Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
larissa_79 spune:
Buna dimineata!
Eu tot ca lovita de tren ma simt. Tot asa mi-e foarte rau dar nu vomit. Si culmea am senzatia ca mi-ar fi mai bine dupa daca as...
Ieri am fost la Sfanta Biserica si dupa aceea am zacut in pat toata ziua. Efectiv nu mai stiu cum sa gestionez starea asta generala de rau! 
beluistef, am vazut si eu pozicile! Ai niste fete tare mari si frumoase! Sunteti o familie reusita. Sper sa vina un baietel sa va desavarseasca bucuria!
Sa aveti o zi minunata!
Cristina, da iaurtul te mai racoreste. Sper sa te simti si tu mai bine ca e tare greu sa lucrezi cu starea asta generala de rau.
Larisa
6+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
stefania_97 spune:
Neata fetelor,
Va dau o
ca sa incepem saptamana bine.
Mirela si Laura imi pare extrem de rau pentru pierderea voastra. Am trecut si eu prin asta cu putin timp in urma si va inteleg durerea. 
Eu am fost la medic vineri si am intrebat despre dilema mea in legatura cu sarcina dupa avort. Dra. mi-a explicat ca nu exista nici un motiv ca sa nu am o sarcina perfecta. Ca motivul pt care recomanda sa astepteti o menstruatie este pt a putea calcula cu exactitate DNP si varsta embrionului. Bineinteles ca mi-a spus ca nu sunt garantii si sa nu ma stresez, sa las natura sa isi faca treaba. Adevarul e ca am vazut-o asa de increzatoare ca m-am calmat. Am o stare de pace si de incredere ca totul va fi bine care imi da multa energie.
In 14 zile voi face prima ecografie voi avea 7 saptamani si cateva zile. Abia astept. In saptamana 9 sunt programate analizele de sange si in saptamana 12 ecografie pt a detecta eventuale probleme iar apoi in saptamana 22 aflam si sexul :).
Vineri am stata casa cu buburuza mea ca a facut febra si dupa ce am mers la urgente am constatat ca s-a pricopsit cu o infectie la urechea interna.
A inceput tratamentul cu penicilina si acum e bine, insa va trebui sa il ia timp de 7 zile. E pima oara cand ii dau antibiotic.
Am avut un weekend foarte bun pt ca am dormit cu buburuza la greu.Greturi nu am mai avut, nici dureri de burta, sanii sunt bine. Sunt in plina forma. La fel cum a fost si cand eram gravida cu Catarina. Se anunta o sarcina frumoasa
.
O zi buna si pupici la toate burticile
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
4+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
stefania_97 spune:
Carmen pt constipatie e bun si gemul de prune gol sau prune uscate. Ai incercat?
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
5+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
cristina97 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefania_97 Carmen pt constipatie e bun si gemul de prune gol sau prune uscate. Ai incercat? Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 5+www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina O romanca in Danemarca |
...si supozitoarele cu glicerina atunci cand toate celelalte nu dau rezultate.
Se pot folosi si in timpul sarcinii.

cristina
6+
beluistef spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 Buna dimineata! Eu tot ca lovita de tren ma simt. Tot asa mi-e foarte rau dar nu vomit. Si culmea am senzatia ca mi-ar fi mai bine dupa daca as... ![]() Ieri am fost la Sfanta Biserica si dupa aceea am zacut in pat toata ziua. Efectiv nu mai stiu cum sa gestionez starea asta generala de rau! ![]() beluistef, am vazut si eu pozicile! Ai niste fete tare mari si frumoase! Sunteti o familie reusita. Sper sa vina un baietel sa va desavarseasca bucuria! Sa aveti o zi minunata! Cristina, da iaurtul te mai racoreste. Sper sa te simti si tu mai bine ca e tare greu sa lucrezi cu starea asta generala de rau. Larisa 6+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Te inteleg perfect cu starea de rau si intr-adevar este foarte greu sa lucrezi si sa mai dai si randament in ceea ce faci daca te simti foarte rau.
Ma bucur ca din 8 dec pana pe 20 dec. voi intra in concediu de odihna si poate ma voi mai revigora un pic, vor mai ceda poate starile astea de rau, ca doar trebuie sa fim fresh de sarbatori, nu trebuie sa bolim, pai nu ????
Sa te auda Domnul si sa ne dea de data asta un baietel si asa mai si echilibram un pic balanta, ca atarna cam greu cu noi fetele
Elena,
8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Pozici
Cum creste samburelul
beluistef spune:
Am uitat
Stefania te asteptam cu vesti bune de la eco de 7 sapt. Ma bucur pentru tine ca te simti bine si nu ai ajuns in starea in care ma aflu eu cu Larisa.
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Pozici
Cum creste samburelul
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata si la multi ani Andreelor!!
Fetele multumesc pentru sfaturi , am inceput cu mucofalk orange o bautura de fibre pentru copii, recomandata de medic, pt ca mi-a zis ca glicerina nu e buna pe termen lung, si am reusit in dimineata asta in sfarsit sa ies normal, daca cineva mai are probleme, este minune!!
Am petrecut mai putin de un minut in baie fara probleme, ca sa nu intru in detalii!!
De asemenea mi-a spus sa beau fibrele astea doar o sapt pt ca pe urma se regleaza! Sper sa fie asa!
Merg acum la medic pentru un nou beta si primele analize si un echo!
O saptamana fara evenimente neplacute!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
4+
beluistef spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna dimineata si la multi ani Andreelor!! ![]() Fetele multumesc pentru sfaturi , am inceput cu mucofalk orange o bautura de fibre pentru copii, recomandata de medic, pt ca mi-a zis ca glicerina nu e buna pe termen lung, si am reusit in dimineata asta in sfarsit sa ies normal, daca cineva mai are probleme, este minune!! Am petrecut mai putin de un minut in baie fara probleme, ca sa nu intru in detalii!! De asemenea mi-a spus sa beau fibrele astea doar o sapt pt ca pe urma se regleaza! Sper sa fie asa! Merg acum la medic pentru un nou beta si primele analize si un echo! O saptamana fara evenimente neplacute! ![]() http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! 4+ |
Asteptam vesti bune de la eco.
P.S. daca vrei sa te ajut cu semnatura te ajut cu drag.

Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Pozici
Cum creste samburelul
lalala13 spune:
Carmen te asteptam cu vesti bune
si celor care mai au azi eco
eu am maine..mai am de asteptat
eu tot fara simptome sunt...tot astept greata.da' nimic...
----------------------------------------------
my somebody.... 
5+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
tanti spune:
Buna la toate fetele
Dispare omul cateva zile si voi ati umplut aproape un capitol
Urez bun venit noilor venite
Eu nu am mai intrat ca am racit din nou cu febra 38.4, intreb fetele care mai au copii daca au facut febra in sarcinile anterioare imi fac griji ca nu este bine sa facem febra in sarcina, am fost a 2 zi dupa febra la dr si mi-a zis ca puteam sa iau fara probleme eferalgan , daca stiam nu mai ajungeam sa fac febra
Eu cu greturi mai putin in schimb iarasi au aparut ceva scurgeri maroni spre rosu, am marit doza de Utrogestan si vad ca este mai bine sper sa stea bb acolo si sa fie bine
Pup fetele si la cat mai putine greturi
7+