Fulgusori 2009 (171)-Felicitari Broscuta!Hai Lalu!
Raspunsuri - Pagina 12
arcadia spune:
multumesc tuturor pentru
si incurajari 
Mami de
Calin (8 mai 2007) si
Carolina (24 noiembrie 2009)
cristinica09 spune:
Da SIMONETTE ai dreptate, nici mie nu-mi suna bine Popescu Antonio de aceea ma tot gandesc ca suna a italian si nu prea imi place
.Pana la urma cred ca o sa las doar Eduard si gata si asa ma enerveaza ca eu am doua prenume si pana scriu tot numele cateodata intr-o rubrica mica ma tot gandesc de ce nu mi-o fi pus doar Cristina si atat...fiecare cu tacaneala lui ce sa faci...baieteii tai au toti nume foarte frumoase 
laurairina13 spune:
Lidia
! Interesant site, misto produse..pacat ca si la capitolu portofel bate vantu rau..ca altfel eram prima cu comanda pe site
Tu ce mai faci?
Alexa75, felicitari pt fetita frumusica foc!
Ma duc si eu sa mai ingrijesc una bucata rechinasa, care terorizeaza pe una bucata tatic de vreo 2 ore
..deh, sa vada si el ce inseamna fata lu tata![]()
![]()
Pupici la feti: Ancutza, Krelia, Monis, Simina, Floricik, Ramonika, Stephy, Andre, Lavinia, RamonaC, Miany, Lumi, Betty, Dana n, Camy, LauraGarner, Lorelix si restu care am uitat sa le enumar, fara intentie
ps. am avut acu un shoc, ma uitam in listuta cu gravidute de noiembrie, mamaaaaaaaaa..ce scurta mai e...Si ce listuta mare si lunga la mamici
..off..acus acus..se duce si odiseea noastra si tre sa ne mutam cuibuletzu la scutecele
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas
dienutze spune:
Cristinica, fii pe pace, si noi tot doar 2 suntem, fara ajutoare. Va veti descurca de minune. Nu e usor, dar frumusetea lucrurilor o sa iti indulceasca parerile
Este greu pana iti revii dupa spital si pana te obisnuiesti cu turele de noapte, apoi devine rutina. Succes!
Despre perdea
si eu caut acum ceva care nu se calca!
Iar despre nume de sfant si eu am vrut musai pt papusica. Nu lua in seama ce zic nasii, asta a fost o data de mult! Mie imi place Anton, Ioan, George. Eu am optat pt nume romanesc, adica Natalia, nu Natalie cum ii voi zice, din considerente strict de scris in acte ofociale. Uita-te in calendar-ortodox.ro, poate iti vin si alte idei. 
Simo, sa il stapaniti sanatosi pe patut!
Alexa75, sa fiti sanatosi si sa iti traiasca sanatoasa si fericita micuta Teo!
LI_AM felicitari pt pui! Sa fiti sanatosi si fericiti!
S_alinuta si puiul meu are program de stat cu ochii maaari! Ii pune mami valsuri si dansam
, citim dintr-o carte mult prea grea pt ea: "Copilul de la o zi la 6 ani"
si programul se termina cu muzica de carusel. E normal sa mai stea treaza! 
Arcadia, bine ati venit cu micuta Carolina! Si mie mi-a placut sa fie Sf Ion si ne-am oprit la Oana
.
Simina
tare faza cu mami a ta! Asa sunt ei, si mami al meu imi da o tooona de "sfaturi" gen pune caciulita in casa si asa mai departe. Cu argumente care mai sa ma faca sa o cred.
Uau, Mayuta ce tare esti! Tine-o tot asa sa cresti mare si santoasa!!!
Broscuta, felicitari si sa fiti sanatisi si fericiti alaturi de micuta Iulia!!
Lavinia, si eu care speram sa dormim mai mult mai tarziu...
Laura, zici ca papi de toate?! Zi si mie un dulce care merge, caci crap de pofta unei prajituri mici mici
Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii!
sa fim sanatosi!
monis5 spune:
Zuza - bine ati ajuns acasica 

Simina - f buni banutzii
si super greutate, ce a crescut micuta
.

- cu mama ta poate ar fi bine sa-i explici cat mai logic... cum nu au ei stomacelul dezvoltat, ce urmari poate ai aiba o chestie de asta etc etc... nu stiu zic si eu, dar trebuie neaparat sa faci ceva ![]()
![]()
![]()
Laurairina - e f bine cum zici si faci cu mancarea. Asa zic si eu, ca tot ce merge la copilut si nu-i protesteaza burtica... sa fie!!! Am zis de muraturi ca asa a zis doctorul si intamplator eu am respectat aspectul asta din 2 motive: am niste castraveti murati - o nebunieeeeeeeeee!!!!! 
plini de ardei iuti si iutele clar nu e indicat cand alaptezi si apoi eu nu mai pot manca picant de cand cu hemoroidul cel rau. 

Super pentru cele care pot manca... sa va ganditi si la mine cand o faceti. 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Azi am luat cei 380 ron (trusou si prima de nastere) , alocatia de 200 intra pe card de luna viitoare iar indemnizatia din ianuarie ![]() ![]() Tocmai am avut un soc ![]() , am prins-o pe mama cu felia de portocala la fata cica "sa vada daca ai place"![]() ![]() , am tipat la ea de cred ca m-au auzit vecinii ....ce naiba ma fac??? mai pot pleca de acasa linistita????? |
felicitari pt banutzi sa-i cheltuiti cu chibzuinta
, eventual sa-i ieie mamei o nuia de mos nicolae, sper sa inteleaga ca nu e ok sa testeze copilul sa vada daca-i place sau numamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
primele poze
poze iar
monis5 spune:

Felicitari Broscuta! Bine ai venit pe lume Iulia Emanuela!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
cristinica09 spune:
SIMINA de unde se ridica banutii de trusou si prima nastere si cu ce acte te-ai dus?
DIENUTZE iti multumesc pentru incurajari si e o idee buna cea cu calendarul...o sa mai caut si pe acolo
37+
Andrecluj spune:
Laura Multumim pentru vestifelicitari Broscuta , sa-ti traiasca printesa, refacere rapida si mergeti repede acasa. 
38+
Chiara Ada
raluci_b spune:
felicitari BROSCUTZO refacere rapida si repejor acasa sa-ti traiasca fetita sa fie sanatoasa 

mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
primele poze
poze iar