Fulgusori 2009 (171)-Felicitari Broscuta!Hai Lalu!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Doris, Romanitza -

Romanitza - eu nu am muls nimic dupa copil si nu a fost nimic rau (thanks God ). Oricum stiu ca organismul mamei produce laptic dupa cererea copilului, asa ca mulsul ala de la sfarsit cred ca poate fi interpretat gresit, ca o cerere mai mare... zic si eu cu logica mea...

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Textul pe care am sa il pun mai jos l-am copiat de la gravidute prin FIV si e postat de LI_AM, sper sa nu se supere pe mine ca l-am pus si aici.

"La noi totul a decurs ok, Mia s-a nascut duminica trecuta, 15 nov, la 9,34, a avut 52 cm si 3,400 g, e o mancacioasa, tot timpul ar sta numai la san, fratiorul ei o iubeste si are grija de ea ca un om mare, o mangaie cu delicatete pe cap si o saruta pe obraz, ma topesc cand ii vad impreuna, ce mai, e un vis!"

Doris 39+ Matteo ......

poze

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Monis, clar, face sens ce spui tu! insa m'a speriat aia cu mastita...
Asistenta de la neonato ne-a zis ca se face "scoala mamicilor" inainte de externare. v'a facut asa ceva?

38+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa75

Dragi mamici,
Am o fetita frumusica foc. Sa ne adaugati si pe noi in lista: 17.11.09, Sofia Teodora, 3340 gr, 50 cm, Euroclinic.

FELICITARI MAMICO !
BINE AI VENIT SOFIA TEODORA !

Floricik 38+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Doris - nu cred ca se supara ca n-are cum atata vreme cat nu citeste la noi.

Romanitza - ne-a facut dr. neonat un mini curs de scoala mamelor, cam pe fuga, intr-o zi. Cum eu am stat 1 zi in plus in spital cu incompatibilitatea de grup sangvin si icter etc, am mai prins o tura de scoala mamei, la care m-am dus cu lista de intrebari . Mi-a raspuns ok, dar oricum din toate info pe care le-am strans din toate sursele, am folosit ce mi s-a parut ca mi se potriveste mie si copilului. Mai am multe necunoscute, dar ma mai dumiresc eu. Vorba e ca acel 'instinct' exista si functioneaza f bine. Totul e sa ai incredere in el.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa75

Dragi mamici,
Am o fetita frumusica foc. Sa ne adaugati si pe noi in lista: 17.11.09, Sofia Teodora, 3340 gr, 50 cm, Euroclinic.

Sa-ti traiasca fetita!
e in lista

(monis)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Salutare fetele! Felicitari proaspetelor mamici de puiutzi mici si dragutzi!Stiu ca eu is cam inceata cu scrisu pe forum in ultima vreme....da voi aveti o viteza ametitoare......nu mai reusesc sa citesc tot din urma....
Bebe David e bine, a luat 240 gr in greutate in prima saptamana acasa, ne mai necajesc colicii (incercam sa-i alungam cu picaturi Bonisan) ma face si pe mine sa plang cand plange el si se arcuieste in bratele mele de la durerea de burtica....
Medicul de la clinica unde am nascut zicea ca in cateva (nu stiu cate) saptamani se va regla de la sine programul de alaptat si dormit, insa la noi nici o zi nu seamana cu alta. Doarme dupa alaptat intre 1 si 3 ore. De supt suge cam 10-15 minute odata. Si ziua sta foarte mult treaz, si cate 2 ore, cu ochisorii larg deschisi si cerceteaza camera....oare o fi ok sa stea asa mult treaz?
Acuma v-as mai scrie dar da semne de trezire, asa ca mami se prezinta la datorie.
Va

Mami de frumos pe care il cheama David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Monis, mercic
Alexa, felicitari! sa ai un puiutz sanatos si puternic!!!

38+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Am ajuns si noi acasa si top pe forum
Intre timp pitica si-a schimbat numele, o cheama Ioana Carolina si ii vom spune Carolina. e bine, a avut 3800 gr (azi la iesire 3600), 51 cm, apgar 10.
am nascut fara anestezie ca dupa prima doza am facut hipotensiune 7 cu 4 iar bebita tahicardie, asa ca nu s-a mai putut face inca o doza la momentul nasterii. a durut rau, nu ma asteptam sa nasc fara anestezie..
am laptic, iar piscoata papa intr-una, de fapt nu face decat sa pape si sa doarma
calin a reactionat bine, a mangaiat-o pe manuta si pe nasuc si a zis ca e frumoasa fetita
sper sa reusesc urc niste poze diseara si sa citesc din urma

Mami de Calin (8 mai 2007) si Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui arcadia
Am ajuns si noi acasa si top pe forum Intre timp pitica si-a schimbat numele, o cheama Ioana Carolina si ii vom spune Carolina. e bine, a avut 3800 gr (azi la iesire 3600), 51 cm, apgar 10. am nascut fara anestezie ca dupa prima doza am facut hipotensiune 7 cu 4 iar bebita tahicardie, asa ca nu s-a mai putut face inca o doza la momentul nasterii. a durut rau, nu ma asteptam sa nasc fara anestezie.. am laptic, iar piscoata papa intr-una, de fapt nu face decat sa pape si sa doarma calin a reactionat bine, a mangaiat-o pe manuta si pe nasuc si a zis ca e frumoasa fetita sper sa reusesc urc niste poze diseara si sa citesc din urma
Bine ai ajuns acasa! Ups, greu trebuie sa iti fi fost, dar a trecut, da?Alexa, felicitari! 38+ Chiara Ada

Mergi la inceput