Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
Lia73 spune:
o singur adata am avut intalnire de gradul 3 cu dna Buda
+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
stefania_97 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
yo sper din suflet sa fie fetita...dar soacra-mea cik mi-a pus sare in cap si am dus mana la nas...vedem noi paunel sau paunita ce vrea BUNUL DUMNEZEU ![]() +4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
Uite asa mi-a pus si mie mama si mi-a zis ca o sa fie fata si fata a fost. Eu cred ca tot o fetita o sa am ca ma simt exact ca la sarcina cu buburuza mea

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
5+www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Lia73 spune:
sa dea BUNUL DUMNEZEU la fiecare ce doreste si sa fie sanatosi 

pozulici
paunita
Lia73 spune:
dar fie vb intre noi, fetele sunt diferite
sunt dulci si mamoase le poti imbraca in fel si chip cu rochite cu fustite

pozulici
paunita
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 beluistef, deci doar noi doua suntem "norocoasele" posesoare ale starii de rau? Joi ma duc si eu la eco sa vad samburelul...sau samburica. Al meu sot vrea tot fetita ![]() Larisa 6+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Si al meu sot la a doua sarcina a zis ca vrea sa fie tot fetita, insa acuuuummmmm... ar vrea si el si eu un cuculetz.
Lari draga se pare ca suntem deoacamdata intr-adevar singurele care se vaita de
si greturi... ei, ne imbarbatam una pe alta ce sa facem. Or sa treaca ele incet, incet...
Maine am liber de la lucru ... ce bine... si apoi din 8 intru in C.O pana in 21 dec. si mai am timp sa ma mai hodin un picutz de atata stat pe scaun...

Mai am un pic si plec acasa asa ca va doresc o seara cat mai placuta si lipsita de evenimente neplacute.

Elena,
8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
CarmenAlbu spune:
Buna ziua mamici, am fost la echo si inca un bete, totul este bine samburelul are 2 mm, este bine implantat, mi-a zis ca este normal sa am ceva dureri ca la menstra la inceput si ulterior junghiuri pentru ca se mareste uterul, sa nu iau nimic, si sa merg pe 15 decembrie sa ascultam inimioara!
Elena multumesc, incerc sa inteleg cu semnatura sunt mai lenta in perioada asta
, si e prima semnatura!
Tanti mie azi mi-a trecut raceala, febra am tratat-o cu vitamine,(am purtat masca pt a nu o transmite) de fapt toata starea, tuse, stranut,nas, febra, m-a tinut o saptamana, am transpirat rau noaptea, si ziua mi-am facut de lucru, aici nu-ti dau voie sa iei absolut nimic medicii sunt total impotriva medicamentelor in sarcina, chiar azi cand am spus ca am luat nospa mi-au explicat clar ca nu se cunosc efectele deoarece nu a fost tertat suficient pe copil si ca daca insist nu este pe raspunderea lui, am intrebat vreo 3 fete, o asistenta , o cosmeticiana si o pacienta de la echo de dureri si nospa au raspuns toate ca au dureri dar nu au luat nimic, prima si ultima dintre mamici fiind deja la peste 30 saptamani, am zis sa le las, si doar daca e cu adevarat nevoie sa iau una!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
4+
tina_80 spune:
Buna seara dragi mamici!
Azi am fost la primul eco si doctora mi-a spus ca este bine, am auzit cum ii bate inima, cu 110bpm, este fixat bine in uter si are 2.2mm.
Mi-a dat sa mai fac niste analize cum ar fi:urocultura, toxoplasmoza, listeria, etc.
O sa iau in continuare utrogestan, nospa, scopantil, iar daca imi iese si infectie in urina o sa iau si ampicilina. Nu prea imi convine sa iau antibiotic dar n-am incotro. Referitor la greata mi-a prescris si metoclopramid care se administreaza inainte de masa cu o 1/2 de ora. Voi luati?
M-a chemat la urmatorul eco in a 12 a saptamina, dar pina atunci sa o sun in fiecare saptamana sa-i spun cum ma simt si sa-i citesc rezultatele analizelor prin telefon.
Fetelor! Voi luati ceva suplimente?....fier, calciu, etc
Azi am uitat sa o intreb pe doctora daca trebuie sa iau ceva suplimente, dar s-a uitat pe analize si cred ca nu mi-a dat ca nu a fost nevoie, dar cind am s-o sun, am s-o intreb.
Va doresc o saptamana usoara!
tina
+6
ilinca79 spune:
Buna seara fetelor,
va citesc de mult pentru ca voi fi si eu o mamica de iulie 2010, dar nu am apucat sa scriu pana acum. Ma treceti si pe mine pe listutza?
Datele sunt urmatoarele: UM: 05.10.2009, DPN: 12.07.2010...astept primul copilas, inca nu m-am hotarat asupra medicului, iar data nasterii mele este 13.05.1979. Oare am omis ceva? ![]()
Ma alatur si eu celor care sufera de greturi si constipatie. Apropo, Carmen de unde pot cumpara si eu bautura aceea Mucofalk orange?
Va doresc o seara cat mai linistita!
Ilinca
laura113 spune:
seara buna, fetelor!
Vroiam doar sa va spun ca va multumesc pt. suport, chiar sunt bine acum, au fost 2 saptamani nemaipomenite, de-abia astept sa fiu pe bune si asa cum trebuie, acum mi-a trecut sau ne-a trecut (si sotului) si ne gandim ce facem de Sarbatori, poate concepem alt bebic.![]()
Multumesc pt.suport si Sarbatori Fericite si La multi ani de Andreea si Andrei!
O sa continuu sa va mai citesc, ca doar am fost colege 
Pup,
romibo spune:
Buna seara la toata lumea. Ma numar si eu printre fericitele posesoare de teste pozitive. O sa va rog sa ma treceti si pe mine pe lista. UM 05.11.2009. DPN.12.08.2010.Va multumesc.
In alta ordine de idei , sunt cam speriata. Cred ca sunt cea mai batrana de aici, am 36 de ani si sunt cam ingrijorata de riscurile unei sarcini la varsta asta. Dar cu ajutorul vostru , poate o sa ajung la final.Va pup pe toate.