Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

mya85, eu acum dorm bine noaptea. De fapt noaptea si cand mananc sunt singurele momente cand ma lasa greata. O sa ajung un elefant dac continui sa mananc in halul asta. Pur si simplu mi-e foame si mi-e f rau daca nu mananc! Pentru greata sunt bune si niste acadele ptr rau de masina la copii care contin ghimbir. Eu le cumpar de la Farmacia Dona.

Larisa 6+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna fetelor,

Eu azi am reusit sa fac mancare si un pic de curat prin casa si atunci cand ma simteam rau ma intindeam in pat si uite asa am reusit sa fac si eu ceva.
Ieri am mai mult ca niciodata de 5 ori, am crezut ca dau coltul, nu mai puteam, incepusem sa am si saliva rozalie (cred ca de la atata am ranit esofagul si de aia).
Oricum azi am doar o data de dimineata si sper sa nu mai fie pe ziua de azi nnici o repriza.

Tina si bumblebe bine ati venit printre noi, sarcini usoare si la termen. Scrieti 10 mesaje ca sa scapati de moderare.

Cristina ai fost tare cu testul ala si eram ferm convinsa ca ala este raspunsul, dar ne-ai dat o mare pacaleala.Super tare

Mirela cuvintele nu-si au rostul in aceasta situatie. Nu stiu ce sa spun mai ales ca ne-ai spus cat ti-ai dorit bebele si ce ai patit si la lucru pentru ca te-ai hotarat sa faci bebe. Ma rog sa ai puterea sa mergi mai departe si sa va dea Domnul bebele mult dorit si sa va bucurati de el.Un buchet mare de si multi -ici.

Laura ce ai facut, la doctor ai fost ? Cum mai esti ? Eu am facut doar eco pe burta, nu m-a consultat si nici transvaginal nu am facut si s-a vazut doar saculetul si i-am auzit inimioara. Sper sa vii cu cesti bune.

Larisa se pare ca te-au ajuns din urma si pe tine greturile, sper sa nu devina si ca la mine ca este tare rau.

Carmen si Gabriela bine ati venit in mijlocul nostru, sa aveti parte de sarcini usoare.
Carmen eu combat constipatia cu ulei de masline sau cu iaurt natural in care pun o mana de taratze , il las asa cateva minute si apoi mananc, are un bun efect laxativ.

Mya si eu patesc asa ca tine sa ma trezesc cu greata, insa incerc si ma stradui sa adorm ca sa nu ca la mine in asta se transforma greata.

Lia si eu am probleme cu somnul, daca adorm repede ma trezesc din orice miscare sau zgomot si abia cu chiu cu vai reusesc sa adorm dupa 2-3 ore de uitat pe pereti. Or sa treaca ele si insomniile astea.

No hai ca m-am lungit ca, carnatul la vorba, o seara placuta la toate si lipsite de greturi si .
O sa trec si fetele noi in listuta dar acum ma pregatesc sa fac bradiutul la fete ca ma bat la cap de o saptamana si intr-un final o sa-l facem .

la fete

Elena, 8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

beluistef, of ma gandesc cu groaza ca ma tin dupa tine si vin si varsaturile. La Ale tot asa a fost..mai intai starea de rau apoi si Iti recomad acadelele pe baza de plante de la farmacie pentru rau de masina. Sunt cu ghimbir si o sa mai tai greata. Am mai auzit ca si ceaiul de ghimbir ajuta mult la starea de rau. Trebuie sa imi procur. Oricum ai fost super harnicuta azi. Eu am facut mancarea aseara. Mai bine zis am mestecat mancarea ca sotul a taiat si pregatit tot. Azi am fost sa caut chiuveta de bucatarie ca in 2 saptamani ne mutam in apartament nou, apoi am zacut toata ziua. De vreo ora stau pe net.
Fetelor, voi nu aveti poze pe la semnaturi! Vreau si eu sa va cunosc!

Larisa 6+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura113 spune:

)Buna seara,

Din pacate trebuie sa ma stergeti de pe lista voastra, sarcina mea s-a dus, plus doctorita mea mi-a zis ca oprita din evolutie in faza incipienta din cauza unui chist ovarian de 5,4 cm. Deci doar hemoragie, n-a trebuit si chiuretat. Mi-a dat tratament Duphaston.
Eu chisturi ovariene maricele am mai avut si mi-au trecut cu tratament anticonceptionale dupa 3 luni, asa ca nu plang prea tare.

Va doresc sa aveti delifinasi sanatosi si sa va mearga totul bine, eu o sa ma regasesc pe viitor (curand ) la alta odisee.

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Elena si Gabi multumesc! Vreau sa va intreb daca ati avut scurgeri roz, eu am gasit foarte putin in vagin la dus, roz, am pus 2 progesteron, nu am dureri sau ceva, ma gandesc ca o fi normal!
Multumesc
Laura si Mirela

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

mirela nu vreau sa adancesc si mai tare durea ta..dar a fost ceva care ti-a atras atentia? ai simtit ceva altfel? sa fim atente la ceva anume?

----------------------------------------------
my somebody....

5+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

in afara de valorile beta care erau prea mici comparativ cu varsta sarcinii, nik, si acum ma dor sanii.
nu stiu ce sa mai cred, la 3 eco s a vazut acelasi sac gestational, cu aceeasi marime si forma, am intrerupt tratamentul de sustinere si astept sa vedem ce se intampla.....sincer o parte din mine spera ca bebe poate traieste. pe 4 decembrie aveam programare la eco iar, daca pāna atunci nu imi vine menstra ma duc la eco sa vad in ce stadiu sunt si daca e necesar chiuretajul.
offf

stai linistita si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura113

)Buna seara,

Din pacate trebuie sa ma stergeti de pe lista voastra, sarcina mea s-a dus, plus doctorita mea mi-a zis ca oprita din evolutie in faza incipienta din cauza unui chist ovarian de 5,4 cm. Deci doar hemoragie, n-a trebuit si chiuretat. Mi-a dat tratament Duphaston.
Eu chisturi ovariene maricele am mai avut si mi-au trecut cu tratament anticonceptionale dupa 3 luni, asa ca nu plang prea tare.

Va doresc sa aveti delifinasi sanatosi si sa va mearga totul bine, eu o sa ma regasesc pe viitor (curand ) la alta odisee.

Va pup,

laura si testoasa

Imi pare sincer rau de ce ti s-a intamplat. Sa-ti dea DOmnul putere sa treci peste, sa faci tratamentul si sa vii sa ne dai vestea buna cand se va intampla.
Multi si bafta in continuare.

Mirela seram sa fie totusi o veste buna in 4 decembrie.Tinem pumnii

P.S. O sa pun poze in seara asta, daca nu maine sa ne cunoastem mai bine .
Astept si de la voi poze ca sa facem cunostinta.

Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Si
pozicile

fetele

Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Imi pare rau ce vad aici
Laura multa putere sa treci peste...nu am cuvinte

Mirela iti doresc sa treci din nou la Gravidutze luna urmatoare,tinem pumnii stransi

Eu scurgeri roz nu am avut deloc acum si nici la prima sarcina
Greturi noaptea inca nu, dar sper sa nici nu fie .
La prima sarcina ma trezeam de n ori pe noapte cu greturi

------------------------------------------------

4 +
DPN 06.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Elena fooooarte frumoase pozele, sa-ti traiasca puiutzele, sunt adorabile iar voi sunteti o familie foarte fericita

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput