Fulgusori 2009 (171)-Felicitari Broscuta!Hai Lalu!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Cristinica nu e nicio suparare dar sincer....Popescu Antonio nu ti se pare ciudat? Ca e la fel de ciudat ca popescu Ellan! Si apoi copilul nu va fi strigat de prenume insotit de numele de familie! El va fi strigat pe un sg prenume......la alegere! Numele de familie il va folosi la scoala si in anumite situatii......Dar cand se va prezenta si el unei fete Nu stiu........mie tare imi plac numele alese ptr baietii mei, nici unul nu-mi displace si nu sunt o pers pompoasa,nu-mi plac dantelele si floricelele sau sclipiciurile! Cred ca o sa gasiti un nume pana la urma cand va veni cel mic pe lume! eu va doresc succes! a.....chiar asa ca a zis Mylady o groaza de nume de sfinti....Andrei nu va place?

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
36+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 3+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Bine ai venit acasa Arcadia! valeu, urata faza cu epidurala! eu, de fel, sunt hipotensiva, ar fi culmea ca dr sa fie de acord cu epidurala, dar sa am eu probleme cu tensiunea!

38+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Arcadia bine ati venit acasa in formula completa!!! Bun venit pe lume micutei Ioana Carolina!!! Sa creasca sanatoasa si norocoasa, ca frumoasa bag mana-n foc ca este!!! Imi pare rau ca te-ai chinuit fara anestezie dar a meritat, nu-i asa???

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
36+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 3+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

fetele, broscuta ce face, a nascut si am pierdut eu mesajul?!

38+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Arcadia bine ati venit acasa.
Romanitza si eu am tensiunea cam mica. Asa a fost mereu. Sper sa nu am probleme. Vreau anestezieee

Floricik 38+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

ALEXA, ARCADIA, BINE ATI REVENIT ACASA CU PUISORII VOSTRI.

Doris 39+ Matteo ......

poze

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arcadia

Am ajuns si noi acasa si top pe forum

Mami de Calin (8 mai 2007) si Carolina (24 noiembrie 2009)

Bine ati venit acasica . (si pe forum )
Te asteptam cu vesti despre viata in noua formula.
Ce faza urata cu epidurala... ugh, bine ca s-a terminat.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

Va pup, mamici si burtici!
Pe fuga asa intre tzizi si scutecele si...ooofff..cate sunt de facut...va multumesc mult pentru urari si pentru agitate!

Felicitari si celor doua mamici, am vazut ca au mai aparut in urma mea Jay si Arcadia. Sa aveti pui mari si sanatosi!

Mai dau pagini in urma sa vad ce am pierdut

mami de bebelinda Andrada Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Azi am luat cei 380 ron (trusou si prima de nastere) , alocatia de 200 intra pe card de luna viitoare iar indemnizatia din ianuarie

Tocmai am avut un soc , am prins-o pe mama cu felia de portocala la fata cica "sa vada daca ai place" , am tipat la ea de cred ca m-au auzit vecinii....ce naiba ma fac??? mai pot pleca de acasa linistita?????

Stefy , Lumi, fata s-a linistit , Slava Domnului , a avut si ea 3 zile mai nasoale , sau ceiutul de musetel chiar este folositor ca nu mai am concerte.....aaaaa am uitat sa precizez... in 50 zile de la nastere a luat 1.800gr

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

In sfarsit vin si eu cu vesti despre Broscuta, am tot asteptat mesaj azi de la ea, ca asa stabilisem..Dar am vazut ca se face seara si am indraznit sa o sun sa vad cum e. A fost operata dimineata, era deja mutata in salonul ei, fetita Iulia Emanuela s-a nascut cu 3500gr, 52cm, scor Apgar 10! Mamica e sub anestezie, era si mama ei cu ea sa o ingrijeasca, era obosita, dar fericita! Si va transmite salutari la toate fetele si pupici!

Si din urma cate ceva, ca in ultimu timp is o nesimtita si nu mai raspund nimanui nimik

Katy, in sfarsit vesti si de la tine, bine ca sunteti bine cu totii, e mai nasol ca esti fara ajutor, pupici si multa forta sa iti poti ingriji cei doi puiuti care au atata nevoie de tine!

Arcadia, bine ai venit acasa! Foarte frumos numele Ioana Carolina!!!Sa fie sanatoasa si sa creasca mare!

Floricik pentru vestile de la Rgagapie, sa stea cumintica la spital si sa vina cu bebitza sanatoasa tun acasa!

Lavinia, vad ca esti in clubul nedormitelor din cauza de bb colicios! Lasa ca trec saptamanile astea mai grele , si o sa dormim si noi poate mai mult..

Simina, esti tare daca treci la blugi mai mici!!! Eu mai am 9 kg care tre sa le dau jos..deci nici nu visez sa intru in haine mai mici decat cele care le aveam inainte... Eu mai visez undeva de Craciun sa intru macar in hainele care le purtam cand eram mai plinuta..Ca la hainele de cand am ramas insarcinata nu visez sa le imbrac devreme..ca pe atunci eram slaba, tinusem dieta sa fiu asa

Cristinica09, stai linistita, imediat dupa nastere scapi de nas infundat.. mai ai putin si tu..si iti tii bble in brate! Cat despre nume, si noi era cat pe ce sa punem numele 'impus' oarecum de nasa...dar s-a razgandit si ea si ne-a lasat in pace cu Gabriela.. Cred ca parintii sunt cei in masura sa puna numele si sa aleaga, ca doar nu degeaba s-au chinuit sa aduca bebele pe lume si pe urma sa il creasca

Monis, deci fara muraturi???ca eu crapasi zilele astea nescai muraturi ca garnitura la diverse...si nu am sesizat mare disconfort la rechinasa..de fapt eu am inceput sa cam mananc aproape de toate, mai putin astea care le zice toata lumea:varza, fasole, mazare, astea cu boabe.. Si am citit si in cartea lui Capraru ca mama poate manca aproape de toate, cu limite, si cu atentie la comportamentul copilului dupa..Bine, si mie pediatra mi-a zis fara afumaturi, carnati, salamuri din comert, dulciuri din comert, prajituri din comert, tot ce e plin de E-uri...Si cat mai multa mancare gatita in casa, caci stim ce punem in ea..
Cat despre pusul la ambii sani la un alaptat, nu sunt nici eu de acord, tot pt faza ca nu apuca si lapticul mai consistent de la urma, si pentru ca nu o pot lua de la san..Ca daca o deranjez, si o mut la celalalt san, nu mai vrea sa papedelok! asa ca o las sa se sature la un san! Si uneori simt cum si mie imi mai ramane laptic in sanul la care papa, dar nu ma mulg caci la fel cred si eu, ca organismul percepe ca pe o cerere mai mare..si o sa am prea mult pe urmaE grele bre si cu alaptatu asta...

Roxyaly, ferice esti cu bb asa cuminte si somnoros! sa o tina tot asa!

Tiusca
si la noi tot asa doarme bine rechinasa daca o scoatem afara ziua! le face bine aerul rece se pare

Simonette, felicitari pt patut, sa il foloseasca cu placere viitorul proprietar! Sa nu devina mobilier de expozitie cum e la noi, ca mai mult sta in bratele noastre/canapea/patul nostru

Sa trimit ca pe urma pierd mesaju

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput