Fulgusori 2009 (171)-Felicitari Broscuta!Hai Lalu!
Raspunsuri - Pagina 14
vias spune:
am fost azi la primarie sa depun dosarul pt trusou si prima de nastere, bineanteles ca mai trebuia ceva 
...asa ca maine mai merg odata..iar pentru alocatie nu mi- primit dosarul, au spus ca il fac odata cu cel de CIC...pana atunci nu se primeste nici un dosar 
...asa e in Brasovul asta 

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
dienutze spune:

Curaj Lalu!!! Nastere usoara!!!

Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii!
sa fim sanatosi!
shtephy spune:
Felicitari Broscuta!!!Bine ai venit Iulia!!!Sa fii sanatoasa,sa cresti mare si sa ai numai zile senine!

Hai Lalu!!!Nastere usoara!!
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
38+
Iustin
shtephy spune:
Dominic si Rares
sunteti baieti mari aveti deja cate o lunita
!
Filip
38+
Iustin
miany75 spune:

FELICITARI BROSCUTZA ! BINE AI VENIT IULIA ,SA FII MEREU SANATOASA SI SA-TI BUCURI PARINTII!!

HAI LALU 

DORIS_71 spune:
Am plecat la
. Vad ca schimbul trei intarzie sa vina. Noapte buna.
Doris
40+
Matteo ......
poze
shtephy spune:

Ancutza
eu stiu ca nu exista nici o legatura intre bere si productia de lapte...sunt doar vorbe...in plus si alcoolul si acidul trec in lapte.
Cum mai e iritatia de la fundic?
Monis cum pisicii ma-sii (
) se aduna gazele astea numai noaptea sau mai mult noaptea?Ai gasit vreo explicatie?
Imi pare tare bine ca te-ai simtit super la concert,bravo lui R pentru gestul frumos...foarte normal de altfel dar destul de rar intalnit in randul domnilor
.
Stiam eu ca te va rasfata mami cu prajiturici bune.
Ai dreptate cu mulsul dupa alaptat...e bun in cazul se doreste marirea productiei de lapte,altfel nu face decat sa uzi mai multe tampoane de san.
La dilemele cu lapticul depozitat ,nu prea sunt in masura sa dau cele mai bune solutii...sper ca te-ai lamurit intre timp ,daca nu poti incerca un pm pentru DianaR,ea va stii cu siguranta ce sa te sfatuiasca.
Katy chiar ma intrebam cum te descurci cu copiii...ca tu esti si gospodina ,nu ca mine,mai ai o mie de alte treburi in plus...eu nu le fac sau le-o face altcineva![]()
Jay bine ati ajuns acasa

.Nu mai spune ca ai invatat copilul in brate,e normal sa stea in bratele tale,are nevoie de caldura trupului tau,nu o face pentru ca s-a invatat asa
...Si cand se va invata asa ,asta este ,locul copilului e in brate la mami![]()
Imi pare tare rau ca ai avut un travaliu atat de lung si complicat,bine ca nu ai avut taieturi sau rupturi si ce mai...a trecut si a meritat
.Am vazut-o in pozici ,e minunata ,la fel ca mami

.
Andre trebuie sa fie tare ciudate senzatiile de zgarieturi prin burtica...eu nu cred ca am simtit ceva de genul asta
.
Nici eu nu tin minte visele de obicei
dar daca m-ai visat,inseamna ca te gandesti la mine
![]()

Tin pumnii sa fie bine la dl.dr.
Lavi cand doarme asa mult ,nu il trezi ,precis l-a rapus oboseala de la agitatia de noapte.Va pup cu drag,trebuie sa treaca perioada asta,A luat super in greutate,bravo!

Roxy profita cat mai ai vreme ca doarme Matei atata
...uite ce zic fetele despre somnul lor![]()
si va doresc sa ramaneti cumintei.
Lidia 
... hai mai, cand va apucati de treaba?![]()
Alexa75 sa-ti traiasca frumusetea de fetita.
S alinutza felicitari,a luat tare bine in greutate frumosul vostru.Sa o tineti numai asa!Tot ce descrii tu acolo e perfect normal.
Arcadia bine ati venit acasa
...imi pare rau ca te-ai chinuit la nastere,dar a meritat si sunt sigura ca vei uita adurerile,daca nu ai facut-o deja.
Zuza zuzi bun venit acasa,poate ne arati si noua mandretea de fata.
Simina offf...sper sa inteleaga mama ta ca nu are ce cauta cu mancare pe langa copil.M-au disperat mereu fazele astea...
Laurairina
mamica-mesager si rechinasa dulce.
Mami Di eu as papa aproape orice dulce facut in casa.
Crissa bravo,ca ai vesti bune...cu pozitia pelvina nu cred ca iti faceai mari sperante,asta este...
Camy a luat mai mult decat bine in greutate frumuselul, bravo,sa o tineti tot asa.
Floricik ce imi place sa te vad pe aici
,nu vreau sa ne lasam singura una pe alta
,stabilim luni dupa ce venim de la medic cum facem,ok?![]()
Cred ca nu suna bine,dar nici nu ma pot concentra sa reformulez,scuza exprimarea...sunt sigura ca intelegi tu![]()

Doris
,ai trecut la 40+

Ramonika ai cam tras chiulul azi...vezi ca forumitul duce sarcina la termen
.
Ionela intra macar sa ne faci cu mana te rog sa stim ca sunteti bine.
Kreliuta ti-am zis ce pofta imi e de placinta
Ce mai faceti voi?

pentru toate fetele.
38+
Iustin
floricik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Floricik ce imi place sa te vad pe aici Cred ca nu suna bine,dar nici nu ma pot concentra sa reformulez,scuza exprimarea...sunt sigura ca intelegi tu ![]() Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 38+ Iustin![]() |
Nuuu, nu te las singura. Si acum sunt aici, pe baricade.
Eu sincera sa fiu tare as vrea ca luni sa-mi zica dr ca o sa nasc curand.
o fi posibil sau aberez? 
Hai poate nastem pe 1 dec

Floricik
38+
Maria Emahttp://bd.lilypie.com/iQIrp3.png