Fulgusori 2009 (171)-Felicitari Broscuta!Hai Lalu!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

broscuta - felicitari

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Fetele, vin cu vesti proaspete de la RGAGAPIE. Tot in spital sunt pt ca micuta Maya nu scapa de icter. Spera ca maine sau vineri sa vina acasa. Din pacate nu sta in salon' Mama si copilul'.
La spital e carantina si tati abia ieri si-a vazut fetita.
Intreba ce face Dominic de mami Ramona si Flaviusica de mami Camy( ei sunt deja baieti mari). I-am povestit ca avem fulgusori noi, toti niste frumosi.
A promis ca intra pe forum cum ajunge acasa. Nu de alta dar asteptam poze.

Floricik 38+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Transmite-i te rog multa sanatate micutei si incredere ca totul va fi bine!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Salutare si de la noi

Felicitari proaspetelor mamici si pupici multi viitoarelor.
Sambata Matei face 2 saptamani, avem noroc cu mama ca e la noi si mai sta si saptamana viitoare.Bebe e cuminte dragutul de el, dar noaptea il apuca durerile de burtica si atunci luom Espumisan si ceai si parca e ceva mai bine.Imi e asa mila de el cand il aud cum plange da ce sa fac.

Bebe doarme dupa o masa in jur de 4-5 ore si la voi e la fel?

va pup

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

ai noroc de asa copil...al meu zici ca are praf pe el...praf de urat, tipat, agitat.....cand doarme 3 ore zic ca l-am apucat pe Dumnezeu de picioare!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
cand doarme 3 ore zic ca l-am apucat pe Dumnezeu de picioare!

idem si la noi cu specificatia ca si daca doarme doar 1ora jumate / 2 ore legat zic ca l-am prins pe Doamne Doamne de ambele picioare

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Buna seara

Broscuta,felicitari!!!!

Am fost azi la control, toate bune, greutatea estimata a bebelinei 3500g si maine dimineata ma prezint la maternitate pentru inducere .Nu am avut inca timp sa ma stresez, a avut tati grija....am fost si am mancat in oras, ne-am plimbat, a fost o zi tare frumoasa.Iar maine va fi si mai frumoasa, sper, pentru ca imi voi vedea in sfarsit printesa.

40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

simonette felicitari pt achizitie!

alexa75 sa iti traiasca Sofia Teodora, sa fie sanatoasa! recuperare grabnica.

Broscuta felicitari, bun venit pe lume bebe Iulia.

arcadia bun venit acasa, frumos nume a-ti ales.naspa partea cu anestezia.

simina felicitari pt banuti. uf mamele si soacrele astea care cred ca fac un bine, nu inteleg ca noi avem alte principii.

Azi am fost la dr, bebe este tot neintors, dar stiam asta pt ca dimineata cand ma trezesc ii simt capusorul in stomac. are cam 2900 g, placenta gr maturare 2-3, lichid cantitate normala. doar ca are capul cam dezvoltat este cam de saptamana 40, sper sa fie totul bine. bine ca ecograful noului dr nu este foarte performant fata de dr la care am mers pana nu demult, si e posibil sa fie si vreo eroare, zic eu. si se pare ca o sa fac cezariana . asta e el sa fie sanatos.

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURAIRINA sunt bine. Va citesc dar cateodata nu prea am ce sa va scriu. M-am afundat in munca...am o gramada de chestii pe cap...dar...sa speram ca or sa vina si vremuri mai bune desi...fir-ar ea de criza

VA PUP PE TOATE CA IMI SUNTETI DRAGI SI FELICITARI TUTUROR MAMICILOR CARE AU NASCUT

Mergi la inceput

L-am cantarit azi pe Flavius, ar fi trebuit maine sau poimaine, dar nu mai aveam rabdare, a luat 400g in ultima saptamana, acum are 3900gr (el luni face 1 luna, cand ma gandesc ca altii se nasc cu greutatea asta
In rest, mergem pe afara la aer, ii place tare mult, cateodata doarme frumos, cateodata nu, ii dau si san si formula....cam astea.
Fetelor, voi ce ziceti de boteZ???????

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

RamonaC - unde esti? dai si tu un suculet virtual ca face micul Dominic o luna?
Dominic

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

FELICITARI BROSCUTA! SA VA TRAIASCA MINUNEA !!
Uauuu Lalu tre' sa scoatem agitatele. Multa bafta.
Monis am uitat sa te felicit pt ca ai reusit sa intri in jeansi. Fff tare.
Simina bine ca ai rezolvat cu banutii. Off greu cu mamele/soacre ca nu prea inteleg mereu ce si cum. Cand eram noi mici nu exista internet si atatea reviste pt a se informa. Am auzit si eu d'astea cu..."uite se uita la tine cum bei...ii e pofta" Pai si daca eu beau vin/ cola/ etc ???

Floricik 38+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput