Fulgusori 2009 (171)-Felicitari Broscuta!Hai Lalu!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

MyLady se apropie momentul. Va ninge si pe "strada ta"

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

HAI LALU

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

[majoreta
NASTERE USOARA, LALU!!!!
[majoreta

Mylady, nu stiu ce sa iti spun cu contractiile..ca eu am nascut prin cezariana, nu am vrut sa trec prin durerile astea..poate bebitza ta vrea sa te cunoasca aziSi asa o sa scapi si de starea nasoala care o descrii..cred ca toate am avut momente de astea inainte de nastere, tind sa cred ca e nerabdarea de a naste, de a scapa de burtoi si starile fizice nasoale aferente trim 3! Tin pumnii sa fie bine, si sa te auzim cat mai repede cu bebe in brate! cat despre sist sanitar,...asta e, si eu voiam sa nasc la privat, dar in ultima luna ne-am sucit, caci erau costuri prea mari. Am nascut in final la stat si a decurs totul bine, deci trebuie sa crezi ca totul o sa fie bine si pt tine!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

MyLady, curaj, trebuie sa fii tare, acum pe ultima suta de metrii te panichezi? O sa vezi ca totul o sa fie bine, o sa o ai pe bebelina in brate si nici nu o sa iti mai aduci aminte de sentimentele astea de teama. Hai ca scoatem niste pt tine sa fie totul bine.

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

In loc de cafea, ca tot e tarziu, va tratez cu www.youtube.com/watch?v=tgbNymZ7vqY&feature=related" target="_blank"> o amintire din copilarie, excelent regizata

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Multumesc SHTEPHY....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Oare e tarziu? Am fost ieri la dr a vazut ca este totul bine si m-a mai chemat peste 2 sapt cand o sa fac 39 de saptamani. Nu ma mai vede pana atunci? Am de ce sa imi pun un semn de intrebare sau nu? Mi-a luat si secretie din col pt steptococi, si mi-a mai dat sa fac niste analize, dar daca le fac degeaba ca pana atunci se declanseaza nasterea? Si oricum nu am cum sa nasc normal pt ca bebelul e pelvian.
Uf e naspa ca am schimbat dr.

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

camelia86, crissa13,laurairina13......
multuesc mult pentru incurajari...inseamna enorm pentru mine...chiar daca nu va cunosc...parca sunteti langa mine..si doare un pic mai putin...starea asta sufocabila..
ies sa ma plimb..nu mai suport nici apartamentul..parca toate ma ,,strang,, dintr-o data...ori inebunesc...ori hormonii mei gestationali calaresc emisferele cerebrale

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

scuze de off topic si ca nu ma pot abtine: monis tu esti nascuta pe 20.03.1975???? mi 2!!!!!
io la filantropia. tu?

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

scuze de off topic si ca nu ma pot abtine: monis tu esti nascuta pe 20.03.1975???? mi 2!!!!!
io la filantropia. tu?

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Daaa 20 martie
filantropia

Plec la piata, pupici, revin mai incolo

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput