Fulgusori 2009 (171)-Felicitari Broscuta!Hai Lalu!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly
Bebe doarme dupa o masa in jur de 4-5 ore si la voi e la fel?

La inceput, si la mine dormea la fel...dar...pe masura ce creste...o sa doarma mai putin...iti spun ca sa te pregatesti sufleteste si trupeste!

Monis, noi am luat 800 grame in greutate...nu stiu daca e putin sau mult...din maternitate l-am scos cu 3080 grame si acum are 3900 grame!Dar are numai 4 saptamani si doua zile!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly
Bebe doarme dupa o masa in jur de 4-5 ore si la voi e la fel?

La inceput, si la mine dormea la fel...dar...pe masura ce creste...o sa doarma mai putin...iti spun ca sa te pregatesti sufleteste si trupeste!

Monis, noi am luat 800 grame in greutate...nu stiu daca e putin sau mult...din maternitate l-am scos cu 3080 grame si acum are 3900 grame!Dar are numai 4 saptamani si doua zile!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

daaa, asa mult somn a bagat si la noi la inceput, probabil ca sa faca impresie buna . Si exact cum zice Lavi, somnul a scazut de la o sapt la alta. Roxy stai linistita ca daca are vreo nevoie, se trezeste din orice somn singurel.

Lavi - cred ca e super. De fapt e exact cat zice cartea ca e media de crestere lunara in primele 3 luni. La maternitate ne-au spus ca minimul e pe undeva la 650 de grame. Oricum depinde f f mult de fiecare copil in parte, asa cum stim deja.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Andre, MyLady nu cred ca scoateti agitatele pt ca nu ma mai doare nimic, insa ieri m'au cam pus pe ganduri si azi dimineata m'am apucat de lucru serios pentru birou....ca nu vreau sa ii las cu fundu' in balta.
Abia astept sa ii vad mutrita lui bebe strumf ...tare ghidus trebuie sa fie la cum imi modeleaza el burta, seara in mod special cand tati doarme si ...sforaie ! ei uite , chiar, oare sforaitul lui tati il stimuleaza, ca tare e jucaus atunci!?

38+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Romanitza_31

Andre, MyLady nu cred ca scoateti agitatele pt ca nu ma mai doare nimic, insa ieri m'au cam pus pe ganduri si azi dimineata m'am apucat de lucru serios pentru birou....ca nu vreau sa ii las cu fundu' in balta.
Abia astept sa ii vad mutrita lui bebe strumf ...tare ghidus trebuie sa fie la cum imi modeleaza el burta, seara in mod special cand tati doarme si ...sforaie ! ei uite , chiar, oare sforaitul lui tati il stimuleaza, ca tare e jucaus atunci!?

38+
POZE + JUSTIN DAMIAN

asa spunea si jay.....si dupa 2 zile era la spital...so....nu zi hop pana nu sari gardul

38+
A.M.R. 2-
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Salut gagici!
L-am scos pe bebe pe afara in marsupiu si bine am facut.A dormit afara si continua sa doarma in casa,semn ca aerul ia facut bine.In plus e atat de frumos afara,zici ca e primavara.De maine se complica lucrurile ptr.ca este si fratele lui acasa.La gradi educatoarele isi iau zilele fara plata.Sper sa ma descurc cu amandoi.
In rest bebe doarme f.bine in leagan.la al meu se da scaunul pana aproape de orizontala.Doarme si cate doua ore.
Noaptea are trei treziri,dar dupa fiecare supt adoarme imediat.Fug ca s-a trezit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Deci am terminat de calcat o perdea mare cat zilele de post si sunt franta...Vroiam sa va intreb ceva in legatura cu numele copiilor...
Viitoarea nasa m-a intrebat daca m-am hotarat la un nume de Sfant pt baietelul meu din burtica si i-am spus ca nu fiindca sincer nu prea-mi place nici unul.Si ea mi-a sugerat "Florian" dupa numele sotului decedat.M-a intrebat daca-mi place si m-am simtit tare aiurea ca nu vroiam sa o dezamagesc spunandu-i ca nu-mi placeAsa ca toata noaptea m-am tot gandit la un nume de sfant care sa sune cat de cat bine.Eduard-Antonio...suna cam pompos dar m-am gandit la SF Anton.
Voi ce ziceti ati luat in considerare si cum au vrut nasii,sau numele vreunuia dintre ei?Eu intotdeauna am crezut ca voi avea o fetita si la nume de baietei nu prea m-am gandit iar cand am aflat ca e baiat am stat sa ma gandesc la nume cam 5 luni si nu gaseam nimic sa-mi placa...Ufff ce ciudata mai sunt si eu...

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Andre da, is la mamici de Cluj, dar mai bag cate un ochi si pe voi din cand in cand sa vad ce mai faceti

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Va !

in sfarsit i-am cumparat si noi patutz la cea mai mica putzulik desi nu era neaparat nevoie ca il avem inca pe cel pliant al lui Iannis da naaa... Acuma poate veni incepand de maine cand vrea putzik lui

Cristinasi mie mi-a propus nasa lui Nicholas numele Florian ca al doi-lea nume dupa sotul ei si cum nu mi-a placut i-am propus eu "Ellan" dupa ea ca e Elena! Dar sunt cateva nume de sfant care mie chiar imi plac: Stefan (care imi place mult dar am in fam),Alexandru, Ioan dar varianta in alta limba de ex Iannis inseamna Ioan in greaca, Ivan e tot Ioan! Imi place si Mihai care poate fi Michel sau ca Antonio sa nu fie pompos puteti soune simplu Anton! Mie imi pare rau ca la Luca am zis Luca- Anthony, ca era mai bine Luca-Anton..... Decizia va apartine, eu doar am venit cu cateva sugestii. Cel mai potrivit mi se pare sa alegi un nume de sf apropiat cu data nasterii: Nikolas, Stefan.......

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
36+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 3+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Si mie imi place Stefan. Daca aveam baietel asa ii puneam numele.
Cat despre nasi...la noi e o coincidenta ca pe nasa o cheama Mariana iar noi punem numele la fata Maria. Numele asta l-am dorit eu mereu. Asa o chema pe bunica mea pe care am iubit-o mult.
Simonette felicitari pt achizitie.
Andre greu cu insomniile astea...noroc ca mai recuperez ziua. Vad ca deja organismul se invata cu odihna in reprize .

Floricik 38+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

Deci am terminat de calcat o perdea mare cat zilele de post si sunt franta...Vroiam sa va intreb ceva in legatura cu numele copiilor...
Viitoarea nasa m-a intrebat daca m-am hotarat la un nume de Sfant pt baietelul meu din burtica si i-am spus ca nu fiindca sincer nu prea-mi place nici unul.Si ea mi-a sugerat "Florian" dupa numele sotului decedat.M-a intrebat daca-mi place si m-am simtit tare aiurea ca nu vroiam sa o dezamagesc spunandu-i ca nu-mi placeAsa ca toata noaptea m-am tot gandit la un nume de sfant care sa sune cat de cat bine.Eduard-Antonio...suna cam pompos dar m-am gandit la SF Anton.
Voi ce ziceti ati luat in considerare si cum au vrut nasii,sau numele vreunuia dintre ei?Eu intotdeauna am crezut ca voi avea o fetita si la nume de baietei nu prea m-am gandit iar cand am aflat ca e baiat am stat sa ma gandesc la nume cam 5 luni si nu gaseam nimic sa-mi placa...Ufff ce ciudata mai sunt si eu...

37+

la noi ar fi vrut nasu sa-i punem marius sau catalin dupa el, insa in trecutul meu au existat diu ttpi cu numele astea si sotul a refuzat, i-a spus nasului ca nu se poate . nasii nostrii sunt super Ok chiar nu s-au suparat
spor la gasit de nume

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
primele poze
poze iar

Mergi la inceput