Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanti Buna la toate fetele Dispare omul cateva zile si voi ati umplut aproape un capitol Urez bun venit noilor venite Eu nu am mai intrat ca am racit din nou cu febra 38.4, intreb fetele care mai au copii daca au facut febra in sarcinile anterioare imi fac griji ca nu este bine sa facem febra in sarcina, am fost a 2 zi dupa febra la dr si mi-a zis ca puteam sa iau fara probleme eferalgan , daca stiam nu mai ajungeam sa fac febra Eu cu greturi mai putin in schimb iarasi au aparut ceva scurgeri maroni spre rosu, am marit doza de Utrogestan si vad ca este mai bine sper sa stea bb acolo si sa fie bine Pup fetele si la cat mai putine greturi 7+ |
Ai grija de tine cu febra asta si de bebic.Si eu am avut febra la prima sarcina si am avut de vreo 2 ori toata sarcina si m-am tratat cu multe lamai, gref si portocale si ca sa scada febra am luat paracetamol si impachetari cu otet.
Daca iti devin mai abundente scurgerile suna medicul neaparat ca am vazut ca nu prea este de joaca cu astea.

Lala daca vrei in listutza sa ne dai datele si te esteptam cu vesti bune maine.

Elena,
8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Pozici
Cum creste samburelul
eladea2005 spune:
salutare!
multumim de urare dragelor...
nu prea am chef de stat pe net azi, dar tot am intrat un pic...![]()
si eu ma simt rau, imi curge nasul, ochii, ma daore capul... 

offf...
in afara de oscillo si vit C si ceaiuri la greu si citrice, oare mai pot lua ceva? ca morrrrrrrr....
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
9+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
beluistef spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 salutare! multumim de urare dragelor... ![]() nu prea am chef de stat pe net azi, dar tot am intrat un pic... si eu ma simt rau, imi curge nasul, ochii, ma daore capul... ![]() ![]() offf...![]() in afara de oscillo si vit C si ceaiuri la greu si citrice, oare mai pot lua ceva? ca morrrrrrrr....![]() ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 9+ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Din pacate nu prea poti lua altceva in afara de ce iei deja ca sa nu dauneze cumva bebelului. Stai in pat infofolita si ceaiurile baute calde, apoi dai cu gref, kiwi si lamai si apoi trebuie sa mai cedeze...
Ai grija de tine,

Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Pozici
Cum creste samburelul
Lia73 spune:
fetele ce ziceti de ORZO INSTANT in loc de cafea ![]()
+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
beluistef spune:
| citat din mesajul lui Lia73 fetele ce ziceti de ORZO INSTANT in loc de cafea +4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
Si eu am acasa Orzo si mai beau din cand in cand, si nu cred ca este rau pentru ca este pe baza de cereale si se bea cu lapte.
Cum te mai simti, au aparut simptomele ? Cand ai urmatorul eco ?
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
Lia73 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui beluistef
Si eu am acasa Orzo si mai beau din cand in cand, si nu cred ca este rau pentru ca este pe baza de cereale si se bea cu lapte. Cum te mai simti, au aparut simptomele ? Cand ai urmatorul eco ? ******************************************************************* Elena, 8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Cum creste samburelul |
ma dor sanii f tare, ma duc la baie la 12, la 2 si la 4 de inebunesc si mananc f mult...greata am doar dim cand ma spal pe dinti...cam asta...mai simt presiune la burtik dar nu mereu...si joi ma duc la eco sa vad puica mea frumoasa pupa mama fata ei

pozulicipaunita
Lia73 spune:
si am arsuri ... cum mananc ceva ce nu-mi prieste am arsuri :-s
pozulici
paunita
beluistef spune:
Mult succes joi si sa vii cu vesti bune si simptomele sa nu devina mai urate
.
O intrebare, ma intrebam eu asa cand citeam de punitza lu mama...esti sigura ca este fetita ??? sau cum de zici punitza si nu paunel ??? ei sunt si eu
si imi pun intrebari aiurea...![]()
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui beluistef Mult succes joi si sa vii cu vesti bune si simptomele sa nu devina mai urate O intrebare, ma intrebam eu asa cand citeam de punitza lu mama...esti sigura ca este fetita ??? sau cum de zici punitza si nu paunel ??? ei sunt si eu si imi pun intrebari aiurea...******************************************************************* Elena, 8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Cum creste samburelul |
yo sper din suflet sa fie fetita...dar soacra-mea cik mi-a pus sare in cap si am dus mana la nas...vedem noi paunel sau paunita ce vrea BUNUL DUMNEZEU

pozulicipaunita
larissa_79 spune:
beluistef, deci doar noi doua suntem "norocoasele" posesoare ale starii de rau?![]()
Joi ma duc si eu la eco sa vad samburelul...sau samburica. Al meu sot vrea tot fetita 
Larisa
6+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/