Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitzy Elena fooooarte frumoase pozele, sa-ti traiasca puiutzele, sunt adorabile iar voi sunteti o familie foarte fericita ![]() Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de Diana (24.04.2008) |
Multumesc frumos
si mandruta ta este o dulcica sa-ti traiasca si sa fiti fericiti.O seara placuta si somnic pufos

Elena,
8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
cristina97 spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Elena si Gabi multumesc! Vreau sa va intreb daca ati avut scurgeri roz, eu am gasit foarte putin in vagin la dus, roz, am pus 2 progesteron, nu am dureri sau ceva, ma gandesc ca o fi normal! Multumesc Laura si Mirela ![]() ![]() ![]() ![]() http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! 4+ |
draga carmen,
eu am observat o mica scurgere chiar in ziua in care trebuia sa-mi vina ciclul (sau cu o zi inainte) si era mai degraba spre rozuliu decat spre maro iar la vreo 5 zile dupa asta am mai avut in cateva zile la rand niste secretii maronii. Acum s-au oprit, sper sa stea asa ca daca nu le

eu iau acum 2 pastilute de duphaston pe zi, s-a nimerit sa le iau chiar din zilele cand au aparut si secretiile.
cristina
6+
CarmenAlbu spune:
Mersi Cristina, s-au oprit si eu am marit doza de la 100 mg la 200 de utrogestan, sper sa nu fie problem, pe de alta parte tusesc mult si stranut, de asemenea se poate sa se fi rupt vreo vinisoara de la atata efort!
nu ajungea pe chilot, dar era ieri practic toata ziua, si m-a ingrijorat! La echo dr a vazut ceva mic bine implantat dar cu tot ce am auzit parca am tendinta de a merge la baie in fiecare ora!
Azinoapte pt prima oara m-am trezit cu greturi, abia am adormit la loc, nu gaseam nici o pozitie confortabila!
Voi va vopsiti?
Eu am o suvita alba si de obicei o vopsesc in culoarea naturala a parului!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
4+
tina_80 spune:
buna ziua dragi mamici! Am si eu noutati! Mi-au iesit analizele si se pare ca am o infectie urinara, deci de aici vin durerile de burta. Miine merg la dr si sunt sigura ca imi va da antibiotic
...sper sa fie bine!
Beluistef!!! Ti-am vazut pozele si sunteti o familie frumoasa si fericita!
tina +6
trutzi spune:
lia Vroiam sa te felicit si aici
(cu intarziere, ca nu am mai avut timp sa citesc, scuze)
Iti doresc o sarcina usoara, fara greturi, la termen si o panunita sanatoasa, frumoasa si mancacioasa 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
mirela, laura Imi pare rau
Nu am cuvinte 

mirela nu iti pierde speranta. Asteapta pana pe 4 dec. Unii doctori mai gresesc, pana si laboratoarele 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
eladea2005 spune:
salutare!
eu ma inscriu de ieri in randul muciosilor...
off...speram sa scap de asta...
acum bag homeopate si ceaiuri, dar nu stiu cand va trece asa...sper sa nu ma tina mult, si mai ales sa nu ia si Eric de la mine...
ati scris mult, trebuie sa va citesc, n-am avut timp...
o duminica frumaosa!
mirela, laura...imi pare sincer rau...stiu perfect prin ce treceti...nu exista cuvinte de consoloare...
doar timpul le va vindeca pe toate...va tin pumnii sa reveniti cat mai repede aici...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
9+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui trutzi lia Vroiam sa te felicit si aici (cu intarziere, ca nu am mai avut timp sa citesc, scuze)Iti doresc o sarcina usoara, fara greturi, la termen si o panunita sanatoasa, frumoasa si mancacioasa ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
multumesc trutzi

+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
beluistef spune:
Buna dimineata fetili 
Un sincer LA MULTI ANI !!! tuturor ANDREELOR multa sanatate,fericire si implinire alaturi de cei dragi.
In dimineata asta avem
pentru care doreste,
pentru cui ii este foame si laptic cu cacao sau miere cu ce doreste fiecare.
O saptamana usoara la toate
-ici
Elena,
8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Pozici
Cum creste samburelul
cristina97 spune:
elena, hai ca mi-ai facut pofta de-o cafeluta ![]()
eu nu mai prestez cafea de aproape 2 ani de zile de cand m-am lasat de fumat si parca nu mai merge asa bine cafeaua. Recunosc ca am mai baut din cand in cand pentru ca imi place foarte mult cum miroase si mi se face pofta.
azi m-au lovit si pe mine greturile adevarate, inca nu am dat la bobocei dar ma simt foarte rau, cred ca mi-ar fi mult mai bine daca as reusi sa 
culmea e ca am reusit sa mananc azi dimineata, n-am avut nimic pana nu am iesit din casa...Acum am ajuns la serviciu si am rontait un biscuite, parca e ceva mai bine. Ma duc sa-mi iau niste iaurt, parca simt eu ca o sa pice bine.
la toata lumea
cristina
6+