Fulgusori 2009 (171)-Felicitari Broscuta!Hai Lalu!
Raspunsuri - Pagina 18
My_Lady0091 spune:
chiar o surpriza placuta...multumesc monis...
muppets...ce vremuri..ce timpuri...chiar nu le-am mai vizionat de atunci...uitasem de cutzu pianist![]()
multumesc...pe mine una m-a bucurat revederea lor..le uitasem

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Ramonika spune:
am aflat si eu pe mana cui ma lasa, un dr. Lazar, barbat, tanar la vreo 37 de ani care cica e disponibil si zi si noapte
![]()
acum stam si asteptam, ce-o fi o fi.
imi colcaie alte ganduri prin minte, insa nu mai zic nimic, ca ma luati in colimator...
![]()
Ramonika
si Vladutz
My_Lady0091 spune:
crissa13nu te impacienta..pe mine m-a vazut doc gineco pe 26 octombrie...si m-a mai vazut ieri...intre timp am fost la o clinica unde am facut un 4 D pentru linistea mea personala si la maternitate acum o sapt...din cauza unui fals travaliu...daca nu ai probleme...gen scurgeri, dureri sau alte cele..stai linistita..
daca vrei sa mai faci un eco si un control..la alt doctor pentru o a doua parere, intre timp, cat si pentru linistea ta..atunci do it..nu e problema

38+
D.P.N.=8 dec.09

My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika am aflat si eu pe mana cui ma lasa, un dr. Lazar, barbat, tanar la vreo 37 de ani care cica e disponibil si zi si noapte acum stam si asteptam, ce-o fi o fi. imi colcaie alte ganduri prin minte, insa nu mai zic nimic, ca ma luati in colimator... Ramonika si Vladutz ![]() |
fericito

ramo...glumeam..sper ca nu te superi..

38+fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09

Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Ramonikaimi colcaie alte ganduri prin minte, insa nu mai zic nimic, ca ma luati in colimator... |

Ies din pat din 10 in 10 minute si merg la mami (care fumeaza tigara dupa tigara) cu intrebari: "auzi, da' daca imi da copilu in salon de unde stiu eu cum se pune un scutec?", "da' de unde o sa stiu daca suge sau nu?", "da' daca ..........". Cred ca cineva ma pocneste pana nasc. Lidiuta Trebuie sa iei o doza de curaj de undeva. E foarte greu, m-am gandat ani si ani daca vreau si pot, uite ca au trecut 9 luni la pat, fara partener, si iti dau cuvantul meu de onoare ca as mai sta inca 9 luni asa. Mult curaj, si eu simt ca poti! Vreau sa stau sa te incurajez cand iti va fi greata, sa scot agitatele cand nasti, hai puiule ia-ti o doza de nebunie si tu! 
38+
Chiara Ada
laviniablaga spune:
Andre, stai linistita iubita mea...ca si eu ma panicam in legatura cu schimbatul scutecelor, imbracatul, etc...si pana la urma...asa repede m-am obisnuit...cred ca toate astea se intampla instinctual...dupa a doua oara deja am simtit ca fac treburi de genul asta dintotdeauna...

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
My_Lady0091 spune:
andrecluj eu iti urez multa bafta si un bebe sanatos..

38+
D.P.N.=8 dec.09

vias spune:
Buna fetelor,
va citesc, dar nu prea am timp sa scriu, piciul meu ma solicita foarte tare, plus ca suntem niste ghinionisti si nu ne lasa colicii astia deloc 

...voiam sa scriu, dar tipa iar...

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
dienutze spune:
Neata fetelor!
Lavi, buuuna cafelutaaa! 

Rares!

Dominic!

Avem puiuti mari deja la odisee! Scumpii de ei!
Lidia, scumpa noastra majoreta, cand o sa tii in brate puiul de om o sa intelegi cat e de minunat sa fii mama si tot ce ai indurat pana atunci o sa uiti ca prin farmec. Fa-ti curaj, merita totul! 

Simonette, bravo, de acum oricand poate veni a treia putzulica! 
Ramonika, My Lady si Andre lasati gandurile astea! Of, hormonii astia si pe mine m-au innebunit in ultima perioada a sarcinii, va inteleg perfect. Acum, privind in urma pot sa va zic sa va bucurati de perioada care a mai ramas si sa DORMITI! Lasati grijile deoparte, in curand veti fi mamicute si va veti minuna ca si mine de unde puteti si stiti sa faceti absolut de toate pt puiul vostru! Parca de o viata sunt mamica! Si ma bucur de fiecare clipa, cu grele si cu bune.
Noi de ieri suntem pe picaturi de ochi. Dr neonato ne-a bagat un mare cui: cica s-ar putea sa avem pb la inimioara dar vom vedea la eco la o lunita
Nu va povestesc ce e in inima mea. Ma rog sa nu fie ceva grav.
Acum ne maraim putin caci nu dormim ziua f mult. Azi noapte am avut show pana pe la 2 apoi am dormit duse.
Pup fetele si bebelusii!
Dankutz, pe unde umbli? Da un semn ca esti ok! Pup fata!
Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii!
sa fim sanatosi!