Fulgusori 2009 (171)-Felicitari Broscuta!Hai Lalu!
Raspunsuri - Pagina 16
camelia86 spune:
Lavinia
multumim de
. buuunaa tare.
Felicitari fulgusorilor care au implinit o lunita.
DOMINIC SI RARESH 
Felicitari Broscuta! Multi
pentru Iulia Emanuela si pentru mamica ei!
HAI LALU! CURAJ!

36+ 
Lidia74 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui shtephy![]() ... hai mai, cand va apucati de treaba? |
SHTEPHY...nu stiu zau....
Asa de rau mi-a fost in primele luni de sarcina si dupa...
...Om mai vedea

simonette spune:
Bunadimineatza!!!
Lavi ca de obicei
facutade tine e fff gustoasa....

Felicitari Broscuta!!! Refacere rapida si mult laptic!!!

Hai Lalu!!! Nastere usoara si bb sanatos!!! 

Am ajuns si noi la termen, facem cinste gras!!!

mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
37+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 2+!!!!!
My_Lady0091 spune:
pentru cele putine care le intereseaza
...pentru cele multe...treceti cu vederea
...nu ma supar...m-am invatat
:
buna-dimi in primul rand la toata lumea.
am fost ieri la control,adica aseara la ora 20.00 si stam in felul urmator...bebe e cu capul in jos...si colul e pregatit de nastere...asa a spus doc a mea...si a mai zis daca nu nasc pana duminica sa merg la maternitate,ea e de garda...pentru alt control pe masa...daca e ma opreste acolo....daca nu, nu.oricum mi-a garantat cu nu il mai prindem pe mos nicolae 2 in 1
.
controlul pe masa a fost extrem de dureros...si-a miscat mana..inainte..inapoi...in fata...in spate..a si impins placenta la un moment dat...am simtit ca explodez

nu am putut dormi deloc cu trebuie...sunt speriata..nu imi plac spitalele si mai ales ca doc mi-a zis sa nu o sun intre ora 22.00-06.00..sa merg la maternitate..si sa le pun la asistente sa o sune daca sunt probleme

bebelina....mea
are 3,680 gr.
deci concluzie:pot naste oricand

am o stare stranie,nu stiu daca ma intelege cineva..ma simt parca as locui intr-un corp strain...si ma uit cu stupoare la tot ce mi se intampla...parca nu mi s-ar intampla mie...si cand realizez ca sunt eu..ma apuca un plans..de nu ma pot opri...nu mai am chef sa fac nimic...uite de azi dimineatza de la ora 06.00 stau cu ochii in tavan ca bolnavii psihici...fara sa am vreo reaactie...ma simt singura...si simt ca nu ma mai pot apara..e hilar...e prostesc...e chiar jalnic...dar asta simt...o mare teama...amestecata cu multe alte senzatii mai mici..dar niciuna pozitiva.
nu voiam sa intru aici sa scriu...pentru ca stiu ca nu intereseaza pe mai nimeni...dar nu am cui sa ii spun...si tre sa refulez intr-un fel
...so tot ce am ,,lalait,, eu pana acum e pentru putinele burtici si mamici care mai ,,forumesc,, si cu mine

o zi buna cu soare
LALU PENTRU TINE O ZI BUNA CU NINSOARE...SA ITI NINGA CU FULGUSORI...SI CEL MAI DRAG SA ITI PICE IN BRATZE, MAMICO

38+
A.M.R. 2-
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

raluci_b spune:
nastere usoara lulu

Lavi - sa traiasca sa infloreasca sa fie sanatos voios voinic, sa'rna de tratatie
ramona - sa-ti ntraiasca feciorul sa se faca mare sanatos
mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
camelia86 spune:
MyLady imi pare tare rau ca te simti asa.
, dar trebuie sa te aduni si sa fii tare pentru bebelina ta draga 
care se pregateste pentru marea intalnire cu mamica ei scumpa. si nu mai spune ca esti singura...
ca noi suntem alaturi de tine.

.
Capul sus ca se apropie marele eveniment 

.
36+ 
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui camelia86 MyLady imi pare tare rau ca te simti asa. ![]() care se pregateste pentru marea intalnire cu mamica ei scumpa. si nu mai spune ca esti singura...![]() ![]() ![]() .Capul sus ca se apropie marele eveniment ![]() ![]() . 36+ ![]() |
cami..deobicei nu sunt asa fricoasa,sperioasa...si nici lamentabila..cum sunt acum..dar am motive intemeiate:
1-am o frica de spitale ca si cornila de tamaie...pentru ca stiu cum e acolo..cate persoane dragi au intrat si nu au mai iesit vii...poate e si vina mea..dar nu am bani de clinici private...traiesc dintr-un salariu de bugetar...care mi-a fost si micsorat

2-de data asta e vorba de viatza bebelinei mele...si crede-ma am deja un copilas pe constiintza care a murit intr-un accident si nu l-am putut salva...poveste lunga si dureroasa...era var cu mine.
3-e vorba de viatza mea si toate planurile pe care mi le-am facut..pe scurt imi pun viatza in mainile cui?!?
daca as fi avut sigurantza necesara ca suntem pe maini bune poate ar mai fi atenuat starea de angoasa pe care o am

38+fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09

shtephy spune:
Neata
...hop si eu la cafea,saru'mana Lavi.
Multam de tratatie Simonette ,felicitari pentru 37+ ,pupici.
Flori mda,as putea fi de acord ca "la anul" e luni,marti, miercuri...![]()
Pupici multi tuturor

Lalu mult curaj,nastere usoara si sa va intoarceti repede acasa sanatoase .

Hai Lalu!!!

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
38+
Iustin
shtephy spune:
| citat din mesajul lui Lidia74 SHTEPHY...nu stiu zau.... Asa de rau mi-a fost in primele luni de sarcina si dupa... ...Om mai vedea![]() ![]() ![]() Lidia ![]() |
Stiu ca foarte curand Doamne Doamne iti va trimite o minune mica in burtica .Nu te mai gandi la cat de greu a fost (fizic) pentru ca merita orice...sunt sigura ca Roxy
de exemplu care s-a chinuit cu injectii si internari toata sarcina a si uitat de ele si e cea mai fericita acum.Intr-o zi foarte apropiata iti doresc sa iti spui 'gata am din nou curaj' si va fi bine ,foarte bine.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
38+
Iustin
My_Lady0091 spune:
m-au apucat niste contractii...nu-s regulate...dar daca stau in fund nu ma mai doare asa de tare precum ma dor cand stau intinsa

mama imi zice ca ma pregatesc sa nasc cand mi se intaresc sanii...mi s-au intarit..insa un pic...dar ma dor sfarcurile...oare ce o mai fi?!?

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09