Fulgusori 2009 (171)-Felicitari Broscuta!Hai Lalu!
Raspunsuri - Pagina 9
My_Lady0091 spune:
mai sunt si numele evanghelistilor..si alte nume biblice:MATEI, LUCA, DAVID, THEODOR, ADRIAN(a fost mucenic),albert,antoin,cazimir, toma, valentin, victor,emilian,fabian,abel,andu(de la alexandru),
pe 8 dec. e sf. apostol CEZAR, PE 11 dec. sf LUCA, PE 14 dec sf martir ARIAN..ai de unde alege iubita

38+
A.M.R. 2-
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

My_Lady0091 spune:
mai sunt si numele evanghelistilor..si alte nume biblice:MATEI, LUCA, DAVID, THEODOR, ADRIAN(a fost mucenic),albert,antoin,cazimir, toma, valentin, victor,emilian,fabian,abel,andu(de la alexandru),
pe 8 dec. e sf. apostol CEZAR, PE 11 dec. sf LUCA, PE 14 dec sf martir ARIAN..ai de unde alege iubita

38+
A.M.R. 2-
D.P.N.=8 dec.09

My_Lady0091 spune:
scuze de mesaj dublu...conexiunea e cam de kko![]()

38+
A.M.R. 2-
D.P.N.=8 dec.09

cristina_boc spune:
Salutare,
Tocmai m-am uitat la pozele fulgusorilor. Asta am facut azi. Sunt tare draguti cu totii. Nu inteleg cum va tot plangeti, voi mamicutelelor
, dar eu n-am vazut nici un bb sa planga, nici macar la baita. Deci sunt cu totii si tare cuminti.
Am bagat si un plans, sunt tare

, la pozele ingerasului Maryam.
Saptamana asta am plans cam zilnic, din diferite motive. A zis sotu' ca o sa am un bb plangacios ca si mine.
CRIS
36+ ,
Andrei Cristian
cristinica09 spune:
SIMONETTE sa nu razi de mine dar sotul meu zice ca or sa rada copii de el ca pe la noi pe aici striga "Anton care-ti toarna in f beton",iar Alexandru zice ca o sa-l strige lumea Sandel
mie sincer alexandru mi-a placut cel mai mult dintre numele romanesti
In rest Ellan,Yannis mi se par prea"straine"si nu se potrivesc cu numele de familie care e pur romanesc.Nu ma chiama asa dar iti dau ex
Popescu Ellan suna ciudat,unul pur romanesc si altul...nu stiu sunt total dezorientata.La fetite suna bine si Maria SI Ana si Ioana .
Mie mi-a placut cel mai mult Luca dar face cacofonie cu numele de familie si nu merge...Voi vedea.
DORIS_71 spune:
In legatura cu alaptatul si noua la curs ne-au zis ca trebuie sa-l alaptam de la un singur san pana se goleste, iar la cealalta masa sa-l alaptam de la celalalt, tot din cauza consistentei laptelui.
Cu numele ptr. BB si eu vroiam 2 nume dar sotul nu prea e de acord. Si nici nu reusesc sa-i gasesc u nume care sa-mi placa cum suna langa Matteo. Aici in majoritate numele de baieti se termina cu O final.
Doris
39+
Matteo ......
poze
AMR 1 SAPTAMANA
Romanitza_31 spune:
si noua la cursul de la Filantropia tot asa ne-a zis ref la alaptat: sa ii dam dintr-un san pana il goleste sau sa mulgem ce mai ramane dupa ce se satura, se pare ca asa evitam mastita...zic si eu de pe hartia de la curs, nu dati cu rosii!!
38+
POZE +
JUSTIN DAMIAN
alexa75 spune:
Dragi mamici,
Am o fetita frumusica foc. Sa ne adaugati si pe noi in lista: 17.11.09, Sofia Teodora, 3340 gr, 50 cm, Euroclinic.
dana n. spune:
Arcadia, Jay felicitari!!!
Broscuta, nastere usoara!
Noi raportam o noapte linistita. David a adormit de la 11 seara pana la 5 dimineata...va dati seama ce odihna pe capul meu?!![]()
In legatura cu alaptatul, pe noi moasa ne-a invatat asa: cca. 10 minute la un san... bebeul meu adoarme la san, urmeaza schimbatul de pampers (bebe se mai invioreaza) apoi trecem la al doilea san.
Va pupam !!!
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto