Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
gabrielaene spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Lala multumesc , eu nu stiu ce sa ma fac cu problema asta jenanta, bag glicerina si merg la baie cu laptopul cate juma' de ora sa citesc presa sau forumul poate poate!! Beau 2-3 litri de apa, mananc corect,(oricum pofte am avut doar o zi) , si nimic, m-am temut ca nu am suficienti carbohidrati si mananc paine gri in fiecare zi dar nimic nu ajuta nici macar kg-ul de kiwi pe zi!Dar trecem noi peste asta, nu poate sa dureze toata sarcina! ![]() ![]() http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! 4+ |
Perele ajuta daca iti plac
------------------------------------------------
4 +
DPN 06.08.2010
lalala13 spune:
Carmen daca vrei semnul de gravi..treci [ gravi ] 4 + (dara fara spatii)...sper s anu gresesc..
----------------------------------------------
my somebody.... 
5+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
gabrielaene spune:
Fetelor voi la ce spital veti naste?
De Iosup stie cineva ceva?Auzisem ca nu mai e pe eco de sarcina. Oare mai face ecografii?
------------------------------------------------
4 +
DPN 06.08.2010
kitzy spune:
Gabi bine-ai venit si sa-ti traiasca baietelul 
Poate-i faci o pereche acuma ![]()
Mirela imi pare rau de sarcina, din pacate stiu perfect prin ce treci 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
RAMONELLA spune:
Din pacate n-a fost sa fie...si eram atat de sigura...poate prea sigura..
joi seara au inceput scurgerile maronii,azi au devenit rosiatice...asta e...poate m-am stresat prea mult.Nu sunt suparata,e prima luna cand incercam,dar mi-ar fi placut tare mult sa fiu la aceasta odisee,pt ca eu sunt din 12 august si bebele putea fi din 11.![]()
Oricum,astept cu mare nerabdare urmatoarea odisee.Lavi si Anca sper sa ne intalnim acolo.![]()
Mirela
imi pare rau ca treci prin asa ceva,stiu cum e,dar la tine cred ca durerea e imensa,mai ales ca ai facut fiv.Doamne ajuta sa ramai cat mai repede graviduta!!!
Restul fetelor va doresc sarcini usoare,bebei sanatosi si sa nasteti cat mai usor!!!

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata
lalala13 spune:
mirela nu vreau sa adancesc si mai tare durea ta..dar a fost ceva care ti-a atras atentia? ai simtit ceva altfel? sa fim atente la ceva anume?
----------------------------------------------
my somebody.... 
5+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
mya85 spune:
Eu azinoapte la 4 m-am trezit cu o greata...
Noroc cu limonada care ma scapa de fiecare data. Voua vi se intampla sa va trezeasca greatza din somn???
7+
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 of, ce de vesti proaste! ![]() Mirela, imi pare tare rau! Laa ca data viitoare o a fie bine! ![]() Laura, Doamne ajuta! Ce a zis medicul? In rest cum sunteti fetele? Eu is cu greata in gat in special dimineata si seara. Nu vomit dar mi-e destul de rau. La eco ma duc pe joi. Cred ca imi face transvaginala nu? Voi care ati facut deja transvaginala ati facut? Sa aveti o zi minunata! ![]() Larisa 6+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
yo am facut transvaginala...si mi-a zis ca e mic bebe sa revin dupa 7 zile
+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
Lia73 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina97
buna lia, eu adorm relativ repede seara dar fereasca dumnezeu sa ma trezesc din vreun motiv noaptea ca nu mai pot adormi la loc...azi noapte de exemplu m-am trezit la 11:30 si am mai adormit pe la 3 ![]() ![]() cristina 6+ |
exact asta mi se intampla si mie
nici sambata sau duminica l pranz nu pot sa dorm
.....stau cu sufletul la gura pana imi zice ca e lipit bine bebelik
+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita