capul sus si priviti cu incredere inainte dragelor!
Bun venit noilor viitoare-mamici! Va doresc sa va mearga totul asa cum trebuie si cum va doriti.
Vine buburuza!
(iulie 2010)***4***8***12***16***20***24***28***32***36***40
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata mamici!
Izvoria si eu am intampinat aceeasi problema cu asistenta care mi-a facut echo ieri, din fericire doar un echo mai am cu ea, restul fiind efectuate de doctor,la mine ea mi-a raspuns superior la la salut si cum sunt inregistrata la spitalul acesta si pacienta proprietarului am crezut ca merit un salut normal mai ales ca sunt in sistemul de asigurare privat si se presupune ca medicii sa fie mai prietenosi , ea intreba o colega ce fac din nou la clinica in loc sa se bucure ca sunt acolo ca doar castiga 200 euro de la asigurarea mea pentru o echografie!
Despre mucofalk m-a intrebat cineva(scuze ca inca nu m-am familiarizat cu toate numele sunt noua la odisee:-),) eu iau de la farmacie din Budapesta, se gaseste peste tot, intra pe net si citeste putin, si sper sa functioneze la fel de bine ca la mine!
Sarcini usoare tuturor!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
4+
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura113 )Buna seara, Din pacate trebuie sa ma stergeti de pe lista voastra, sarcina mea s-a dus, plus doctorita mea mi-a zis ca oprita din evolutie in faza incipienta din cauza unui chist ovarian de 5,4 cm. Deci doar hemoragie, n-a trebuit si chiuretat. Mi-a dat tratament Duphaston. Eu chisturi ovariene maricele am mai avut si mi-au trecut cu tratament anticonceptionale dupa 3 luni, asa ca nu plang prea tare. Va doresc sa aveti delifinasi sanatosi si sa va mearga totul bine, eu o sa ma regasesc pe viitor (curand Va pup, laura si testoasa |
off
imi pare atat de rau, sa dea Doamne Doamne sa se rezolve problemele cat mai repede si sa te intorci aici la o alta odisee 
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
8+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
| citat din mesajul lui beluistef P.S. O sa pun poze in seara asta, daca nu maine sa ne cunoastem mai bine .Astept si de la voi poze ca sa facem cunostinta. ******************************************************************* Elena, 8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Cum creste samburelul |
super idee
...te rog sa imi trimti si mie parolele pe PM 
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
8+Noi 2...
ooana spune:
...am reusit sa recuperez tot ce a-ti scris ![]()
zic si eu cu intarziere LMA Andreelor
si LMA tuturor de 1 Decembrie
, sper ca sarbatoriti acasa, cel putin printr-o zi libera alaturi de familie![]()
Bun venit noilor burtici 
...eu ma simt mai bine, greturile se pare ca au trecut...m-am ingrasat 2 kg
, mi se pare cam devreme...speram anul asta sa nu avem nevoie de haine noi
maine merg sa imi fac analizele compensate la sange si urina
joi merg la control din nou...ma simt mai bine iar scurgerile maronii s-au oprit asa ca speram ca totul e in regula
si nu va mai fi nevoie de concediu medical si stat in pat 
8+Noi 2...
stefania_97 spune:
Buna fetelor,
Eu sunt la munca, doar ce am mancat si acum m-a luat un somn de nu mai stiu de mine.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
5+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Fetelor are cineva probleme cu constipatia? Si daca da cat dureaza? Eu nu am avut problema asta inainte, dar acum e foarte greu! Mutumesc! http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! 4+ |
eu inainte de sarcina nu aveam problema asta dar toata sarcina m-a chinuit si acum vad ca merg pe aceasi directie...deci sunt constipata de 3 ani
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui gabrielaene Fetelor voi la ce spital veti naste? De Iosup stie cineva ceva?Auzisem ca nu mai e pe eco de sarcina. Oare mai face ecografii? ------------------------------------------------ 4 +DPN 06.08.2010 |
Iosup din cate stiu eu nu mai are drept de a face eco,adica nu mai are parafa dar face eco in continuare cu parafa altcuiva

anca
de
povestea nasterii
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA Oricum,astept cu mare nerabdare urmatoarea odisee.Lavi si Anca sper sa ne intalnim acolo. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata ![]() |
lasa ca facem tura 2 de bulgarasi

anca
de
povestea nasterii

& Beatrice ( 02.06.2003)
Bea(08.11.2007)