Mamici si Gravidute ITALIA (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele, mai sunteti prin preajma?Acum recuperez si eu din urma cat de cat! ca mi-s asa de racita de nu mai pot ...bine ca acum sunt spre vindecare!

La Multi Ani Andreea .. si tuturor sarbatoritilor de azi!!

Doris! Nastere usoara

Vroiam sa povestesc mai multe dar mi s-au blocat ideile !
Vad ca a inceput febra Craciunului!!!

Deci fiica-mea s-a trezit asa ca fug..ca mai nou se ridica i genunchi si de uita la mine! Deci mergem de-a busilea!!!

mai povestesc daca ma mai lasa

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Giulia 8 luni

Deci mai stau la calc. ca Giulia se joaca singura!

Noi inca nu am intrat in febra Craciunului...ca bradul il facem in Ajun!Cand vine si Mosu!

Vad ca ca sunt fete care intentioneaza sa se mute..ne inscriem si noi in club, noi datorita spatiului mic si necesitatilor mai mari a familiei ..Giulia ocupa din ce in cemai mult spatiu!Si la noi chiriile sunt mari, desi locuim intr-o chichineata de oras...cu multe blocuri vechi si umede !

Andreea cred ca abia astepti ziua de maine... cand iti vei vedea puiul! Si ce creativa esti....fiocco, acum pernuta!!! bravo mami!!!Sper sa fii vreo inspiratie si pt mine...ca nik nu mai fac decat stictul necesar!

De cand a invatat sa se ridice in "patru labe"( naspa expresie) e mai independenta...se joaca singura pe jos pe covor, daca cade pe burta se aseaza singurica in fundulet...nu mai mai solicita la fiecare cazatura in nas!
Deci in timp ce scriam s-a agatat de pat si s-a ridicat in picioare ...deci come non detto...fug la ea ca acum cade...fac si poze

Georgiana

7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

am pus pozele(mai sus)..dovada ca in timp ce mama e pe forum fiica isi ia zborul!!!sau talpasita

nu e nimeni prin zona?!!!!

Georgiana

7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele...

sunt atat de fericita k i-a iesit dintisorul la Denise nici nu va puteti imagina..suntpt mine Craciunul a venit,e cel mai frumos cadou pe care il puteam primisi acum rad de bucurie...sunt tare euforica...se poate spune k am inceput f bn saptamana!in rest toate bune cu tutza mea,doarme destul de bn,doar k seara adoarme destul de tarziu,23:30...uneori 00:00...sa speram k revine la sentimente mai bune,nu k m-ar deranja dar dimineata se trezeste f tarziu la fel si eu(asta-i pbl)rade,chiuie,ma musca de nas,ma trage de urechi atunci cand o tin in brate,cred k o deranjeaza gingia,bn k nu plange!

andreea:
LA MULTI ANIsa traiesti cu numele,multa sanatate,bucurii si nastere usoara!
ms pt urari k am uitat sa-ti spun cand am vb....ma bucur k AMBRA e mai bn

georgy;ms frumos pt asemanare...si complimente...am vz pozicile cu GIULIA ce bn creste si ea
papa orice?doarme bn?felicitari pt mersul de-a busilea...abia astept sa o vad si pe tutza mea...

katia:am vz si noi bucataria de la hello kitty,e f joasa nush dk e aceeasi...e in oferta la coop cicciobello nush pretul exact dar e valabila pana aproape de sarbatori...spor la cumparaturi!

va las k maraie DENISE...ink nu doarme!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Ely si noi mai avem nopti cand adoarme tarziu, dar de obicei pe la 22-22,30! Intr-adevar cand adoarme tarziu se trezeste si a mea la 10 si tare bine e ca mie imi place sa ma trezesc tarziu !

Giulia mananca binisor dar trebuie sa treaca cam 4-5 ore intre mese ca sa manance bine..dar cum ei ii place sa mai traga cate o dusca de lapte din cand in cand e greu!!!I-am dat aseara sos cu paste( sos la borcanel...a mancat tot!)

Apropo de dinte ...o vorba din popor zice ca atunci cand iese primul dinte trebuie sa ii cumperi ceva alb ca sa aiba dintii albi !Eu i-am luat!

Georgiana

7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Neata la pranz!!!sau un ceai cald cu miere si lamaie pt raceala!

Daca Eli anunta venirea primului dintisor, anuntam si noi o noapte maraita din care a rezultat dintisorul nr.5!Iar de la 2la 3 program de stat in brate la mama( ca tot nu avea ea somn!Asa ca azi ne-am trezit la 10!

Acum Giulia doarme si eu ar trebui sa fac mancare!

Voi fetelor ce faceti?
Va pup!

Georgiana

7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salutare si de la noi
Georgy-ce frumoasa e Giulia,imediat merge singura
deja se ridica singura
nici mie nu-mi place deloc expresia "patru labe" mi se pare ca suna asa urit.....mai bine zic gattona
a mea nu a vrut deloc sa gattoneze
felicitari pt dintisori
ce bine dormiti voi pina la 10
si a mea de sta acasa se trezeste tirziu
Ely-de acum incolo se mai obisnuiesc cu iesirea dintilor
ma bucur ca esti happy
Andreea-asteptam vesti de la eco
sa ne pove tot tot :)
Tatto-parca ziceai ca te muti,ti-ai pus net unde v-ati mutat?
Alessia cum mai e?
Annalessya-tu cum mai esti? cum te mai simti?
Nicky-con Nicolas piccolas voi cum mai sinteti?
ati ramas la faza cu svezzamento si sa incepi munca si nu ne-ai mai dat vesti
Doris-noutati? ceva? Matteo arriva?
pregatim
azi a fost mai bine la gradi,am ajuns zicea bimbi s-o duc la bimbi a intrat frumos si a plins dar f putin nici o jumate de minut,pe cind am iesit era liniste
imi spune ca-i place si ca se joaca cu bimbi iar cind am mers dupa ea nu a plins
a papat bine si deja doarme de o jumate de ora
mai tirziu pun si eu poze daca am timp

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Ely-daca iti amintesti pretul cit e la coop?
si asta pare joasa dar nu foarte tare dar ma bucuram mai mult daca sta in picioare ca a mea e inaltuta deja
Snow-tu che combini?
Stefy-intra si tu 2 minute la un alut,unde ai disparut asa?

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Roxali, Georgyiuly mersi, .

Katiapam si cum a fost cu epidurala?

Ieri am fost la spital si deocamdata e totul ok, colul lung si inchis, deci Matteo nu are de gand sa vina inca, am sa fac aceste visite din 3 in 3 zile si daca nu am sa nasc pana luni, cred ca iti provoaca nasterea, iti da cu nu stiu ce gel cam asa am inteles.

Doris 40+ 5 zile Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Doris-acum depinde si de spital
nu peste tot e la fel
de ex unde am nascut eu prima data au incercat cu un stick cu ossitocina dar la mine nu a avut efect iar cine e la a 2 nastere incearca cu gel
daca nu-si fac efectul atunci pun perfuzie cu ossitocina in caz ca trebuie sa iti provoace nasterea
eu am nascut la 41+5 m-au lasat pina la 41+2 acasa apoi m-au internat ca nu se declansa
depinde de care cum suporta durerea,se zice ca dor mai tare contractiile provocate decit daca vin natural dar nu e zis
fiecare nastere e unica si depinde de fiecare mama in parte
la mine epidurala a avut efect imdeiat,prima senzatie te manincatoata piele vreo 2 minute apoi nu mai simti durere,depinde cum prinde anestezia,eu nu am mai simtit durere deloc si dupa 3 ore de la prima doza mi-au mai pus una mica,era nasol ca nu simteam cind trebui sa imping imi spuneau ele si m-a durut spatele dupa nastere o perioada buna,daca ma aplecam la pat cind o schimbam ramineam blocata pina ma ridicam simteam de parca ma ardea ceva in spate dar cu timpul a trecut
in rest nu ma pling de o nastere grea
nastere usoara si rapida
nu stiu daca ai citit dar au fost fete aici la prima nastere a decurs f rapid totul si nu au ramas cu traume si durerile suportabile
stai linistita ca te vei descurca bine si tu,mama natura isi face cursul ei tu trebuie sa te concentrezi si sa te gindesti ca vei reusi
nu mi-a mai venit cheful de pus poze,pun eu zilele astea

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput